Раждане в АГ болница „Свети Лазар”

• 90 585
  • 748
  •   1
Отговори
# 525
Ясно, значи аз съм се объркала за доктор Лачев.
Иначе ето линка:
http://www.bg-mamma.com/?topic=949119.360

# 526
Здравейте! нова съм във темата и имам въпрос. Планирам бременност и чета вече мненията за различни болници, много ми харесват тези на вас! Искам да ви попитам кой се е проследявал при доктор Николова и после раждал при нея, дали с нея може само да избереш единична стая, която е над 3000 лв, не може ли двойна?
Искам и да попитам ако някой знае задължително ли е да избираш пакет при проследяването или може по отделно да се плаща за предледите и иследнавия? защото имам допълнително застраховане и осребряват само отделни прегледи, пакет услуги не. И ако някой ползвал здравна каса, колко пари бяха приспаднати от общата сума. Благодаря преварително!

# 527
  • София
Татиана аз раждах преди няколко седмици при др Николова. При нея си следих и цялата бременност и мога да кажа, че е един изключителен професионалист. Колкото и смешно да звучи ми липсва вече 😃 Аз се следих с пакет 1500 лв защото е вкл всичко необходимо , предполагам можеш да си плащаш отделно но цените са доста високи така. Най-добре попитай на рецепция или някоя от мениджърките. Има дни на отворените врати, но предполагам че и така да отидеш ще ти дадат цялата инфо.
За раждането аз държах да съм в единична стая, но мисля че няма проблем да си в двойна, мен ми го бяха предложили като опция.
Мога само да кажа че с др Николова няма да съжаляваш и ще си в добри ръце. Предвид моето раждане, може да се каже че тя спаси живота на бебо. Минах през начална фаза на естествено раждане и поради падане на тонове спешно секцио. Бебко е добре а аз от следващия ден бях на крака.
Ако имаш въпроси ще АЕ радвам да ти отговоря.
Успешна бременност.

# 528
Привет и от мен момичета. Виждам, че сте засегнали въпроса за пакетите за проследяване на бремеността. Аз много се колебаех дали да си взема такъв пакет, но май ще го направя, защото в крайна сметка взех решение доктор Димитров да ме изражда (макар че още не съм говорила с него).  Иначе само съм мяркала доктор Николова, струва ми се доста добра като лекар и като човек.

# 529
Здравейте, знаете ли дали д-р Димитров води раждане във вода? Аз родих предишното си дете в Токуда при него и останах доволна. Ако не той, знаете ли кой води раждане във вода?

# 530
Цвете, др. Димитров е страхотен! Няма да сбъркаш с него.

# 531
Много Ви благодаря! Ще трябва да ходя на място и да питам, но просто моя приятелка сега се проследява при Николова и тя й казала че само единичная стая може да се избереш при нея, затова питам вас, тя понеже не е здраво осигкрена и не е българска, може би заради това....

# 532
  • София
Имам бегъл спомен че се коментира това при първото ми посещение на деня на отвпрените врати. Че при Николов и Николова трябва единична стая, но както ти казах не съм сигурна. Аз така и така държах на единична стая. Най добре отиди на място. Габриела е една от мениджърките и ще те разведе и обясни. Аз три пъти обикалях болницата 😂 с моите въпроси и никой не се намръщи 😃😃

# 533
  • София
Здравейте, може ли някой да сподели какво представляват стаи с номер 2,3 и 5?

# 534
  • София
Единична стая с баня с тоалетна, легло маса с 2 стола и телевизор , малко кресло тип фотьойл и легло с нощно шкафче  и климатик разбира се с малък гардероб. Малка сладка стая. Другите са просто по големи и по модерно обзаведени, мисля че студио се водеха имат диван. Моята беше 5та стая и за 5 дена ми беше достатъчна.

# 535
  • София
Единична стая с баня с тоалетна, легло маса с 2 стола и телевизор , малко кресло тип фотьойл и легло с нощно шкафче  и климатик разбира се с малък гардероб. Малка сладка стая. Другите са просто по големи и по модерно обзаведени, мисля че студио се водеха имат диван. Моята беше 5та стая и за 5 дена ми беше достатъчна.

На мен ми показаха само стаи 8,9,10 и понеже виждам голяма разлика в цената се чудех какво толкова  ги различава . От прикачения фаил с ценоразписа разбрах , че ги има. Не ми обясниха , че има и други стаи освен 8,9,10. Благодаря за отговора!

# 536
  • София
Може да не е било удобно с се влезе в тях. Аз като ги гледах една беше свободна и така я видях. Нормална стая е.
Просто другите са по големи и просторни. Моята беше 3230 с всичко.
Успешно раждане и ако имаш въпроси с удоволствие ще отговоря

# 537
Здравейте отново! Да попитам как са нещата в болницата със болнични е, дали те дават болнични без проблем, може би някой позвал тези 180 дни, дали може да се вземе при тях? Благодаря)

# 538
Аз когато се интересувах миналата година, ми казаха, че трябва да врезеш в болницата за 3 дни и след това дават болничен без проблем.

Същото беше и 2015 г. Приеха ме за 3 дни по каса, реално не съм лежала, платих 210 лв. И ми дадоха болтичен за 33 дни общо. Като изтекоха ми се обадиха да ми кажат, че са ми издали нов болничен, да мина да си го взема. Аз бях направила спонтанен аборт и съответно не ми трябваше болничен. Анулираха го.

# 539
Благодаря много за отговора! Съжалям, че така се е получило... Всеки 30 дни трябва да лягаш в болницата и да плащаш тези 210 лв или само веднъж? Иначе без проблем ли дават болнични ако поискаш сама? Аз защото работя късни смени в отворено пространство с 50 човека и идват болни, затова се интересувам, защото ще ми е много важно да дават болнични, много е трудно да работиш късно вечерт:cry:

Общи условия

Активация на акаунт