КГБ = Клуб на Готините Баби - 174.

• 65 791
  • 734
  •   1
Отговори
# 585
  • тук и там
Мери,добре,че ти се е разминало и не те боли коляното вече.
Алфея,пази се,че  по сухо или мокро белите става бързо.
Сутринта преди да изляза на пътя как стъпих накриво не разбрах и падах на цимента в двора.
Добре,че си бях още у дома и никой не ме видя.Размина ми се само с ожулено коляно.
Луси,записах си илача с клеевата тинктура,благодаря,че сподели.За сега съм добре,но при първи принаци веднага ше действам по твоя начин.
Арита ме изпревари.
До скоро..

# 586
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Мери, като не ядеш, поне наливай се с вода, чай и компот. Слушах онзи ден д-р Михайлов  и той каза, че Т, болките и отпадналостта идват от това, че вирусите трупат токсини в нашия организъм. Затова той препоръчва да се изпие една лъжица английска сол в малко вода  и после да се наливаш с топлички чайове цял ден - това прочиствало организма от токсините и на другия ден вече си по-бодър и жизнен и нищо не те боли. Неговите наблюдения били, че много добре се повлияват болните и бързо оздравяват.

Лусинка, мила, както винаги - отзивчива.  Hug Благодаря ти много за поясненията.

Танче, на теб все забравям дати кажа колко ми харесва новият ти аватар. И ти отива много - и рибата изглежда такава кипра като теб, нагласена, накрасена и с начервени устни Joy

Мамси, има да го мислиш лудото-младо, не ти завиждам. Аз се побърквам, като имам да мисля някого на път в лошо време. Единствено се надявам, че понеже сега ни плашат от цяла седмица, прогнозата ще ги изненада и няма да е чак тъй, както ни стресират. Другото ми подозрение е, че нарочно ни плашат, за да не им усложняваме живота - щото като не пътуваме и си седим по къщята и те няма да мръзнат по шосетата да дават неприятни интервюта.
В тази връзка, Яжке, да те питам - защо казваш, че метеорозите имат още по-лоши прогнози от обявените в медиите? Нещо от извора ако знаеш,  казвай, да знаем точно колко да се плашим.

Фури, дръж се! Пази леглото и не се прави на героиня да  Joyбачкаш, пести се!

Иха, честит да е Иван!  Жив и здрав да е, да гледате заедно внуци и правнуци  и да се доводите с обич до края!

# 587
  • в сърцата на любимите ми хора

Прогнозата на братята Хамериканци за февруари - светъл /ТОПЪЛ/ лъч в тунела Simple Smile Само да устискаме тези 7-8-9 дни  Nature Snowman

# 588
  • Кубрат/ Пишурка

Миме, сложи рецептата в нашите рецепти, плийз! А Луси - в бабините илачи!
Аритка, в една година преди 5-6, че май и повече точно преди 24 май предупредиха 6 колежки, че ще ги пенсионират. Гадничко си е! И шестте сега получават минимална пенсия - нещо от рода на 200-250.

# 589
  • София
Още мърдам. Нещата отиват към своя край - остава да се свърже мивката, защото естествено нещата от закупените комплекти на са точни. Абсорбатора трябва и неговия кабел да се доснади и му се сложи щепсел.  Аз изхвърлих големите боклуци от опаковките и пометох, но мръсотията на шкафовете тепърва ме чака - трябва отгоре надолу да вървя. Още пренасям разни багажи, мале мила - нямате си на идея що боклучета /имам предвид и кристални джунджурии и др. подобни уникати от соц-а  Laughing/.

Честито на всички, имали поводи за празнуване. Болните да се оправят по-бързо. Ние не се тръшнахме много, явно друг вирус ни е настигнал.

# 590
  • в сърцата на любимите ми хора
РимарчеHug направо ти се чудя, как издържаш  #Crazy Ама какво да се прави, като е дошло до главата. Важното е, че вече му се вижда краят. Май сега ще е най-неприятната част - почистването.
Аритка, чак сега видях поста ти. Неприятно, но не се ядосвай, че нервите никой няма да ни върне. Пък всяко зло за добро - дано скоро да намериш още по-добра работа. Ти нали известно време ще получаваш обезщетение - тъкмо малко да си починеш и да обърнеш внимание и на себе си  Hug
Ако знаете какъв ситен-ситен сняг вали при мен, май до час ще натрупа една педя поне, както е тръгнало.

# 591
Снегът тръгна  и тук ,но съм подготвена ,по два дни на печка ,ще се местя,ако затрупа по печките.Наготвих ,изпрах ,прибрах  и да вали ,да беше захар и брашно...така викат старите хора. То  сняг ,ей  му земята.
Римарче ,една зима ми се  срути   при кюнците  и айде ,януари  правим комина ,тухла му сложиха и понеже разхвърляно и боя. Весело беше,при една стая,при теб дълго веселото ,но   долу късна есен срещу Коледа ми ремонтираха,когато бяха свободни ,кво да правим ,къпах се у корито,весело. Не  е  само при теб ,важното е да свърши.
Арита ще си намери нещо да прави,със сигурност кой знае колко защитени  опази  на работа.Здраве да  е.От 12  години не работя ,не се мре от това...пак и мъж има,за какво и е ,ако я остави гладна.
Честоти на мъжа на Иха ,прочетох ,но  бързах  ...Трудно е да намериш  твоя човек ,твоята душа,щастлив си когато го имаш.Пък и  ние,нашето поколение  сме щастливи от малко,не искаме много.
Да  сте заедно завинаги,все така да се чувствате обичани един от друг ,да са пълни сърцата ви  и  да  имате мечти  за постигане.Светът е  голям и ви чака...
Аз живнах и си личи май...ама не съм за гледане.Няма да минавам край огледало...

# 592
  • София
     Иха,честит рожден ден на твоето момче! Да е жив и здрав,да е щастлив и да обиколи света в твоя компания!
  Светле,чета този сайт:http://www.stringmeteo.com/forum/viewtopic.php?t=2525&start=0 Ако прочетеш от 1 стр,ще видиш колко късно съобщиха нашите,макар да имат данни от чуждите им колеги.Но,ми се струва,че леко се промени ситуацията към по добро.Скоро ще разберем.
  Мамси,доверявам се на твоя вкус и смятай,че съм се отказала. Hug
  Римарче,дръж се! Както казват :"Огън,не остана!"Вижда му се края.
  Танитка,честити ботушки!Много са хубави.Подобни купих на Вики от Германия,но са бели.Сега са много модерни.
   Мими,това стъпване на криво е можело да направи сериозна контузия.Ожулването е най-малкото.Разминала си се добре.
   Аритка, дано скоро да намериш нова,по-добра работа.И с по-добра заплата.
   Мери, вирусите бързо идват и бързо си отиват.После ще си като нова.За теглото не се ядосвай!Само да си здрава.
   Джилка, аз също много искам да те видя .Чакам с нетърпение една среща ,дано това да е единствения студ за тази зима.
   Алфея,не помня дали те поздравих за добре дошла.Пиши,не се отказвай! Не си мисли,че някои не те забелязват или нещо подобно.Нали сме баби,а сме доста и все някой остава неспоменат.
   И аз за сега спирам с изреждането.Изчерпах се. Но за неспоменатите имам  Hug Hug Hug Hug

# 593
Честит да е рожденика ти Ихичка!
Да е здрав ,за да осъществите мечтаните дестинации!
Наздраве за негово здраве!

Как сте дружки?
Разбрах,че в София вали сняг,при Борянка също.
При нас още е затишие. newsm78
Дано не се сбъднат прогнозите на синоптиците.
Днес на два пъти се плъзнах на едно и също място ooooh!Много ме е страх от заледено.Като ходех на работа ш беше заледено си обувах едни снегоходки-боти с дебела и равна подметка.А като пристигнех си вадех от торбата "токчетата" и си тропах с тях.
Абе -за хубост жертви съм правила Joy Joy hahaha hahaha

Чакам ММ да огладнее,че да вечеряме.
А аз отдааавна съм гладна Joy hahaha
Отивам да правя салатката.

# 594

Здравейте момичета ! Hug
Сега намирам пролука да  пиша набързо .

Ихичка  Hug да ти е жив и здрав Иван ! Да сте заедно двамата до дълбока старост ! Да сте си опора , да се радвате  на щастието  на деца , внуци и правнуци !

При нас още тихо ,спокойно , нищо не вали за сега. Затишие пред буря !!!

Утре е Богоявление. Аз вече си  сложих водата на терасата.
Ето и на вас да знаете какво се прави.
http://frognews.bg/news_104756/Dnes-e-magichen-den-malchana-voda … i-sbadva-jelanie/

Ставам ,че ММ иска салата и противогрипна ваксина Simple Smile

Приятна ,спокойна вечер !

Прегръдки и целувки на всички ви !

# 595
Само да рапортувам, че на края "додрапах" до компа и до темата.
Тръгнах да се оправям. Йоан го взеха, в сряда - на училище. И в 8 часа - дзъъъър - "Бабо, аз съм. Грипна ваканция."
Та пак съм със занимавка - мила, сладка. И с възобновени кашлица люта и задух. Гадоооооост!
Чета ви и ми става топло, хубаво и уютно. Много имам да чета.

# 596
  • София
Иха, да ти е жив и здрав рожденника!
Да обиколите още много интересни места и да ожените внуците заедно!
Аз най-накрая се реших и отидох при ЛЛ. Имам си бронхит, антибиотик Зинат, куп противоалергични и болнични до сряда.
Много възмутени колеги ще има, но проблема не е мой.
Луси, аз също сложих вода на балкона. До сега винаги е сбъдвала желанието ми.

# 597
Иха-честито на голямото ти момче-нека само те радва и да сте дълги години заедно!!!
  K.A.G-честито племеничета-нека да са здрави и дай Боже с тяхното идване във фамилията Ви само хубави неща да се случват!!!
  Танита-честито ти домашни ботушки а аз днес слушайки студените прогнози след работа си поставих за цел да се обзаведа с топли боти-взех, че си избрах български на Пещера-дано са ми удобни, че съм много капризна като Пламен на Айша-от дълго време все пробвам ли пробвам-купих си модерни боти с ток-с тях бях в Новогодишната нощ ама за сняг не стават.Имам огромното желание за Йордановден да гледам хвърлянето на кръста-времето ще покаже утре...
  Айша-гледай първо себе си -да оздравееш-кой каквото иска да си говори.
За всички-горещи виртуалти прегръдки!!!

# 598
  • София

Преди да отида в леглото си да ви препоръчам да си пазите здравето! Ето какъв лек да ползвате против грипа! Simple Smile

А за наслада и за приятна вечер!

# 599
  • Кубрат/ Пишурка
 Луси, това пък не го знаех \ с водата\! Не знам дали не е късно да сложа и аз, ама имам счупен прозорец на терасата и сигурно ще замръзне. Пък и надали ще дочакам до сред нощите Embarassed Но ще пробвам все пак.
 Айша, сега кой кого ще гледа newsm78 Пък за колегите не мисли! Аз за 36 години стаж имам 3 дена в болница за моя болежка \ на четвъртия подписах и си излязох, че ме бяха сложили на пеницилин #2gunfire А никога не са ми били инжекции преди, а и след това - за щастие\ . Все на крак карах - сакън да не изпусна часове, да не натоварвам колеги...Абе, бая съм била проста!
 При нас надвечер заваля дъжд. Сигурно през нощта ще го обърне на сняг. Днес понапазарих малко - колкото за още три дена. Днес доядохме боба, ем де със суров лук \ топвахме  си го в солчица\, като оксидант против грип. Радвам се, че и Анжелка обича така - все е помощ!
 Сега ще гледаме Еър форс 1 с Харисън Форд. Не, че не съм го гледала, ама ....
 На лягащите - лека нощ! Ние малко по-късно!

ПП Забравих да кажа: Нашият ЛА се объркал - назначен е до Нова година, ама 2017 Joy Та днес дойде, макар и по-късно, окъпа брат ми, обръсна го -  той доволен, аз - също!

Маринче, сблъскахме се на входа! Ще публикувам, после ще те прочета!

Еееей, ама как пък точно този лек използвах тази вечер Joy

Общи условия

Активация на акаунт