"Oткраднат Живот"- в очакване на сезон 3 -ТЕМА 14

• 82 500
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
А Ернестина е потресаваща - изглежда несресана, мърлява, а това трябва да е доктор.

Ааааа, моля, моля! Ерна ме стряска когато е сресана, измита и гримирана.....иначе това си е обичайният и вид!
Поне спомените ми от Брадъра са такива..... Mr. Green

Ядосвам се, че никой не вярва на Наталия. А то пак маминка в дъното на мазалото.... tooth tooth tooth 
И как сега вече няма дъщеря, ама за бъбрека и драпаше....гадна твар    smile3516

Peace Peace Peace Тази претенциозна мърла  винаги ме е отвращавала , а напоследък се навира във всякакви  предавания и реклами  ooooh! .

# 541
Добре че са Наталия и Калин, иначе останалите са пълен потрес
И така 3 сезона  Joy

# 542
Само аз ли останах фен на серияла  Mr. Green

Кефят си ме и това е  Laughing

# 543
Много слаб сценарий!
Няма доктор, който да казва 'рак', тумор, карцином - да, но това... тцъ...

И на кой номер да изпратя смс, че да останат Биби-то и Сашко още две- три седмици в Солун , да не им гледам заспалите физиономии?

# 544
  • Варна
Малко са ми мудни едно такова забавено.. Дамо Калинчо действа по бързичко.. Днес няма да има дебат ще си гледаме филма 😀😀😀

# 545
  • Sofia
Жално ми е за Наталия, то пък такава каръщина... а, дано се разплетат нещата и да се разбере кой е лошият в семейството!

# 546
  • Sofia
И на кой номер да изпратя смс, че да останат Биби-то и Сашко още две- три седмици в Солун , да не им гледам заспалите физиономии?

Аааа, велико! Подкрепям с две ръце!
На екипа му се отваря нова ниша и печатница за пари!

# 547
  • София
Я, Мазов какъв скейтър се извъди само.  Joy

# 548
Тия сценаристи са много зле - Виолета и Пешката, богати хора с едно дете, и то момиче, в реалността ще е глезене, звънене и постоянна грижовност, а те ги представят като някакви отнесени хора, които един за друг повече им пука отколкото за щерка им. Пешката включен, влюбен ама в реалността щеше да е бутане на щерка му по вскякви възможни инстанции с цел реализация, а той само Стилянова гледа.
Виолета и тя майка, кучка, ама за детето си света ще бърне в реалността, а те не ги дадоха поне 1 път за шопинг да се уговарят.
Бибито - нямам думи, то флегма. флегма, ама като 1 дете за майка си, каквато а е тя 5 мин не отдели като йказа баща й, че е зле.
Дават по-топли отношения между Кръстева и пациентите й, отколкото в това семейство.

# 549
  • София
горкия Пеци, тия жени ще го уморят, няма угодбия, хаха  Laughing
между чука и наковалника е буквално.

А сестра Жекова е направо като майка за Наталка.Ми така е, като си няма...

# 550
Ернестина (не помня името на героинята) толкова подла и зла, че няма накъде повече. Наталия обаче разбра какво е направила.

# 551
  • София
Не е за вярване, че Калин си каза всичко #Crazy

# 552
  • София
Уфф, последния човек, който не знаеше разбра.
А за него ми е най-жал от всички. Неговата драма е най-голяма.
А Сашето и Биби да вземат наистина да заминат и да не се връщат никога повече, че не мога да ги гледам, особено Бибито. Насила хубост не става и тя актриса не може да стане, поне не и филмова.
Писна ми да им слушам за това заминаване през 5 минути, ами хайде заминавайте, в бг мама ще вдигнем банкет.  Laughing

# 553
  • от един красив град
Само аз ли останах фен на серияла  Mr. Green

Кефят си ме и това е  Laughing

+1 Peace

# 554
  • София
"Не, не съм добре, но аз съм истинския ти син."

Дано Янко не си иде без време  Sick щото не знам как Калин ще го понесе.

Общи условия

Активация на акаунт