Изчетох ви . Много болнички . Пазете се . Усетите ли леко драскане по гърлото ,веднага започвате клеева тинктура от аптеката- 20 капки в 50 мл вода. Може и в носа да се капва , но в шишенцето клеева тинктура се слага 1 капка глицерин за да не люти много, пак от аптеката . Купила съм и прополис с невен за впръскване с гърлото.Благодарение на него ,кашлицата ми отшумя. Гърлото постоянно ме гъделичкаше.
Аз си купих две малки опаковки от тинктурата и в едната глицерин сложих. Може и профилактично да се пие по 10 капки. Тази информация я имам от Рибката , нали имат дрогерия и от опит го казва. Само тези които са алергични към пчелни продукти не могат да го прилагат.
Мери, добре си се подредила , а падането ти е било кусура. Като ,те четох как си се ударила в коляното ,чак мене ме заболя.
Фло,пак бързо си се оправила в Здравната каса , не е като миналият месец.
Аз още по обяд чух ,че в цялата страна ваканцията се удължава , но нашата радост беше преди няколко дни ,че ние сме от първите.
Днес при нас направо като пролет беше. толкова хубаво и приятно ,топличко ,слънчице ,тихо ... чак като слушам прогнозите ,вяра да не ти се хваща какво ни очаква. Затишие пред буря...Ходих на фитнес , прибрах се заредена с енергия. Спретнах набързо един бял ориз с пилешко и една пилешка супа с фиде. От снощи си бях сварила пилето ,та бързо стана . Извъртях две перални , малко до кварталният магазин и сега пред компа . Внуците са на вън ,чакам ги да се приберат и ще вечеряме. сега нали са във ваканция , повече се въртят около нас , но и на нас ни е хубаво с тях.
Янче ,дано по бързо да се оправиш с ЛА на брат. Какво ти се закучи .... но не се отказвай и за дома. Бъди настоятелна .
За доста неща май трябваше да пиша ,но ми се изпари от главата .
Прегръдки за всички вас и дано да няма сериозно болни. Всички да се оправят с лекота !
Приятна и спокойна вечер !