С моята щерчица изкарахме една прекрасна седмица в Ирландия - Дъблин и околностите, и в добавка Белфаст
Днес малко сън, много задачки....
натоварено ми беше – готвене, чистене, и ветеринаря посетихме, сложихме годишната ваксина, и пране, пране, пране - откъде се взе толкоз, идея си нямам, да кажеш да съм помъкнала целия си гардороб, ми НЕ /че и за утре съм си оставила/
Много пропуски имам, опитах да наваксам с четене /друг е въпросът дали запомних нещо/
Най-важното – да честитя рождените дни на Радичка и Анджи – да са здрави, да имат щастливо детство и да се превърнат в прекрасни млади дами! Фло, Янче, много да ви радват момичетата!
Честит рожден ден и на Хриско, кога порасна това дете!
Да расте здрав, силен и ученолюбив!
Янче, прегръдка за теб
Да ú е светло на душата на Мел

Жабче, на теб огромно благодаря за новата тема
Подготвила си багажа, още малко остава и лек път ще ви пожелаем и приятно изкарване на родна земя!Нова приятелка си имаме – Алфея, добре дошла и от мен

Честита работа на Мамсината дъщеричка – да е доходоносна и да я прави щастлива!
Сладки правите, за Коледа се готвите, особено Иха – май при нея трябва да ходя на гости

Зъби вадите, кой болен, кой здрав – Айша, Тану
Паднали жени има, важното е последици да няма, Мамси
Римарче, ти си герой, подреди ли вече?
Домашни любимци нови някои си имат, Дидия честито зайко, други не искат....
И за Светълчо прегръдка, и съболезнования....
А малчовците, думи нямам, много се радвам на такава обич
Джили виждам - рядко те засичам /на таз бележка от пощата не пише ли адрес или пощенски код поне?/
Алфея, мерси за музикалния поздрав
КАГ, имала си емоционална вечер, насладила си се на страхотен концерт
Ходи ми се и на мен на културно мероприятие
попълвам по малко програмата за догодина...Дааа, Кари и Танита, дано да пишат скоро
И накрая лека нощ да пожелая, и сладки сънища!