Раждане в АГ болница „Свети Лазар”

• 91 076
  • 748
  •   1
Отговори
# 255
Мари, мила честита рожба и от мен.  Hug Да ти е жива и здрава малката Самуила и да стане истинска пътешественичка като мама!  newsm76  stork-girl Много се радвам, че си останала доволна от цялото раждане в болницата, така трябва всяка жена да описва с възторг и радост раждането си! Как сте с малката сега? 

# 256
Честита дъщеря Мари!  Hug
Да ви е жива и здрава Сами и много усмивки на цялото ви семейство.
Радвам се, че толкова спокойно е минало при теб, дано при всички така да протече.
Вие каква стая резервирахте и коя беше девета, да я поискам и аз.
Николова е страхотна, ведър човек, позитивна. Кой ти беше анестезиолог, при лапарото ми също беше факир. От сестрите доволна ли си?

# 257
Здравей и от мен!
Честита дъщеричка! Да е жива и здрава и много да слуша! Simple Smile
Имам един въпрос, относно този списък за манипулации на бебето, какво представлява, за какви точно манипулации става въпрос?

# 258
Благодаря ви мили момичета.
С малката ае чувстваме чудесно,грижите са на ниво:).
Анестезиолога,не знам името му,средна възраст,с прошарена коса.Първо резервирах по-малка стая,но беше заета и ме настаниха в по-голяма и уютна,номер 9.
Бланката за манипулациите включвашв-ваксиниране,ако не си съгласна пишеш,вземане на кръв,проверка на слуха и др.
Сестрите и акушерките са супер отзивчиви и мили,държи се на кърменето,помагат ,обясняват.
Саниъарките чистят всеки ден,направо свети!
Николова е толкова сърцата,много ме впечатли,след като приключи секциото,дойде ,честити ми и ме целуна!
Менаджерката на клиниката ,ще се запознаетв и с нея,тя организира и отворените врати е страхотна сладурана!
Поздрави,ще чакам и вашите разкази.

# 259
  • София
Аз ще ходя на отворени врати на 5.07 с юнаците.

# 260
Мари, радвам се, че си толкова позитивна. Кога ти дойде кърмата, казват, че при секцио идвала по-късно. Сами при теб ли е постоянно, показват ли ти как да я къпеш и всички грижи свързани с бебето?
Прегръдки мила!

# 261
Криси,слезе на 2ри ден кърмата.Но беба е много успана,дано мине този период бързо.Да,показват всичко,но на мен ми е 4то дете и не пожелах:)

# 262
Мари, не е ли добре бебетата да са успани, както казваш?
Аз живот и здраве декември ще раждам, иначе утре съм на преглед при Лачев.
Ти как се чувстваш,  боли ли те от операцията? 

# 263
Елла,не ме боли!Толкова леко мина всичко,само където е стрес преди операцията.

# 264
Мари, голяма подкрепа си с тези позитивни новини. Няма как да не сме под стрес, както казваш операция си е.
Аз бях на преглед,  бебка се развива нормално, всичко е в норми. 
Вас кога ви изписват?

# 265
Мари, с малко закъснение честито и от мен!
Да ви е жива и здрава Сами! Весела къща е вашата, пълна с детски смях, как реагират другите ви деца, сигурно са много щастливи!

Ела, радвам се, само така до края, никакви проблеми!

Аз тежко понесох жегите, сега вече се диша!

# 266
Благодаря ви момичета!Операцията ми беше във вторник-рано сутринта,изписаха ме в събота,аз настоях ден по-рано,понеже се чувствах отлично-3нощувки имах.Беба е вече на 12дни,толкова обичам да я гушкам,чакам я да се събуди и да се кърмим.И вас ви чака това щастие!

# 267
Как се радвам, Мари, дано и при нас да мине леко!
Близнаци как се кърмят, редуват ли се  или едновременно?
Пъпчето на Сами падна ли вече или още е рано? Извинявай за въпросите, когато имаш време, сега се гушкайте.

# 268
Ане,падна на 9-10ден.Имам време,тя е кротушка,като каките.Близнаци,може и едновременно и по-отделно,ще се специализираш:)))

# 269
Здравейте момичета, искам да се похваля, че пренаталният ми тест е много добър, не са засечени никакви хромозомни аномалии. И ще си имаме живот и здраве януари момиченце.  Hug Нямам търпение вече. Вие как сте, как прекарвате жегите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт