КГБ = Клуб на Готините Баби - 174.

• 66 186
  • 734
  •   1
Отговори
# 135
Мила ми Фло да се заловя за твоите думи – защо да се освестявам – ами дълъг път: 4-часов полет, после с лека кола от Сф към нас през нощта  newsm01
С моята щерчица изкарахме една прекрасна седмица в Ирландия - Дъблин и околностите, и в добавка Белфаст
Днес малко сън, много задачки....
натоварено ми беше – готвене, чистене, и ветеринаря посетихме, сложихме годишната ваксина, и пране, пране, пране - откъде се взе толкоз, идея си нямам, да кажеш да съм помъкнала целия си гардороб, ми НЕ /че и за утре съм си оставила/

Много пропуски имам, опитах да наваксам с четене /друг е въпросът дали запомних нещо/
Най-важното – да честитя рождените дни на Радичка и Анджи – да са здрави, да имат щастливо детство и да се превърнат в прекрасни млади дами! Фло, Янче, много да ви радват момичетата!
Честит рожден ден и на Хриско, кога порасна това дете!
Да расте здрав, силен и ученолюбив!

Янче, прегръдка за теб  Hug Да ú е светло на душата на Мел  Flowers Rose Flowers Rose

Жабче, на теб огромно благодаря за новата тема  smile3525 Подготвила си багажа, още малко остава и лек път ще ви пожелаем и приятно изкарване на родна земя!

Нова приятелка си имаме – Алфея, добре дошла и от мен  bouquet

Честита работа на Мамсината дъщеричка – да е доходоносна и да я прави щастлива!

Сладки правите, за Коледа се готвите, особено Иха – май при нея трябва да ходя на гости  Flutter

Зъби вадите, кой болен, кой здрав – Айша, Тану

Паднали жени има, важното е последици да няма, Мамси

Римарче, ти си герой, подреди ли вече?

Домашни любимци нови някои си имат, Дидия честито зайко, други не искат....

И за Светълчо прегръдка, и съболезнования....
А малчовците, думи нямам, много се радвам на такава обич

Джили виждам - рядко те засичам /на таз бележка от пощата не пише ли адрес или пощенски код поне?/

Алфея, мерси за музикалния поздрав

КАГ, имала си емоционална вечер, насладила си се на страхотен концерт
Ходи ми се и на мен на културно мероприятие   Blush попълвам по малко програмата за догодина...

Дааа, Кари и Танита, дано да пишат скоро

И накрая лека нощ да пожелая, и сладки сънища!

# 136
  • София
ИГНАЖДЕН Е. КОЙ ЩЕ ВЛЕЗЕ ПРЪВ В ДОМА НИ? ДАНО ДА Е ДОБЪР ЧОВЕК, ДА Е КЪСМЕТЛИЯ, ДА Е ПАРАЛИЯ. ХАЙДЕ ДА Е ХАИРЛИЯ!

МИЛО РИМАРЧЕ, ВЯРНО ДРУГАРЧЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА, ТОТОТО ПАРИ ДА ДАВА, БЪДИ ВСЕ ТАКАВА, БОДРА, ЖИЗНЕНА, КОРАВА! А СЕГА СИПИ ПО ЕДНО ЗА ОТСКОК, САМО ГЛЕДАЙ ДА НЕ Е БЪЗОВ СОК Wink

Срещнахме се на портата с една дружка-добра, късметлийка, паралийка. Ето коя първа влезе в нашата къщичка ДОБИ. Вярвам, че годината ни ще бъде много добра! Simple Smile

# 137
Я гледай  ти ,среднощно какви  рими се редят...
Доби, пълна програма и  радостна,да ти върви все така на пътешествия.
Честит рожден ден на Римарчето!
Жива и здрава да е ,да приключва с ремонтните дейности вече,че стана дълго  и за четене,пък който го прави не ми се мисли,но  пък после идва хубавото.

# 138
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Честит празник!

Честит рожден ден , Римарче!
Жива и здрава и щастлива с деца и внуци!

Доби , добре сте се разходили с щерката. Браво! Hug
Танита , май е сърдита.  Rolling Eyes Тя си знае.
А Кари във ФБ има публикации , не знам к'во се случва та тук не пише.

# 139

Римарче, за теб!
Честита да си, и здрава и щастлива!

Честит Игнажден!

Ехххх, Фло, как можах да те изпреваря  Sad
Но дай Боже годината да е много добра за всички!

# 140
  • София
Хей, момичета, така и така не спите. Я слизайте от балкона и елате да заформим една среднощна седянка-я колко сме много Танита, Гъбката, аз и Борянка. Липсва ни само, мултифункционална Янка.  Wink
Ето я хазайката ни баба Жабурана, станала е рано, рано отзарана. Куфара приготви, сложи армаган в торба, ах таз баба Жаба, колко е добра. Внуци ще зарадва, че и щерки две...
Е до тук бях. Който иска може да реди стихове. Музата ми си замина Wink. И като написах това се сетих за една от песните на великия Владимир Висоцки-Посещение на музата.

Отивам да спя. Явно няма да има таз вечер седянка. А дано утре кафе да ни сервира наш'та приятелка Янка. Simple Smile

ДОБИ, какво говориш? Само след теб мила. Това е истинското-да стане без да е нагласено.  Hug

# 141
Ми  позна че не спим,но стихове не редим.При мен идват когато си решат ,трябва да се дръпне струната.
Доби ,кво ти е  да си първата   в къщата ,пък и не знам броят ли се домашните?Нали сме от семейството ,външни  няма.Добре че споменахте  да не излизам и  аз утре ,нищо да не излиза демек. И без това имам дейности да довършвам.
И да се похваля ,опитах  пастърмата ,става. Едно тънко  парче  замина,то бе крайче.Още не е готово,но се хапва.И по е доста вода ,макар да не го усетих солено,добре си е ,и  пак съм прекалила с чубрица и пипер.За  пръв път ми  е,та  повечко е дошло ,но се маха,който не обича.
И друго ,голямо съм  гевезе ,намирам   пропуски и грешки ,искам да е ОК ,ми  сладките станали ,че и ми харесаха днес ,нали опитвам как вървят. Пресни явно не са перфектни. Ура за мен.Фук-фук! Остава да върви така и занапред ,да посрещна гостите без грешка. Не че нещо ,но сякаш за пръв път готвя напоследък ,все нещо не е  какво го искам ,сто я като гръмната и се чудя какво правя...ЕГН или друго?ще се разбере.

# 142
  • в малка спретната къщурка
Добро утро и на хубаво да е! Hug
 Познайте кой влезе пръв у нас??? newsm78
Ами, готините от КГБ, разбира се. bouquet
Знам, че ще ми е хубаво и весело през цялата година.
Жабче, ние се надяваме ти да ни донесеш топло от испанско.Ние не можем да го доставим.И Емо Чолаков не ни го обеща.
Фло, гостите ми пътуват утре. Имам само сладки приготвени и никаква идея, какво да спрятам още...
Мими, то всички оператори са МАСКАРИ,при когото и да си, все едни и същи проблеми.Дано се реши в твоя полза проблема.
На всички празнували скоро bouquet bouquet bouquet
На всички Ви Heart Eyes Hug
Алфея, Добре си ни дошла! bouquet bouquet bouquet

ПП. Пак започваме с лоши новини.......а идват празници..... ooooh!

Последна редакция: вт, 20 дек 2016, 06:49 от FURIQ_65

# 143

Римарче,честит рожден ден!Да си жива и здрава,много щастлива с прекрасните си деца и внуци!

# 144
  • София
Добро утро и честит Игнажден.
Сърдечно ви благодаря мили дружки за поздравленията-изненадахте ме приятно.
Нямам комп-и тукашния се скапа, та гледам поне да ви чета от тел.-ако хвана сигнал     Grinning

# 145
  • в малка спретната къщурка
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, РИМАР!

# 146
  • Кубрат/ Пишурка
 Добро утро и от мен!
Фло, ранобудна Дидия ме изпревари с кафето - няма лошо: Благодаря, Диде, ще ти правя компания. Аз пък ще почерпя с чайче, че дано съблазня поне Танчето Hug:

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, РИМАРЧЕ! ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И КЪСМЕТЪТ ДА Е ВИНАГИ С ТЕБ!

Доби, освести ли се вече? На интересни места сте били с щерката, макар че се учудих малко: хората в тези студове избират топли дестинации, а вие от студ - на по-голям newsm78

Днес празнуват всички, които носят имената Пламен, Пламена, Огнян, Огняна, Игнат, Игната и Иго.

Хайде пак на Пламеновците - ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН!  И що имам спомен за нечий Огнян newsm78

# 147
Добро утро готини !!!

Честит празник - Игнажден !
Честито на всички именници ! Здраве ,щастие ,благоденствие  пожелавам !

Римарче ,честит рожден ден !
Пожелавам ти да си здрава , щастлива , радвана от всички около теб !

Алфея, Добре си ни дошла!  Вярвам ,че ще ти хареса при нас и по -дълго ще останеш тук Simple Smile.

Виждам ,че дядо Коледа радва една по една . Със здраве да си ползувате подаръците.

След малко отивам на фитнес , а като се върна  ще заливам баклавата със сиропа.
Аз още миналата седмица приключих със  канелени сладки , щолен . Друго  сладко няма да правя, това е предостатъчно. Сега мисля по важното , основното меню.
Светле направих мързеливките в неделя и се изядоха с апетит, внуците много ги харесаха , а и ние  също ! Simple Smile

Хубав ,празничен ден и внимавайте кой ви влиза в къщата днес , нищо не изнасяйте на вън , на заем не давайте , а в портмонето да има парички !  Laughing

Прегръщам ви  всички ! Hug Hug Hug Hug

# 148
Добро утрооо!

Честит рожден ден мила Римарче!
Да си здрава,спокойна и обичана!

Тенкю за кафето на Диди и чайчето на Ян! Hug

Добре дошла на новата дружка Алфея! bouquet
Май сме градски ли?
За Раднево обл.Стара Загора ли става дума?
Че има и други с тжва име newsm78

Днес е Игнажден,та кой ли ще дойде у дома пръв? Laughing
Да са честити днешните именици!

Снощи четох до късно и не видях ,че имало будни,ако не за каре-то поне за руска трупа или блато Joy
Фло,Борянчице Hug

Мотая се из дома и нищо конкретно насреща.
Снощи се канех сладки да правя-орехите минало годишнни-не стават.
Днес ще купя.
Нещо като борщ ще е в тенджерата и шаран пържен.

Мими -най-вероятно ще ти предложат да не плащащ месечни сметки,докато свърщи сумата.Мошенициге пари трудно връщат!
Особено МЕнтел.
Танче Hug
Кари Hug
Приятен ден на вкимкииии Hug

# 149
  • София
Римарче,нека си здрава и ти се сбъднат най съкровените мечти!

Зная, че всяка е приготвила подарък за другарче с трепет и любов и е получила такъв с радост и възхита.
 Аз снощи получих моя.  Радост, благодарност,но и възхищение от добротата, отделено е ценно време да се достави лично, много труд, умение и майсторлък...
  Шапка ти свалям Иха. Благословена да си! Heart Eyes

Ръчно изработен и изплетен дядо Коледа , една чиния за торта със красиви сладки, уникално вино, опаковано красиво, нужна ми билка. Безценно е.  ММ и децата бяха много впечатлени и ми завидяха мъничко. Много се вълнувам,нямам думи а и малката душичка се катери по мен...

Общи условия

Активация на акаунт