"Oткраднат Живот"- в очакване на сезон 3 -ТЕМА 14

• 82 500
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
  • There I was on a July morning
Виолета отдавна прехвърли всичките си спестявания на Петър. Тя и в предишния сезон му искаше пари за СПА процедури и др. Възможно е доходите и от лабораторията да не покриват високия стандарт на живот, на който е свикнала. Wink
Освен това използваха заема, за да развият сюжета с кражбата на парите от джоба на д-р Василев.

# 481
  • София
Гледам и не вярвам на ушите си - започне ли операция, точно тогава е най-подходящият момент да започнат и личните разправии, а горкият пациент ги чака отворен, добре че е под упойка  Mr. Green

newsm43 Успокойте ме, че това е възможно само в тази болница  Wink

Буковска е за "Оскар"!

# 482
Като гледам какви кавги и разговори се водят по време на операция, направо се чудя как пациентите оцеляват. Може би ни ги показват, защото е редно в медицински сериал да има и операции, а за да не бъдат скучни сцените в операционните, вмъкват по някои личен разговор.
И аз се надявам, че в нормалния живот не е точно така  Simple Smile

# 483
И така да е, няма как да разберем- нали сме под упойка! Wink

# 484
  • от един красив град
Според мен искаха да наблегнат на факта, че на частно ти записват час веднага, а по каса - след месец. И понеже няма как да оправдаят искането на Виолета, я изкараха, че нямала пари.
И аз така мисля, чрез сериала показват доста безумици на здравната ни система.

# 485
Като гледам какви кавги и разговори се водят по време на операция, направо се чудя как пациентите оцеляват...
Като гледам, не оцеляват много-много Wink.

# 486
  • Пловдив
А как ще го дава  др.седмица след почването на Капките и гледам нов сериал в 8ч на 8ми март Thinking

# 487
  • София
А как ще го дава  др.седмица след почването на Капките и гледам нов сериал в 8ч на 8ми март Thinking

Бяха казали от вторник до петък от 20.00 ч, новият сериал да не е от 21.00 ч

# 488
И аз в групата на гледащите трети сезон.  Laughing

На мен още от началото фаворит ми е Йоанна Буковска. Личи си класата. Димо също се справя великолепно, харесва ми, че героят му търпи развитие.
Наталия, колкото и да й съчувствам ми падна в очите пак с тия наркотици. Калин много я подкрепяше, а тя неоснователно му се озъби в сцената където се срещнаха на изхода на болницата. И как така с дилърчето първи приятели едва ли не, нали преди си имаше проблеми с него, той я шантажираше...
Също ми беше чудно как комарджията бръкна в джоба на Сашето с такава увереност, да не би да има рентгенови очи, че видя че там има пари..  Simple Smile
Искам да видя затопляне в отношенията между Пецан и Виолета, очаквам той да я подкрепи в това изпитание. Дано не я "уморят" и нея сценаристите.

# 489
  • somewhere near the sea
Гледам и не вярвам на ушите си - започне ли операция, точно тогава е най-подходящият момент да започнат и личните разправии, а горкият пациент ги чака отворен, добре че е под упойка  Mr. Green

newsm43 Успокойте ме, че това е възможно само в тази болница  Wink

Не можем да те успокоим. Имам племенница, хирургична сестра, питах я дали е така. Тя ми каза- 1:1. Във филма, казва, са спестени ругатните, цинизмите, сплетните. Особено при дългите (8-9часа) операции.

# 490
  • Луната ни пази
Днес интервюираха Наум Шопов- мл. в Събуди се и момчето каза, че все забравя, че в сериала пациентите в операционната не са под упойка и се подпирал на тях (явно така правят наистина, нали е доктор) и като се размърда човека отдолу, тогава се усещал. 😁😁😁 Така че успокоение няма!

# 491
Не съм гледала интервюто с Наум Шопов, но това за подпирането върху пациентите е било забавно   Laughing.
Всъщност, наскоро ми правиха операция и се сещам, че докато ме подготвяха за същинската част и ми слагаха упойка, една от сестрите обясняваше на доктора как цяла вечер е чистила въшки от косата на дъщеря си, т.е съвсем нормални разговори си водят в операционната, както ние останите в офисите Simple Smile

# 492
Е аз имам операции с епидурална и местна упойка, и съм ги слушала  Mr. Green Но не бяха като Биби тъпото и Сашо дървото  Stop 

# 493
  • There I was on a July morning
Разбираемо е да водят неангажиращи разговори, предполагам не е възможно човек да мълчи няколко часа, но поне да не разрешават лични проблеми, които отвличат вниманието им от пациента.  Praynig Все пак, изисква се съсредоточеност и прецизност при една операция.

# 494
  • Разпиляна във въображението
Нямам нищо против да си говорят стига да използват тези разговори за нещо. Ето Калин се опита внимателно да подскаже на Ерна, че е възможно тя да е заразила Ана.

Общи условия

Активация на акаунт