Къванч Татлъту в новия сериал "Cesur ve Güzel"/ минали проекти и партньори/- 56

• 73 790
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
  • София
добро утро, момичета  Hug Hug Hug

Изгледах серията  Heart Eyes Много ми харесаха ГГ, затоплят отношенията Laughing Хареса ми, че Сю върна пръстена на Бюлент. Тук съм съгласна с изразено мнение относно герой/актьор Бюлент - наистина не е достоен съперник на Джес и от там зрителя губи още напрежение и адреналин  Peace  
Беше ми странен погледа на Джес, докато си говореха със Сю пред камината  Thinking твърде изпитателно я гледаше. Смегчи погледа чак на края, когато й каза, че не иска да воюва с нея. Всячеси се стреми да разграничи отношенията си към Тахсин и Сю. И в началото ако следваше плана да заплени Сю и да се ожени за нея, сега все повече му личи, че е предизвикан от личността й. Не само като дъщеря на врага му и средство за отмъщение, но като умна, интелигента и различна. Твърде човешка е за дъщеря на Тахсин, въпреки че си има и част от неговите черти. И започва да му личи влюбването  Heart Eyes

Издразни ме мрънкането на Адалет - не била поканена на сватбата  Naughty В качеството на каква да я канят, нали и Тахсин не искаше да ходи на тяхната сватба, ако не ме лъже паметта. Голямо представление направиха. Надявам се Адалет да е доволна, че най-накрая се ожени за Тахсин. Интересно как ще се разместят пластовете в имението.
Очертава се Сю често да притичва до Джес като спасителен и спокоен остров  Laughing Laughing Laughing

Още не мога да го разбера брата  Thinking освен, че е заслепен от любов към жена си и комплексиран от пренебрежението на баща си. Изглежда добър брат, който се е опитвал да подкрепя и защитава сестра си.

Относно клюкарските снимки за Туба и Еркан, изненадах се. Не знаех, че Туба се развежда или разведена  Thinking Но като се харесват младите, Иншалах   Peace

Относно визията на Сю - с облеклото може още да се постараят. Дългата кафява пола с реснички вече съм я гледала на Мира в Прилив и отлив  Whistling Whistling Whistling Отива й кънтри стил, но предпочитам да я виждам в по-елегантни дрехи. Прекалено смесват стиловете понякога и кофти.
За косата бях писала - много я харесвам с къса коса, дори и прическите с фибички, които й правят. Изглежда различна. Като игра за първи път я гледам и много ми харесва като Сю. Има една премереност, която ми харесва.

И да благодаря на домакинята за новата темичка  bouquet bouquet bouquet
Айре  Hug Heart Eyes

# 151
Виви Hug
оооо постнала си ми чичек с Киво( като във Чаатайската тема Wink)
благодаря за коментара ти bouquet
за Адалет си права, никаква не е , че да я канят на сватбата
мен пък ме издразни Михрибан с това няколкократно натякване, че са нарекли Тахсин убиец, почна да си изпуска нервите тая жена Whistling
Джесур според мен гледаше толкова втренчено Сю/до камината/ защото започна да се разплита тайната му....разбра се, че баща му не е умрял от инфаркт, а че е бил убит. Още повече, че Джесур се съмнява в самия й баща.
Корхан ми е много положителен образ на мен, толкова много обича сестра си и жена си и е толкова нещастен, че не получава обич и признание от баща си. Въпреки, че осъзнава, че Сю е по-успешната и любима на Тахсин, той не се е озлобил към нея, напротив!!

Светле Hug, много ми хареса как си описала развитието на образа на Сюхан Peace
тя е много добра по характер, милостива и справедлива.
Толкова мило и приятелски се държи с Ширин, наистина като с нейна сестра, колко беше загрижена, когато Рейхан се разболя Peace
Но ако не се интересуваше от Джес, едва ли би обръщала толкова внимание на майка му, въпреки, че й съчуства за болестта!!
Майката в случая беше причина за сближаването на двамата Simple Smile Heart Eyes

каква грейнала физиономия, когато разбра, че Сю е отишла да ги види Heart Eyes

.........................................

оххххх, така вече се обличали турските звезди, да не ги разпознават hahaha hahaha

http://www.gecce.com/haber-hande-ataizi-maskeli-montla-sokakta

очаквам Киво и Башак с подобна екипировка Joy Joy Joy

......................
и накрая, от днес почва ретрограден Меркурий Peace Mr. Green

http://astronews.eu/?p=6191

Последна редакция: пн, 19 дек 2016, 12:34 от Airra

# 152
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Хаха, Айрич! Някой по-умен от мен беше казал за звездите, че това са хора, които се чудят как да станат популярни и известни и всички да ги забелязват, а когато това стане, се чудят как да се скрият зад очила и шапки, че никой да не ги разпознава.

# 153
  • София
Айре  Hug Heart Eyes Михрибань според мен, се опитваше да изкопчи някакво инфо, да злепостави Тахсин, явно има някакви подозрения, но няма доказателства. И сега се надяваше, че ще получи някакви, но не й се отдаде възможност. Колкото мрази Тахсин, толкова го й обича. А наранена и амбициозна жена е много лоша комбинация. Ще видим как ще се развият събитията. Не разбрах защо Бюлент не гласува с Да на събранието. Корхан обърна играта, но защо Бюлент се сниши  Thinking да отмъсти на Джес и Сю, но пък да предаде майка си  Thinking Много ми е хлъзгав  ooooh!

За сцената пред камината наистина Джес се опитваше да разбере до колко Сю е наясно с проблема, дали е разбрала кой е той или знае нещо друго за случилото се с баща му. Много хубава сцена беше  Heart Eyes

А маскировката на известните е един път  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 154
Светле Hug Peace
омекотен вариант на Дарт Вейдър Joy Joy
Вив Hug, според мен Бюлент гласува така, защото за него е най важно да е против Джесур, изяжда се от яд отвътре, че Джес го измести, въпреки, че не го показва Peace
ама мижитурка си е, кой знае какво ще ни поднесе по-нататък Tired
и друго за серията Peace
много силна сцена -Тахсин и Адалет в Анталия, Тахсин посещава бедняшкото заведение на родния си баща. Нищо не ядат от храната, той благодари на съдбата си, можело е да бъде един от синовете на стария човек зад касата Confused Confused
Може да е благодарен, че са го изоставили, ама не може да избяга от гените си, и той има болестта на баща си!!
с какво хладнокръвие прие това, че майка му е починала Tired
абе много добра хрумка на Едже, пупу да не й е уроки Wink Wink

накрая с тоя брак ми беше малко измислено Peace
значи ли, че Адалет е чакала Тахсин само да й направи предложение и тя веднага би казала -да Whistling
ама нали трябва да има интрига!!

# 155
  • София
Адалет няма как да не си мечтае за семейство. А да живееш с клеймото любовница на чорбаджията, е трудно. Винаги е сочена с пръст, няма приятели, приятелки. Нали и на "селската" сватба дори не беше поканена. Единственият й приятел е Тахсин. Това е един много скучен и подтискащ живот. Сигурно си мисли, че може да промени мнението на жителите, след като стане г-жа Тахсин. Ще видим  Peace

А сцената в Анталия отначало изглеждаше някаква скучна, но накрая направо настръхнах. Наистина добра хрумка на Едже  Peace още не е за изхвърляне  Laughing Laughing Laughing Още много тайни от миналото има да ни разказва  Laughing

# 156
Ами тя Адалет не знам дали е имала право на избор, ама си е докрай вярна на чорбаджията Peace а и той й е задължен, все пак тя свърши мръсната работа с убийствата. Confused
Пък и за да държи аптека Адалет би трябвало да е учила фармация, значи не е глупава, но дължи това на Тахсин. Ама когато й даваха живота в нейната си къща, имах чувството, че е доволна от положението си и не иска да го променя newsm78

Едже трябва да ни разкрие и какво е станало с майката на Сю и Корхан!!
нищо чудно и нея да са я занулили Whistling

търсих материал за този гиф Laughing Laughing

# 157
Привет отново, дружки!  Hug Hug Hug
Благодаря на всички ви за споделеното!  bouquet Хареса ми  Peace
Олее, добре, че в нашия сериал  я гледам Туба в съвременна роля, че тук е направо ужас  ooooh! В този и вид никакъв шанс нямаше да има да я харесам  Mr. Green Ма на нея май повечето и роли са на селянка, нали  newsm78 Поне с такова впечатление съм останала. Много се радвам, че се подстрига, лицето и е по-интелигентно така.
Огромна разлика

Тез двете били сестри бре, не майка и дъщеря  Mr. Green
Още не съм изгледала серията с бг. буквички, сега се захващам.
Хубав нов клип

И една красота

Аз пък се чудя, дали Тахсин и Адалет не се ожениха преди събранието  newsm78 Нали отвърна на Сюхан, че е свършил една хубава работа, когато Сю му каза да не се преуморява с летенето насам, натам ...

Последна редакция: пн, 19 дек 2016, 16:01 от queen_fenka

# 158
  • София
https://youtu.be/I_AcN3ynoFE

Някой се опитва да си припише чужди заслуги  #Cussing out #Cussing out

# 159
  • AMS

Мъж на годината!!!

# 160
Вивчо  Hug това пък от къде се появи  newsm78 Пише имената на нашите момичета, които превеждат  newsm78
Дива  Hug bouquet
Хареса ми един коментар, споделям го Peace
Цитат
мне так нравится эта нагловато самоуверенная манера Джесура держаться! Но делает он это с таким изяществом и симпатией, что у Сюхан нет никаких сил этому противостоять!))) Единственное, что ей удается, это держать себя с достоинством! Крепкая штучка наша Сюхан! Джес уже оценил её и продолжает ею удивляться! всё складывается в копилочку отношений(симпатий)! и вот уже и сопереживание начинается, и доверие! я предвкушаю взрыв эмоций у ГГ!!!

И един клип от Тамара, но аз лично не мога да възприема друга двойка на тази точно песен освен Кузей и Джемре  Heart Eyes
https://vk.com/kivancoyku?z=video226662172_456239345%2F6824a2e40 … pl_wall_-62215399
Сабинка  Hug е споделила в темата за сериала ни следната клюка
Цитат
fnda @07_fnda  54 min.
#CesurveGüzel seti bugün Kilyos Sahil'de 8.Bölümde Sühan&Cesur aşkı başlayacak diye duymuştum inş o sahneler çekiliyordur 🙃
Снимали на о-в Килиос любовни сцени между Джес и Сю в 8 серия ... А, дано е вярно!  Praynig

Последна редакция: пн, 19 дек 2016, 17:28 от queen_fenka

# 161
  • AMS

Дружки, благодаря за споделеното по последната серия!!!
Има какво да пиша, но по-късно.
Сега съм на вълна Мъж на годината!!!

# 162
Дива  Hug ако разбереш и кога ще е церемонията по награждаването, цена няма да имаш Praynig Praynig Praynig Ама аз разбрах, че ще е за най-добър актьор  newsm78 И веднага се започна hahaha играели финикийски знаци  hahaha Ех, много гадно племе сме  ooooh!
Днес ни обещават фраг  Peace

Цитат
Вот в таких прекрасных местах проходят сегодня съемки 8й серии, на побережье Kilyos начинается история любви Джесура и Сюхан❤

Последна редакция: пн, 19 дек 2016, 18:04 от queen_fenka

# 163
Фрагмааан! Ох, супер е!  Heart Eyes

# 164
Фрагмааан! Ох, супер е!  Heart Eyes

ехееее много бързо взеха да си полягват Crazy Wink

Фенче Heart Eyes, за това, че Адалет и Тахсин са се оженили преди, може и да си права Peace
на Хаят Гиби друга двойка освен Джемре и Кузей не признавам Naughty

Дива Hug, супер снимка!!! Heart Eyes Crazy
мерси за гифчетата!

Вивчо Hug тая Thepurplequeen много нагла #2gunfire #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт