КГБ = Клуб на Готините Баби - 174.

• 65 795
  • 734
  •   1
Отговори
# 570

Фло, разсмя ме!  newsm47
Явно добре си се фръцкам из къщи и си мисля, че ДС на тези години вече не се заглежда дори и по мен, обаче не било така!
И той иска такива ботушки, ако има мъжки модели и размери! Проверих има, дано се накани да отиде и си купи, че ако аз му купя, ще намери 20 кусура!  hahaha
Росито за Коледа купи на свекърва си същите, много ги харесала и тя доволна!  thumbsup
Наистина топлят, уж сме на парно, ама краката най-лесно изстиват!

ЛЕКА!  Laughing

# 571
Грети  честито бебчета ! Да растат здрави , весели ,щастливи !Да радват цялата фамилия !

Светле , клеевата тинктура се пие до три пъти на ден 1/2 час преди храна до 20 капки в 50 мл вода.
За деца до 12 години по 10 капки.
Танче със здраве да си носиш топлите пантовки.
Маринка , голяма красота този Костенски водопад. Точно за теб си мислех ,че къде отиде в гората , а какъв сняг и студ се очаква , та да не те чакаме напролет да се върнеш като се размрази Simple Smile
Яжка ,пий чайчетата и аз също варя непрекъснато. Това лято горе на балкана  брахме доста риган ,мащерка ,дива мента , кантарион   идр . Всичко е  в пликлета нарязано ,надписано. Сложела съм електрическата кана на плота  в кухнята и действам. Липа също изсуших,много го харесвам чая.
Браво  на дъщерята ,че така те е заредила  с провизии.

Казвам ви лека и спокойна нощ  и лягам. Пак осъмнах , но утре ще си го нааксам.

Hug Hug Hug Hug smile3524 smile3524 smile3524 smile3524 smile3524

# 572
  • в малка спретната къщурка
Добро утро!

Ех, че хубаво стана в темата. По-слънчево от появата на Маринка, по-радостно от новината на Грети, по-усмихнато от появата на Яжка, по-раздвижено от появата на Светълчо, по антивирусно след съветите на Луси, по-весело от картинката на Тануто.
Мили ми Гъбке, Фурийке и Айша, и с вашето присъствие обогатихте и разнообразихте нашата темичка. Танитка, много ще си фръц с новите топлинки-със здраве си ги носи.
Хайде лека нощ и сладки сънища Hug

Прекрасно става в темата, след появата на Флото. Направо си МаГЕсница.В едно изречение, половината тема спомената.

Станала съм рано, да се боря и аз с ЕДНА ГАД-МРЪСНА.Снощи ми задразни гърлото и изпих един МАХ ГРИП.Сега се събуждам- с леко неразположение.Ще ударя една доза рано-рано, пък   дано се окажа- АЗ по силната.  Хайде на чая:

# 573
Добро утро и за много години!
Да сме живи, да сме здрави и само с хубавини и радости да е пълен живота ни, късмета да ни следва по петите, а усмивката да грее на лицето ни .... Идеалистка ли съм, нека - щом е казано и написано що пък да не се случи...

Да не съм с празни ръце, да предложа по кафенце, а ако не стигне за всички още ще направя.

Вчера се прибрах от чужбина, не, не онази далечната чужбина, по-близка. Отидохме с ММ уж за по-топло, но такъв вятър ни вя не е истина.

Виждам Яжка си е тук, добре си си дошла мила приятелко, дано скоро се видим, че има да разказваме...

Да са честити двете бебенца-близначета във фамилията на К.А.Г. Да са здравички, да имат щастливо детство и много да радват всички близки.

Докато схвана коя е ,,онази гад'' .... нема да и са даваме, ама като дойде не пита...
Ставам да я захващам, че докато приведа всичко ,,в ред удобен за логаритмуване'', а трябва и да се яде.... а пък преди това  и пазарува....

Ставам.
Ще пиша пак, а сега ви желая ,,нов ден, нов късмет'' и приятни емоции.

# 574
ДОБРО УТРО ! Нека сме усмихнати и добри!

Макар и виртуално , да почерпя за юбилейния рожден ден на ММ  и тук да му пожелая  да е здрав , щастлив , да сме все заедно и да ми уйдисва на щутотиите , както и аз на него. Много го обичам!

Грети , честита радост ! Да са здрави и много късметливи бебочатата!

Много ви се радвам  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 575
Привет девойки Hug
Ехе, колко завърнали се има. Чудесно, радвам се на всичките ви Hug
КАГ, честито ви увеличение на голямото семейство, да са живи  здрави бебочетата  Praynig Praynig Praynig за радост на всички ви.
Говорите за очакваните студове. По снимките на Маринка ледниковия период май е започнал. Яжка, браво на Софи, че така добре те е запасила с провизии, да ти спести мъкнения по тези тежки пътища.И като имаш възможност стой си на топличко, а вън нека си вилнее зимата.
Мери, дано бързо ти минат "екстрите"и без последствия. Спомням си преди много години така се подхлъзнах и паднах на колкяното, станах продължих си път, не обърнах внимание, с времето си мина и изведнъж след толокова години точно на това място ми започнаха страшни болки, едва се движех. Не знам дали има връзка но късната болка дойде изведнъж, не че наново се ударих.
Аз си кашлям, свърших си резервата таблетки но не ми се ходи при лекарката, ще видя дали по телефона ще мога , да ми напише рецептата в интернет, както става с редовните лекарства та да не си губим взаимно времето когато няма нужда.
Питахте за времето. Вчера и аз сложих един вид палто, повече за дъжд, но ми беше добре, при това с пуловер отдолу.Т 9 гр която при тукашната висока влажност се усеща значително по ниск. Днес ще е към 15, за утре и събота обещават 20, а за началото на следващата седмица пак бури и виелици.Имахме две палми в дворчетодо оградата.Наследство от предишните собственици. Само пречат, и за декорация не стават, но така си пречеха Преди около седница чуваме някакъв сиен шум, навън буря, децата казват някой се е вмъкнал в двора,но тъмница, не се заехме да разследваме. На другата сутрин поглеждам през прозореза , представете си километричната палма направо се счупила и паднала върху оградата, като по пътя отнесе и един огромен клон от мангото.Зор видяхме докато я измъкнахме. Но изведнъж стана и по светло Joy. Вчера ходих да пазарувам. От първи януари и тук влезе в сила закона за торбичките , специално за гоемите вериги. Наистина при всяко пазаруване по 30-40 торбички се харчат, вземаш на вересия . Сега докато всички се снабдят при определена сума на покупка ти дават една-две-три торби за многократно пазаруване. Аз получих 5, имах и мой още три. От една страна  наредено в торбите (точно тази верига няма услугата доставка в къщи) всичко влезе на задната седалка на колата, обаче натъпкано яката, едва ги вдигах. Щото аз все пазарувам когато никой няма в къщи.Следващия път когато пазарувам в тая верига ще помъкна повече чанти, щото в другата  наистина си плащам, но ми доставят всичко в кухнята.
О. К написах ферман глупости, исках да пиша съвсем друго, но в момента мислата ми заседна май на куи и клюки в някакво ъгълче на сивото вещество, та като излезе оттам ще се обадя, пък и пералнята си изпя арията ще да тичам да я опразвам. На всички болни бързо възстановяване, на здравите пазете се, на всички ви Hug

След като пбликувах видях че при Иха днес има празник

Да ти е жив и здрав съпруга мила Иха, да сте винаги така неразделни ,щастливи и обичащи, да отгледате заедно внуци и правнуци

# 576
  • Кубрат/ Пишурка

Добро утро и от мен!
Тъкмо слушам по БТВ как всички са готови за големия студ. Дали пак няма да ни изненада по традиция newsm78 Днес и аз трябва да изляза да позаредя с продукти, че да не излизам в почивниците.Децата трябва в понеделник да са на у-ще, ама ако и тогава е с много минусови Т и много сняг сигурно няма да пусна Анжелка. Стаите в У-ще са студени, а тя изкара грипа и още понакашля. Уж минусовите Т убивали вирусите, но...Кари и аз я лекувах по телефона hahaha Нали като се разболя бяха във Варна, а от понеделник пък в Русе. Та звъня на ЛЛ и тя по тел ми дава съвети и предписва лекарства. Е, чак такива екстри да ни пише лекарствата в интернет нямаме!Ходиш си с рецептурната книжка на място.
Танче и аз взех на Анжелка такива топлинки-ботушки и е много доволна, но за мен нямаше - само малки номера.
Грети, честита радост във вашето семейство! Да са живи и здрави бебоците и да растат щастливи!

ИХА, ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ НА СЪПРУГА ТИ! ВСЕ ТАКА ДА БЪДЕ ТВОЯТА СИЛА И ОПОРА!

# 577
  • тук и там
Добро утро и от мен!
Верно е,Фло,днес е много хубаво,слънчево,радостно,усмихнато в нашата къщичка.
Грети,честита ви радост!Да са живи и здрави бебочетата,да растат спокойни,да ви радват много.
Иха,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на твоята любяща половинка!
Нека здравето,обичта и щастието да са винаги с вас!
Весел празник!
Маринка,каква гледка,каква красота е този водопад.
Кари,отървали сте се от палмата,но тръпки ме побиха,добре,че е паднала на оградата.
Яжка,няма да те мисля,запасена си с провизии,само тока да не спира.
Джили,радвам се да те видя,добре завърнала се.
Танче, да те топлят много пантофките.И на мен ми трябват такива,че все краката ми студени.
Фури,рано,рано ме разсмя.Пий чайче,че много нахални са тези мръсни гадове.
Тану,и аз съм така,мотивация-никаква,работа колкото щеш,извод-мързел.
О час пиша и все някой звъни и не мога да допиша.
Ян,слушам по новините за настъпващите студове,та сега ще се приготвя и ще изляза да заредя,че не се знае колко време ще ни хване студа и снега.
Прегръдки за всички!
Чета,че печете тиква.Ето как я пека аз.
Скрит текст:
Печена тиква със сушени плодове, мед и ядки
Продукти:
 1 тиква "Цигулка"
1 ч. ч. микс сушени плодове /стафиди, пъпеш, ананас, сливи, череши и др. /
1 ч. ч. ядки микс печени, безсолни
3 - 4  с. л. мед
3 - 4 с. л. кафява захар
5 - 6 с. л. разтопено масло
1 / 2 ч. л. канела
щипка джинджифил
щипка индийско орехче.
 Приготвяне:
Тиквата измиваме и разрязваме на половина.
Изчистваме семето добре и поръсваме със захар.
В купа смесваме всички продукти, добавяме подправките, маслото, меда и разбъркваме добре.
Пълним двете половини на тиквата и поръсваме с кафява захар.
Слагаме тиквата в тава с вода около 1 - 2 пръста да се пече във фурна загрята до 180 - 200* С.
Печем тиквата до омекване и готовност.

[/size]

# 578
  • тук, на мястото си
Добро утро!  bouquet

Каг, честито близначета! Да са живи и здрави, игриви и щастливи!  babyuu passifier
Фурийке,  мачкай, тъпчи гадния бацил, ама не му се давай! 
Мери Попинз,  бързо да се възтановиш, че много е лошо, от собствен опит го знам. 
Янче, зареждай, че да не вземат да познаят, при вас винаги е много по- зле от тука
Гъбке, при нас винаги е ледена епоха, нали знаеш!  Не че е толкова студено, или има кой знае колко сняг, ами няма кой да почисти снега.   
Стана три дни всяка сутрин съм при личния лекар, оправям едни документации. Отивам сутрин рано, в 7,00 часа съм на болницата и трите сутрини стълбите полети с вода, може да има и препарат някакъв във водата, не знам, но няма да ви казвам как слизам по тях, качването е по-лесно.  Sob Rage
 Иха, честит рожден ден на съпруга ти! Да е жив и здрав, да сте заедно мнооого, мннооого  години, да се обичате и уважавате!

Прегръдки и целувки ( аз все още не съм болна, чукам на глава) на всички и ви желая прекрасен ден!
Поздрав и се учете, баби! Hug Hug Hug

# 579
  • София
НА ДРУГАРЧЕТО НА ИХА, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! ПРИЯТЕЛЮ, БЪДИ ВИНАГИ ОГЪН И ПЛАМЪК, ЖИВЕЙ ДЪЛГО И ИНТЕРЕСНО! ПОМАГАЙ НА ЗАКЪСАЛИ ПО ПЪТИЩАТА БАБИ Wink НАЗДРАВЕ!

ДЖИЛИ, не съм те "виждала" от лани Hug

С другите си се знаем. Заедно поддържаме огъня в дядовата ръкавичка.

Момичета Hug

# 580
  • в сърцата на любимите ми хора
Добър да е денят ви!
Грети, прекрасен подарък за новата година! Да са ви живи и здрави малките пакетчета, много късмет и сполука  Hug
Иха, честит юбилей на съпруга ти - да е жив и здрав и все така да се обичате и разбирате. Пожелавам му още дълги години да е "на твоята вълнА" и заедно да обиколите земното кълбо  Heart Eyes
Мери, съчувствам ти най-искрено - от личен горчив опит /преди две-три седмици/ знам колко боли. Добре, че няма по-тежки последствия, пази се!
Яжка, вчера опитах суджуците. Стават, но на мен лично ми липсват малко подправките. Но нали знаеш - на вкус и на цвет товарищи нет. Ако искаш да се видим и да ти дам един суджук да го пробваш и тогава да ти поръчвам.
Мими, и аз съм правила тиква по твоята рецепта, но пълних малки тикви /от т.н. японски/, на всеки по една - много се харесаха, а и станаха много ефектни.
И на мен ми е едно свито заради тези страховити прогнози - племенничката с компания ще ходят в събота и неделя в Ябланица, опитах се да я откажа, но получих лют отпор и презрителна усмивка. Дано да стигнат и да се върнат живи и здрави  Hug
Гушки на всички неспоменати и дано студовете и виелиците да ни подминат  Heart Eyes

# 581
Иха, честито на съпруга ти! Жив и здрав да е! Наздраве!

Приятелки, благодаря за новата доза поздравления за нишите близначета!

# 582
  • София
Добър ви ден!

Хубави поводи в нашето гнезденце днес.  Heart Eyes

Ихичка, да ти е жив и здрав съпруга! Все така да се обичате, да вървите заедно и да гледате в една посока! Наздраве и за негово здраве!

Днес и аз съм в разход - пазарувам, готвя и т.н. битовизми. Ама, нали ни удължи ваканцията Куневица и трябва да съм в релсите.  Joy

Мери, бързо да се оправяш, надявам се вече да си по-добре с коляното! Hug

Дръжте се момичета, верно ни плашат с невиждани студове, но не знаят, че ние тези сме ги виждали преди 25, та и повече години. Само че сега сме по-кекави и сме баби.   Heart Eyes Болничките от грип дано леко да го карате, а на здравите - профилактиката, дето сте писали по-горе. А аз добавям и сребърна вода!

Голяма топла прегръдка за всички момичета - споменати и неспоменати и успешен ден!

# 583
Честити близначета на КАГ! Да растат здрави и щастливи деца в един мирен свят !!!

ЧРД на Иван! Все така да е грижовен съпруг и да посетите още много интересни места по света!!!

Благодаря на всички, които се загрижиха за моето коляно, но нямам проблем с коляното.
Виж с грипа хич не се нагодихме  #2gunfire От 24 ч денонощие, спя по 17-18 ч. Днес ходих и при личния, но ми каза че не съм за АБ. Нямам кашлица и хрема, но всичко ме боли,имам температура, дразнят ме всякакви миризми и не мога да хапна нищо. Сигурно по 1 кг свалям на ден  ooooh!
Като мине ще наваксвам с храната  Mr. Green

# 584
Привет, дружки - веселушки  Hug!
K.A.G. честита радост! Да са живи и здрави близначетата! Много радост и щастие да ви носят newsm04! Щастливо и безоблачно детство!
Дано и малката госпожица вече е добре Peace!
Иха, да ти е жив и здрав юбиляря! Рамо до рамо много споделено щастие и поводи за радост да изживявате!
Яжка, добре завърнала се! Радвам се за Вики, заслужава да бъде щастлива! И вие с тати с нея Hug Heart Eyes!
Аз засега съм с предизвестие, но след него ще дойде и финализирането! Не че не го очаквах, но не точно в първия работен ден на новата година.
Иначе се влача на работа, макар и болна, но ще се оправя.
На всички вас, споменати и неспоменати момичета, спокоен, макар и мразовит ден! Болничките да оздравяват  по-скоро Peace!

Общи условия

Активация на акаунт