Къванч Татлъту в новия сериал "Cesur ve Güzel"/ минали проекти и партньори/- 56

• 73 787
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
Дива  Hug  bouquet страхотни са двамата!  Heart Eyes
Айре  Heart Eyes не мисля, че ще си полягват, не още ... ама да видим, де  hahaha Може би в 8 серия, ако са верни клюкините  Laughing
И аз не признавам на Хаят Гиби друга двойка  Crossing Arms Тойгар ще им съчини друга на Джес и Сю  Peace

# 166
  • София
Дива  Hug ако разбереш и кога ще е церемонията по награждаването, цена няма да имаш Praynig Praynig Praynig Ама аз разбрах, че ще е за най-добър актьор  newsm78 И веднага се започна hahaha играели финикийски знаци  hahaha Ех, много гадно племе сме  ooooh!
Днес ни обещават фраг  Peace

Цитат
Вот в таких прекрасных местах проходят сегодня съемки 8й серии, на побережье Kilyos начинается история любви Джесура и Сюхан❤

Аз написах мнението за финикийските знаци, по-точно финикийски игри, в друга тема. Не ми е приятно да си чета думите по теми, където не съм го коментирала.

Наистина го мисля, което не означава, че Киво не заслужава признанието. Просто винаги съм се чудела как избират победителите  newsm78

Благодаря за фрага  bouquet bouquet bouquet

Очаква ни вълнуваща серия  Heart Eyes

# 167
  • AMS

Нещо сгафих с лапито, та пак гифчетата.
Голямо отмъщение  >>>

# 168
Вивчо  Hug не зная къде си писала, но не беше твое мнение  Peace Нямам нищо против някой да не е съгласен с избора на Киво, ама хайде да не се намесват парите, моля. Що и други не си платят, ако така става  newsm78 Пък и Дива  Hug много добре обясни за какво е наградата, не е само за игра  Peace
Извинявай, ако съм те засегнала, изобщо нямах предвид теб  Peace

# 169
    Здравейте Hug Hug Hug

От два часа  running running running за да ви настигна......трудно ми беше Laughing

Дива Heart Eyes  aз съм Киво да е и мъж и актьор на годината.

# 170
Фрага на руски
https://vk.com/tuba_bustun?z=video-86336891_456239305%2Ff222156a … _-86336891_198461
Голямо нищожество е Бюлент ... знаех си, че няма да бездейства  ooooh! А за Тахсин ... нямам думи, убиец си е и това е  ooooh! И мисля, че излъга Сюхан, че умира  newsm78 И по кого стреляха на края интересно  newsm78 Ако не знае, че Сюхан е с Джесур, нищо чудно и нея да я ранят  #Crazy
И на бг. Лили  newsm51
https://www.videoclip.bg/watch/647473_drzki-i-krasivi-7-epizod-2-treilr-bg-sub

Последна редакция: пн, 19 дек 2016, 19:36 от queen_fenka

# 171
 С три думи серията ми хареса-много ,защото плавно се водената сюжетна линия от Едже и най- вече в чувствата им.
Силно ме впечатли откровеността на Сю на сватбата- "Идва ми да потъна под земята"- каза тя на Джес когато баща и се развилня на дансинга.Това беше голяма доза откровеност  към него и сигурна съм ,че той го оцени.

Много сладка беше и закачката ,която беше и реалност -"Свекървата те хареса"
А това , че Сю не реагира  беше само в нейна полза.Все едно го пусна покрай ушите си , а го чу и още как LaughingСигурно е кънтяно цялата нощ в ушите и главата и.
От фрага-
Целувка по нослето е възможно най-нежния  жест на един влюбен мъж към любимата.

Не умея да правя клипчета и гифчета но много им се радвам и обичам Hug

Последна редакция: пн, 19 дек 2016, 20:14 от sebilMM

# 172
Вивчо Hug
Скрит текст:
това за финикийските игри си много права в този шоубизнес!!
убедена съм, че не мислиш, че Киво не заслужава наградата,
а Чаатай предполагам ще вземе някоя друга, те в Тр. са доста Wink

Себи Hug  bouquet
целувката по нослето си е запазена марка за Киво, ама сега с тая брада, не се получи толкова зашеметяващо Wink

Фенче Heart Eyes, аз ще изчакам бг.превода Peace
а той е готов bouquet
брех, по кого стреляха накрая??? Whistling
Бюлент е такъв мерзавец Tired Tired
и аз мисля, че Тахсин излъга, че умира Peace

а това, че Тойгар ще им съчини друга песен, а дано, ама виж, че в сериала се използват не негови песни...... много е натоварен милия Whistling
 Heart Eyes

Последна редакция: пн, 19 дек 2016, 20:06 от Airra

# 173
Вай бе!
Браво на Туба, с едно пиене на кафе и разби трендовете / каквото и да значи това/
За сетен път се убеждавам какви клюкари са комшиите. Голям интерес  с кой си пие кафето Туба
/поне с това е залята турската преса/ .
Фрагмана мен не ме радва. Нищо добро не ни чака, много врагове, много нещо.
Нещо не можах да разгадая изражението на Сюхан след целувката по носа, разтревожено ли беше, очаквателно ли беше и аз не знам. Във всеки случай много интересно изражение.

# 174
Вай бе!
Браво на Туба, с едно пиене на кафе и разби трендовете / каквото и да значи това/
За сетен път се убеждавам какви клюкари са комшиите. Голям интерес  с кой си пие кафето Туба
/поне с това е залята турската преса/ .
Фрагмана мен не ме радва. Нищо добро не ни чака, много врагове, много нещо.
Нещо не можах да разгадая изражението на Сюхан след целувката по носа, разтревожено ли беше, очаквателно ли беше и аз не знам. Във всеки случай много интересно изражение.

хаха това, че си обичат жълтините е отдавна известно Mr. Green
и те са като нас Peace
Еркан Авджъ е постнал снимка с Бергюзар преди 4 часа в ИГ си и с нея са в приятелска прегръдка, рабира се какво е искал да каже Wink

а за изражението на Туба и на мен не ми стана много ясно, но със сигурност погледа не беше влюбен Whistling

Едже май се опитва да завие към екшъна, в момента това са май най-гледаните сериали  Peace

# 175
Ами аз не знам дали Туба не го прави нарочно това, защото няма лоша реклама. Интереса към сериала се засили, сега ще я гледат под лупа, как гледа екранния си брат, има ли нещо помежду им и т.н.
Ние тук не тачим много - много  Туба и ни е все тая с кой си пие кафето, ама комшиите си я обичат и винаги проявяват интерес към личния и живот.

Сега като се загледах си мисля,че погледа е подозрителен, изпълнен с недоверие

# 176
Ами аз не знам дали Туба не го прави нарочно това, защото няма лоша реклама. Интереса към сериала се засили, сега ще я гледат под лупа, как гледа екранния си брат, има ли нещо помежду им и т.н.
Ние тук не тачим много - много  Туба и ни е все тая с кой си пие кафето, ама комшиите си я обичат и винаги проявяват интерес към личния и живот.

Сега като се загледах си мисля,че погледа е подозрителен, изпълнен с недоверие

ооо това, че няма лоша реклама си е абсолютно така Peace
ще видим дали е имало полза за рейтинга Joy Joy Joy Joy

# 177
  • София
Здравейте Hug
Едно огромно благодаря за превода на момичетата bouquet
За стайлинга на Туба, непрестанно се коментира....... Heart EyesСамо да кажа в защита на стилистите,просто в момента е такава модата,а те са зависими от нея,защото марките рекламират така колекциите си.И на мен много от дрехите не са ми ок,но пък за сметка на това са актуални.Ако отворите интернет страниците на по масовите марки и брандове, ще видите че е пълно с рокли от кадифе,клош панталони до кокалчето и т.н
Косата,ах тази коса.Туба е готина с къса коса,но както казва моят зъболекар :какво е една жена-буйна грива и хубави бели зъби!Ако трябва да сме честни,красивата коса си е привилегия,така че харесвам малко повече Туба дългокоса #Cussing out #Cussing out
За серията,че се отплеснах......напълно съгласна с Айра за сцената в Анталия.Но за съжаление още веднъж пролича душевността на Тахсин бей.Разбра се ,че многократно е посещавал ресторанта на биологичните си родители,но не за да ги види или за да разгадае живота и същността им,а за да успокои собствената си съвест,че всичко което е постигнал и всичко което притежава ,начина и средствата които е използвал ,всичко си е струвало.,за да не живее техния мизерен живот.
За Джес и Сю и разговора пред камината,лично аз имам друг прочит на нещата.Той беше абсолютно искрен,сякъш му се искаше да и каже всичко,и мисля че и подсказа доста неща.Имах усещането,че тя просто не  иска да разбира истината,защото вече има много съмнения.Така смирено му споделяше информацията, която има и очакваше да чуе потвърждение от него,че е така,все едно гледах дете което моли за нещо.Казаха си много,без да говорят.
Сега след като видях новия фраг,само ще кажа,че Тахсин бей май усети ,че дъщеря му знае вече много и ще го играе умиращ.Тази бременната ще му каже на този,че детето е негово и ще му предложи сигурно да играят заедно,като изнудват Джахиде за пари.

# 178
Фейче Hug-за стилистите и , че това е модата в момента съм съгласна Peace
зъболекаря ти малко може да го контрирам Wink
ами ако жената има грозен нос примерно и малки очички?? Laughing

на мен Туба ми е екстра с тая коса Peace
за сцената пред камината съм също съгласна-Джесур искаше да бъде искрен, имаше нужда да не я лъже....и да, май тя не иска да научава истината, защото се страхува от това, което ще разбере. Но все пак ще я научи един ден.

лека вечер Hug

Последна редакция: пн, 19 дек 2016, 22:17 от Airra

# 179
  • София
Фей  Hug Heart Eyes много интересна гледна точка за сцената пред камината. Ще я изгледам отново  Peace

Момичета  Hug Heart Eyes
Скрит текст:
Наистина много се радвам за Киво, защото е добър и заслужава да получава награди. Но това не ми пречи да съм мнителна по отношение на определяне на награди, не само тези, а принципно  Peace И както казват комшиите - затварям темата  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт