Изгледах серията
Много ми харесаха ГГ, затоплят отношенията
Беше ми странен погледа на Джес, докато си говореха със Сю пред камината
твърде изпитателно я гледаше. Смегчи погледа чак на края, когато й каза, че не иска да воюва с нея. Всячеси се стреми да разграничи отношенията си към Тахсин и Сю. И в началото ако следваше плана да заплени Сю и да се ожени за нея, сега все повече му личи, че е предизвикан от личността й. Не само като дъщеря на врага му и средство за отмъщение, но като умна, интелигента и различна. Твърде човешка е за дъщеря на Тахсин, въпреки че си има и част от неговите черти. И започва да му личи влюбването 
Издразни ме мрънкането на Адалет - не била поканена на сватбата
В качеството на каква да я канят, нали и Тахсин не искаше да ходи на тяхната сватба, ако не ме лъже паметта. Голямо представление направиха. Надявам се Адалет да е доволна, че най-накрая се ожени за Тахсин. Интересно как ще се разместят пластовете в имението.Очертава се Сю често да притичва до Джес като спасителен и спокоен остров
Още не мога да го разбера брата
освен, че е заслепен от любов към жена си и комплексиран от пренебрежението на баща си. Изглежда добър брат, който се е опитвал да подкрепя и защитава сестра си. Относно клюкарските снимки за Туба и Еркан, изненадах се. Не знаех, че Туба се развежда или разведена
Но като се харесват младите, Иншалах 
Относно визията на Сю - с облеклото може още да се постараят. Дългата кафява пола с реснички вече съм я гледала на Мира в Прилив и отлив
Отива й кънтри стил, но предпочитам да я виждам в по-елегантни дрехи. Прекалено смесват стиловете понякога и кофти.За косата бях писала - много я харесвам с къса коса, дори и прическите с фибички, които й правят. Изглежда различна. Като игра за първи път я гледам и много ми харесва като Сю. Има една премереност, която ми харесва.
И да благодаря на домакинята за новата темичка

Айре

)