Момичета, поздравяват ви с Новата година нашите приятели Жанета и Владимир. Някои от вас ги познават.
При тях днес е -40, очаква се през нощта да спадне до -46 градуса. Разказаха ми каква красота е на улице
Всичко е бяло, клоните на дърветата са отрупани с кристали скреж, храстите приличат на огромни снежни топки. При тях децата имат ваканция, но не заради гадните грипни вируси, а заради ниските Т. И въпреки студа, излизат, разхождат се, пазаруват. А нощем се наслаждават на северното сияние. Неземная красота, както казват те. Дръжте се, ще оцелеем. В София днес цял ден все едно някой ръсеше пудра захар. Утре ще видим колко е наваляло.ЛУСИ, не знаех това поверие, но и не го направих...
ГЪБКЕ, даааа красотата иска жертви. Докато бях млада, винаги бях на висок ток и в студ, и в пек винаги с чорапогащник. Да ме видиш боса...никога. Само на морето. Имах страхотна шивачка. Почти не съм носила конфекция. И престилките си шиех по поръчка-с поло яка, с копчета отзад, прави, разкроени, панталони, туники и то от сатен. Абе фръц. Еееех, беше...

БОРЯНЧИЦЕ, радвам се, че вече си кукуряк. Познавам по писането.

ЯЖКЕ, обаждай се, да не те мислим.

МАМСИ, лудите глави тръгнаха ли да пътуват? Миличка, младост. Днес се бях сетила, как преди 100 години тръгнах с моите 2 деца, и едно приятелско дете по сред зима с Жугулката на Витоша за зимната ваканция. Няма мъж, няма телефон, само половин метър сняг и аз с децата. И как не ме е било страх, не знам
Господ си е казал: Я да я пазя тая джигитка. Луда работа.РИМАРЧЕ, миличка, нали предлагахме помощ. Защо се мъчиш сама?
ЯНЧЕ, запаси ли се с храна и лекарства? Залоствай вратите и носа си не показвай.
МИМИиии, малък дявол е било. Слагай по съвет на Мери компрес вестник с олио.
СВЕТЪЛЧО, благодаря за английската сол. Това не го знаех, ама настръхнах, само като го прочетох.Бррр, гадост!

АРИТА, всяко зло за добро и няма да е все така
. Напомням ти разни народни мъдрости, а в тях има много истина. 
МЕРИ, и без това си като манекенка, сега съвсем фина ще станеш. Оздравявай по-бързо, че за Бабин ден да си на линия.

МАРИНКА, добре, че ме подсети за сребърната вода. Пихме я преди време, а после я спряхме и я забравих.
ГРЕТИ, кога ще посрещате бебчетата? Как ли ще ги нарекат?
Отивам да спя. Лека нощ. Гушкам всички

Еее, страОтни сте. Докато се натуткам-5 дружки ме изпревариха. Здравче, Айша, Яне, Маринка, Дидимити, прегръщам ви, а после ще ви чета
Изнесох вън една купичка с вода и ще чакам полунощ.
Пиша аз, пиша . 

-заплаши я, че ако те мъчи, ей това ще ѝ се случи
Пийнах си чайче. Друго си е да имаш избор.