"Oткраднат Живот"- в очакване на сезон 3 -ТЕМА 14

• 82 500
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
 Banghead comp03 Още  гледам /слушам/ и после се мразя .
Смешките на  Хи-ни-нова  са супер инфантилни .Обърнаха образа и на кифла - видя задника  на гастролиращия специалист и се разлигави .
И на мен не ми излезе аритметиката  с годините на  Жени , тя отдавна трябваше да е в пенсия - момчетата са на по 33 г. ,  не са имали  8 г.-10г  деца ... На 20 г. да е била  като са се оженили , прехвърля  60 -те .
Дано с Ани да се разкара и Ернестина , само замърсява въздуха .Играе  драматична сцена , а очите и се хилят .
Надявам се поне   Наталка да остане чиста  - да изхвърли дрогата и да се справи  с шока от смъртта на Ана , да се докаже ,че  мамката е виновна .
На Калинчо  лошо са го замислили , защото  артистът бил доста  нагъл и арогантен  със своите претенции и изисквания .
Биби и Сашко да си осиновят теле , за да им отива на   темперамента  - тези двамата  изобщо не могат да ме трогнат .

# 436
Да бе, теле, да мъчат горкото животинче... идеята да заминат не елоша Simple Smile.
Обче Калин да не го морят.

# 437
  • София
Той Камбуров затова е в кома, чудят се какво да му измислят.

hahaha

Билянка в два епизода повтаря само-Да заминем,да заминем  ooooh!

Ми айде де, прав и път.  Joy

Не ми беше хрумвало, че Мазов знае немски, ще е готино, ако се окаже така.  Laughing

# 438
Жени празнуваше 60 годишнина, Калин каза, че с Алекс стават на 34, значи Жени е родила на 26 г. Да, но в първи епизод Генадиев каза, че са чакали 10 години за дете?! Нещо не ми се връзва тук ...
Ох, да, и аз ги правих тия сметки и нещо не ми излизаше  Laughing

Явно сценаристите и трети клас не са завършили  Mr. Green

Много им куца сценарият, пълни недомислици

# 439
"Шегичките" на Хинова с Мазов никак не са ми забавни. Миналия сезон много ми харесваха, но сега са ми скучни отношенията им.
Срещата на сем. Генадиеви надмина очакванията ми Simple Smile. Мислех, че пак ще мълчат и ще се гледат. Поне вече всички засегнати знаят, без бащата на Алекс всъщност.
Много жалко за Ани  Sad. Стана ми много мъчно за Наталия и майка й. Едновременно с това отново много се ядосах на др. Стаменова, колко безчувствена жена. И продължава да обвинява за случилото се Наталия  Shocked 

# 440
  • Варна
Биби и Сашко да си осиновят теле , за да им отива на   темперамента  - тези двамата  изобщо не могат да ме трогнат .

Ахахахха искрено се смях хареса ми! Права си телета по природа са си не могат даже да го скрият 😁😁😈😂😂😂

# 441
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Пеци си има чувства към Виолета, според мен. Към нея никой не може да остане безразличен.
Прогнозирам, че ще се съберат по някое време.

Възможно е....той в затвора, а тя му носи цигари.....    Mr. Green

И Миро никакъв го няма.

Миро сигурно учи за изпити, нали и той доктор шЪ става......   hahaha

Аз смешките на Милошев не ги разбирам винаги  Joy 
А Билянка продължава да има енергията на умряла лисица.

Допълвам и темперамент на умряла котка.....мммм.....
даже може на две котки - Биби и Сашето   hahaha

Толкова са дървени, никакви чувства, чак ми е жал за тях ....

А Милошев май сам не разбира смешките си.... tooth tooth tooth

Много фирА дава тая болница, чак ме е страх да се разболея и
да попадна в подобна....отидох си без време ...... smile3503

# 442
  • somewhere near the sea
Не трябваше да умира Ана! Верно, че стават такива неща, но мисля, че повече "хляб" имаше в тоя образ.
Липсва ми оная д-р...(как беше-завеждащата хирургия)?

# 443
  • Пловдив
Не трябваше да умира Ана! Верно, че става такива неща, но мисля, че повече "хляб" имаше в тоя образ.
вярно...няма я.

# 444
  • Bulgaria
Слаб епизод ,добре че са Калин и Наталия.Ернестина била много слаба актриса на екран.Драматичните роли изобщо не може да ги изиграе.Биляна много заспала ми се стори през цялото време  Laughing LaughingДано Калин да е до Наталия ,за да не се върне към наркотиците.

# 445
  • Русе
Не трябваше да умира Ана! Верно, че става такива неща, но мисля, че повече "хляб" имаше в тоя образ.
вярно...няма я.

Романова.  Peace
Много ми е скучен този сезон. Гледам го по диагонал.

# 446
E,как ще уморят Калин? Въобще не ми се вярва,той им изнася сериала.Плюс това,покрай него са завъртяни почти всички сюжетни линии,няма кой да го замести.В спойлера не се казва,че умира,а че е заразен с някакъв вирус.

За Наталия ми е все тази.Никакъв респект нямам към слабохарактерни същества,без грам мотивация да поддържат един благоприличен,нормален живот.Всички преживяваме драми,неизбежно е.Падаме,ставаме и продължаваме напред.

# 447
Сега се сетих за още едно недоразумение на сценастИтИ, освен , че не излиза възрастта на Евгения. По спомен от втори сезон Ерна се намърда да работи в болницата като рентгнолог или физиотерапевт, второто , мисля. А снощи я гледаме като хирург и то мнооого добър хирург.  ooooh!

# 448
  • София
Аз мисля, че като ортопед я представиха, но не съм много сигурна.  Thinking

# 449
  • София
Я, Романова  Laughing туко виж се явил и Миро.

Общи условия

Активация на акаунт