Къванч Татлъту в новия сериал "Cesur ve Güzel"/ минали проекти и партньори/- 56

• 73 803
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Айре Hugи днес бях на работа,в неделя не почивам от 8год.все съм на линия.Много,много са ми любими Киво и Бурак

Последна редакция: нд, 18 дек 2016, 20:40 от fay fay

# 121
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Най-после успях да изгледам серията!
Много ми хареса. Набира пара сериалът, наместват се нещата.
Играта на Туба все повече ми харесва - развива образа си, разгръща качествата му, наслагва пласт по  пласт и все повече я опознаваме. Много ми харесва нейната Сюхан - за пръв път май гледам турска дъщеря да се изправя така смело срещу баща си и то за истински важни неща, от чисто мъжката сфера на действие. Харесва ми нейната решителност да стои на страната на справедливостта, харесва ми нейната привързаност към приятелката от детинството, харесва ми и нейната чувствителност по отношение на една съвсем чужда за нея жена, каквато е майката на Джесур. Харесва ми желанието й да помага - на младоженците, на майката.
Признавам, когато запя, в първия момент ми се видя накак изкуствено и даже нелепо, но после, с обяснението, че това е песен, която са й пели на нея, когато е била изплашена  и с продължението с Ширин, нещата си дойдоха на мястото.
Продължавам да не одобрявам начина, по който я обличат - единствено последната черна рокля ми хареса истински.

Джесур е просто великолепен, Къванч е в стихията си в този образ, под лупа да го гледаш, няма да намериш кусур, поне аз не намирам.

Ще ви кажа какъв кусур намирам на сериала дотук - Бюлент. Трябваше да изберат за ролята по-хубав и харизматичен мъж, с по-властно излъчване, за да може да е достоен съперник и противник
на Джесур, щеше да е по-интересно, според мен. А този изглежда някаква дребна душа, малодушен и хлъзгав като охлюв, а и на охлюв прилича физически. А това сякаш омаловажава превъзходството на Джесур, нещо като служебна победа в спорта. Много неравностоен, а и някак неубедително е, че жена като Сюхан е могла да хареса такъв мъж, та чак да го избере за съпруг.

Извън сериала:
Аз съм в отбора на Снеж и Себи - с много любимци. Не мога да ги изброя вече Joy Joy

На въпроса на ГБУ: освен нашия сериал, гледам Бодрумска приказка и много ми харесва, също БСА - и той много ми харесва. КС бях позарязала, но го "възродих" и много ми харесва сега, особено последната серия. Следя № 309, вече с намален ищах, но продължавам, Ашка го прескачам много, понякога цели серии, сериалът вече изобщо не ме интересува, но заради любимците хвърлям по едно око. Ичерде го гледах дотук, но може би ще го зарежа, не обичам такива скалъпени сценарии аз, но ми харесва образът, който прави Арас, и ми е интересно как ще се намерят братята - това е единственото, което ми е интересно там.

# 122
 Hug Hug Hug

Мен ме е срам да ги изреждам  Mr. Green
Най-сериозно : Нашия, 309 и ашка.  Heart Eyes
С мишката: Ичерде, Кара Севда, ЛНРД, Парчетата (понякога, когато разбера, че нещо интересно е станало и то само отделни клипове), Обществото, Пойраз (и него понякога)
Мисля да зарязвам Ичердето.. Нещо въпреки добрата игра на актьорите, не ми е достатъчно. Поне двойката да ме бяха грабнали, та да не мога да го зарежа.
Така съм само с 309 и Ашка  Laughing
Нашия не обещавам, че ще го догледам, ако затъпее много ще му тегля хикса, въпреки че проект на Киво не пропускам  hahaha

# 123
Светле  Hug newsm10 smile3521 напълно споделям мнението си с теб  за нашия сериал и нашите ГГ. Едно към едно.  Peace Само дето мен не ме интересува с какво е облечена Туба, гледам я как играе и не забелязвам нищо друго ... много я харесвам като Сюхан  Heart Eyes
 На същото мнение съм и за останалите сериали Peace Само дето не гледам Бодрумската приказка и това БСА не разбрах кой сериал е  newsm78 А Вътре и аз ще го гледам единствено от любопитство как ще се срещнат братята  Peace Арас ми харесва как играе, но малко ми дойде в повече, когато плачеше по телефона на Джошкун, не успя да ми въздейства  newsm78 Виж, Чачо като плаче е друга работа ...
Фейче  Hug и за мен Бурак Й. е най-красивият им актьор след Къванч  Peace И много добре играе момчето  Peace
Терка  Heart Eyes е, няма да затъпее бре, недей така  Praynig С всяка серия ми става все по-интересен  Peace
Вай бе, твоите наистина са много  Joy Joy Joy ама щом са с мишката, да не те мисля  Laughing
Скрит текст:
Нави ли майчето ти да гледа нашия сериал ? Май не си  hahaha
И дългоочаквания епизод  newsm44 newsm44 newsm44
https://www.youtube.com/watch?v=nr9TN-FhpUM

# 124
Фенче, не мога да ги издържам без мишката  hahaha hahaha hahaha
Само двойки, които много са ме грабнали не мога да чакам и пускам онлайна и търпя всичко  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 125
# 126
Имаме си превооод!!! Party Party Party
Тери Hug, никакви хиксове, на сериала на Киво Naughty
майтапя се, ама за сега си е добре и ще става още по-добре Praynig

Светле Hug, благодаря за прекрасния пост bouquet
Фейче Hug
тук има превод на ПЖ, ама на руски

https://vk.com/hayatsarkisidizi

аз се понасям към Джеско Heart Eyes

лека ви вечер Hug

# 127

Щом харесвате и Бурак /на Фахрие/  аз  ви обичам Hug-колкото на майтап ,толкова и сериоизно!

Светълчо Heart Eyes bouquet

Айре:love: Hug newsm51 благодаря ти за поста с  БГ превода.

Момичета Hug , които преведохте и наредихте субтитрите, много ви благодаря!
Направихте вечерта ми прекрасна smile3525

Последна редакция: нд, 18 дек 2016, 21:30 от sebilMM

# 128
Аз гледам 309, В сърцето ми е Дениз и този.
От време на време гледам Любовта не разбира от думи и Висше общество.
Но понеже нямам някой специален любимец и като ми писне ги зарязвам

# 129
Ееее, малко да бях изчакала и щях да си го гледам на български! smile3555
Заради нетърпението ми не знам откога не съм гледала сериал на български, все на руски ги гледам.

Фенче, БСА е сериалът на Кадир, Bana sevmiye anlat.
Мен винаги ме дразни облеклото на артистите, ако го намирам загрозяващо или неподходящо. Примерно, в предната серия Адалет, която би трябвало да е жена над 40-те, беше облечена с минипола, като тийнейджърка и това ми се видя много нелепо.  
Тези малки ранички, кацнали на гърба, ми стоят като кръпка върху дълго до земята палто, възприемам ги само с дънки и якенце или суичър и най-вече на млади момичета, в никакъв случай на жена със самочувствие и стил, облечена с претенции за елегантност.
Радвам се, че Къванч е излязъл умен и е поискал да го облича жена му - той е единственият свестно и адекватно облечен персонаж. Другите понякога са облечени като хора от различни десетилетия, все едно не обитават един и същи отрязък от времето.

# 130
Айре  Heart Eyes и аз се отправям при Джеско  Laughing Лека!  Hug
Себи  Heart Eyes ма ние и Фахрие си я харесваме, не само Бурак  Laughing
Катрина  Hug  wavey Ти си си най-добре  Peace
Светле  Hug разбирам те! Но, мен ме интересуват по-други неща  Laughing А за Киво си напълно права, знае той на кого да се довери, в този сериал е просто като модел - виж, в него всичко забелязвам  hahaha
И аз си изгледах на руски още в петък серията, но искам да го гледам и с по-качествен превод  Peace
Приятно гледане, дружки!  bouquet

# 131
Фенче, "по-другите неща" ме интересуват и мен и затова не искам да ми отвличат вниманието с дразнещи детайли. Joy Искам всичко да е хубаво.

# 132
Светълчо Heart Eyes
Аз съм като теб за облеклото.
Ако не ме дразни нещо в облеклото им си ги гледам спокойно  и следя играта им и сюжета.
Но ,ако  нещо" стърже" ми отвлича вниманието.
Рокля- тип комбинизон с боти доста груби и дебел ток.
Тя не е виновна Naughty

В реала Туба е чудесна.

# 133
  • София
Много благодаря за буквичките  newsm51 newsm51 newsm51 Страхотни сте, момичета  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 134
Нещо не мога да свикна с късата и коса, отива и, ама каква коса имаше тази жена, как не и дожаля да я отреже.Макар че другите известни актриси въобще не ги виждам с къса коса, вероятно никак няма да ми са красиви.

Общи условия

Активация на акаунт