"Oткраднат Живот"- в очакване на сезон 3 -ТЕМА 14

• 82 500
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
  • somewhere near the sea
Нямам нищо против да си говорят стига да използват тези разговори за нещо. Ето Калин се опита внимателно да подскаже на Ерна, че е възможно тя да е заразила Ана.
И аз мисля, че е майката. А бе ще се преоткрият те, ама зор ще е...
Галя започна да става все по-неадекватна. Ту е добра и вика Петър при себе си, ту крещи и го обижда като каруцарка...

# 496
Мен ме впечатли вчера Галя как му държеше сакото д аси го облече като си тръгваха.

# 497
Гледам и не вярвам на ушите си - започне ли операция, точно тогава е най-подходящият момент да започнат и личните разправии, а горкият пациент ги чака отворен, добре че е под упойка  Mr. Green

newsm43 Успокойте ме, че това е възможно само в тази болница  Wink

Разбира се, че разправиите са най-забавни по време на операция. Трябваше и за гушите да се хванат Василев и Пенев, ама не, тюх.
По време на секциото ми докторите си говореха пълни щуротии - и помежду си, и с мене, щото се познаваме отдавна, де. Беше много забавно.  Simple Smile Какво ме засяга какви разговори водят, ако не съм будна, тéхна си работа. Laughing

# 498
  • София
На моето секцио ММ  беше с мен и лекарите почти нищо не си казаха помежду си.  Mr. Green

# 499
  • София
Много моля да слагате в спойлери коментарите си относно Калин и каквото и да било свързано с бъдещето развитие на сериала.  Close
Аз не искам да разбирам какво ще се случи. Няколко човека коментират, че нещо се случвало с Калин, умрял, не умрял няма значение. Слагате СПОЙЛЕР. Не всеки е длъжен да знае какво се случва.

# 500
  • тук, на мястото си
Мисля, че във  втория  сезон бях чела, че Димо нещо не се погаждал много с колегите си и искал да напуща сериала. Този спойлер дали не е от тогава?
Не можаха ли поне да напръскат с нещо очите на Ернестина, че да помислим че има сълзи?
Като гледам колко дървета има, а чакаме и още едно в лицето на кандидат депутатката Луиза.  newsm78 Чудя се защо не вземат да измислят една любовница на Сашо, че малко да се пораздвижат нещата,  само да не започне и тя да слага разхлабителни в манджата му. hahaha

# 501
  • София
Ензим Бéндер, ама упойката нали е затова - да не чува пациентът за какво се карат и да си умре от любопитство  Mr. Green
Животоспасяваща операция, а те се гледат смертелно като в уестърн над маските и ръцете им забравят какво са започнали със скалпела, ножицата... Съспенс!

Ерна и с изкуствени сълзи ще си е изсъхнало дърво! Сашо и любовница  Joy

# 502
  • София
Ей, липсваше ми тази тема
На мен ми стана смешно- Виолета, собственик на лаборатория,няма пари да си плати за ЯМР- то . Чак за направление взе да пита.
Да не говорим, че ЯМР беше около 300 лв. преди 7-8 години, още ли е толкова?
И да чакаш само 1 месец по ЗК? На мен тогава ми казаха минимум 2.

Галя я оправдавам и ме дразни едновременно. Вярно, че Виолета й отрови живота, а Пеци така и си остана свързан с нея. Ами Галя аха-аха да го ритне - обаче го търси, когато не може да се оправи с детето. Тя си избра така, да си живее наистина като сама майка, Пеци можеше изобщо да не се разведе. Има си и жена да го гледа, и специализацията й върви, не е за окайване.

Последна редакция: пн, 27 фев 2017, 10:46 от Cuckoo

# 503
ЯМР е 350 лв сега. Но това Вили да опре до ЗК беше наистина смешно, както и да иска пари от зет си Simple Smile

# 504
  • Ню Йорк
Днес има ли епизод и изобщо как е излъчването тази седмица?

# 505
Днес има капки, няма епизод.

# 506
  • Пловдив
От вторник до петък вкл.-интересно защо...точно на Националния празник.

# 507
O, и петък ли, изтървала съм някакъв, значи.

# 508
  • Bulgaria
В сряда няма да има епизод ,заради дебата между Бойко Борисов и Корнелия Нинова.

# 509
  • Варна
В сряда няма да има епизод ,заради дебата между Бойко Борисов и Корнелия Нинова.
Пф то прекалиха с тез политически глупости  ooooh!
Дано във вторник или в четвъртък да дадът двоен епизод... Компенсация искам.. 😁

Общи условия

Активация на акаунт