"Oткраднат Живот"- в очакване на сезон 3 -ТЕМА 14

• 82 500
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
  • Майна Сити
Не може ли Ернестина да умре от свръхдоза и на нейно място да вкарат другата флегма Луиза? Хем малко раздвижване на сериала (поне веднъж сценаристите да убият правилния човек), хем няма да ни идват прекалено много заспалите охлюви  Mr. Green

# 571
И Наталия съвсем ще се срине. Неее.
Според мен трябва да се разбере, че е взела морфина за да се надруса и да я изгонят.

# 572
  • тук, на мястото си
Дали няма да уморят Виолета и да насадят Стаменова за лош герой?  newsm78 Ако стане така ще съжалявам много за Буковска.
Биби и Саши ще хващат пътя.  Joy Какво става с един филм когато главните му герои заминат?  newsm78 Или само плашат? newsm78

# 573
Между другото Стаменова, Вили и Пешката по някакъв идиотски начин разиграха сложните отношения между съпругата, съпругът и любовницата. Актьорите са добри и сюжета стана интересен, явно заради тях, защото иначе е абсурден Simple Smile

# 574
  • тук, на мястото си
Бившата, любовницата  и мъжа над средна възраст - действителната троица  на нашето време.
Ако развият тази теза надявам се да излекуват Виолета и Буковска да продължи да играе.

# 575
  • Русе
Аз се надявам да не уморят Виолета. Явно предстои химиотерапия, защото видях снимки на актрисата с много къса коса.
Калин и Наталия са ми любими. Жал ми е за Янко.

# 576
Аз гледам с една серия назад. Като цяло сезонът ми харесва. Алекс Алексиев
предава много точно образа на Василев. Харесвам сюжетната линия Калин- Наталия.
Надявам се да я развият в положителна посока, защото си подхождат.
Евгения още не е простила на съпруга си. Още се бори вътрешно.
Стоян Алексиев също ми харесва в ролята на професор Генадиев.
Наталия трябва да превъзмогне слабостта си и да се превърне в силен човек. Тя
най- добре се чувства до Калин. Всъщност тя от самото начало го харесва.
Много ми е приятно, когато Калин каже на Евгения- Майчице.
Мисля, че Биляна и Василев, ще започнат да се сближават повече.
Виолета е доста силен образ и се надявам да оцелее до края на сериала.
Сестра Жекова е защитница на всички. Помага и се старае да има ред.

# 577
И аз като Алфея се замислих ако махнат Биби и Сашко и на тяхно място ни сложат нова любовна история с Луза и Наум Шопов се губи всичко. Започва да заприличва на безкрайният и налудничав сюжет на "Столичани в повече", който спрях да следя точно заради това.

И характерно за Милошев. По мое мнение всяка история има край!

# 578
  • София
На мен пък Биляна ми е много дразнеща. С майка си не говори, с баща си май също се поотдалечиха - и вече прави фасони защо тя се плацикала (ами да не си), докато оперираха майка й. Майка ти не иска да знаеш или поне така казва.
Виолета и в болестта си е зло, опита се да изкара че Галя иска да я убие - крадецът вика Дръжте крадеца. И смятам, че крои нещо и ще се опита дори с болестта си да изплете някаква интрига.
Пеци ме изкефи - "Това, в което е най-добра - плете". Дори не разбрах как така й прости за отвличането на бебока.

# 579
И аз като Алфея се замислих ако махнат Биби и Сашко и на тяхно място ни сложат нова любовна история с Луза и Наум Шопов се губи всичко. Започва да заприличва на безкрайният и налудничав сюжет на "Столичани в повече", който спрях да следя точно заради това.

И характерно за Милошев. По мое мнение всяка история има край!

Не мисля, че наистина ще ги махнат/ще заминат Сашо и Биляна. Просто най-нормалното, което би направил всеки на мястото на Сашо, е да побърза а да се махне, да избяга. Но едва ли ще стане, нещо ще го спре, мисля. Че иначе точно "Безкрайните безсмислици" - като Столичаните, точно.

Последна редакция: чт, 02 мар 2017, 11:01 от Ензим Бéндер

# 580
  • Майна Сити

Не че нещо, ама Наталия има майка, която я изоставя, накрая идва да иска органи за любимото си дете и накрая я обвинява за смъртта му. Не мисля че на Наталия ще и е толкова мъчно за майка и ако умре, от колкото за Ана примерно.

# 581

Не че нещо, ама Наталия има майка, която я изоставя, накрая идва да иска органи за любимото си дете и накрая я обвинява за смъртта му. Не мисля че на Наталия ще и е толкова мъчно за майка и ако умре, от колкото за Ана примерно.
Не съм казала, че ще и е по-мъчно за майка й, от колкото за Ана, а просто ще и е в повече. Наталия е добър човек и като всеки добър човек ще страда за майка си,(повече ли по-малко) независимо тя как се е отнасяла с нея. Дори може да се обвинява, че не и е помогнала да спре навреме с наркотиците.
Хайде стига нещастия само за Наталия. Време е да и се случи нещо хубаво в тая болница.

# 582
  • Бургас
То май е време да се случи нещо хубаво изобщо в сериала. Само лоши неща до момента.

# 583
  • София
Този път успях да го гледам!
https://www.vbox7.com/play:a97ce9ee65

# 584
  • София
Цитат
С Вили, операцията и безумните ѝ изисквания - тъпотията е пълна. Изсмукано от пръстите - хем на Вили ѝ се живее, хем е  ясно, че така или иначе скоро ще навлезе в менопауза, хем да не я бил скопявал (колко отвратително звучи за човек) Пецо. И той, разбира се, го изпълни, та да я оперират пак, да бе..
Виолета беше зарязана от мъжа си заради 20 години по-млада жена. Даже и да не беше така, пак би искала да запази нещо, което би ѝ оставило усещането за женственост. На мен ми дожаля за нея - тя някак се мъчеше да се убеди, че състоянието ѝ не е толкова лошо, че ако е било толкова зле, Пешко нямало да се повлияе от "някакви хартийки". За съжаление не оцени малодушието на Пеци. Той толкова се страхува от нея, че даже не смее да ѝ се опълчи, за да я спаси.

Общи условия

Активация на акаунт