Раждане в АГ болница „Свети Лазар”

• 89 911
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
  • Семейството е винаги с мен:)
Радост, аз съм в Свети Лазар. Заченах благодарение на д-р Лачев и се прехвърлих за следене при д-р Николова. Кой лекар ще те изражда?

Аз съм още в самото начало 6 г.с.  Heart Eyes и има време, живот и здраве, всичко да е наред.
Бих желала д-р Николова, има  хубави отзиви за нея.
Ти как се чувстваш при нея?

# 91
Радост, всичко ще е наред, мисли позитивно. От д-р Николова съм много доволна, ако не бях нямаше да съм при нея. Професионално се отнася, но не и липсва човещина, не се изнервя от въпроси, което за мен е много важно, държи на всички изследвания, всеки път ще ми прави фетална. Те често имат отворени врати и можеш да се запознаеш на място.

# 92
  • Семейството е винаги с мен:)
: Aneto201 Благодаря ти  Peace

# 93
Радост, виж сайта и фейсбук страницата им, има много информация.
https://web.facebook.com/SvetiLazarHospitalBulgaria/posts/746781915483345
http://www.st.lazar-hospital.com/bg/bremennost.html

Мари, благодаря, не съм видяла въпроса ти, в 14 г.с. съм, усещам  къркорене, не знам на какво да го определя, ама май е рано за друго. Как сте двете, на теб кога ти е термина?
Предполагам, че ще трябва предварително да знаят за раждането, не знам какви документи се изискват, ще питам. 

# 94
Здравейте, момичета! Аз съм в 17 г.с., рискова бременност, която тече с проблеми. Засега се следя в Щерев, но започнах да се оглеждам и за други болници  и специалисти, защото искам да се следя на две места. За самото раждане също искам да съм подсигурена с вариант при преждевременно раждане. Много ми е объркано и притеснено. Харесаха ми условията в Св. Лазар. Някой да се следи при д-р Марта Дончева? Тя е асоцииран лекар, тоест работи и на други места и изражда в клиниката. Препоръчаха ми я като добър специалист.
и да ви питам колко струва следенето на бременността или поне единичен преглед колко е в Св Лазар?
Благодаря! Лека бременност на всички!

# 95
Привет и от мен, май пролетта вече се подава макар и плахо.
Цвети, не искам да те стряскам, но много внимавай, още повече щом си с рискова бременност. Аз се следя  при д-р Николова, единичен преглед не знам колко струва, предпочетох разширения пакет.
Болницата изцяло е обновила апаратурата си във всички сектори, включително и неонатологията, което при преждевременно раждане е от огромно значение.
Утре или в понеделник съм на преглед и ще питам за докторката и цената за преглед.
Мари, Ането и Радост, прегръдки от мен и всичко да върви по вода. 

# 96
Благодаря много, Криси!

# 97
Няма за какво Криси, питай, ще се радвам да помогна с каквото мога, защото в една друга тема се коментира, точно немарливостта при следене докъде води, направо е страшно.

# 98
Криси,благодаря,и мен ме интересува!Аз както споменах ще се запиша в СВ Лазар ,чак в седми-осми месец,и аз съм избрала Николова.Вчера бях на преглед,момата вече е 700гр,в 23седмица плюс 4дни съм.Гледаха ми и шийката на матката и я опипваха дали е добре затворена,всичко е ок!
Някой има ли представа колко време е престоят в болницата при секцио?

# 99
Браво на момата Мари, как точно се преценява колко тежат?
За прегледите зависи какво ще правите, обикновен ултарзвук е 85 лв. , с новия апарат е 120 лв., а феталната е 140 лв.
Мари, с цезарово е 4 денонощия, при нормално раждане три, но може и по-рано ако подпишеш декларация.
ЦветиВ, изискавай да те следят стриктно и не си спестявай никакви изследвания. Стискам палци всичко да мине добре.

# 100
Ане,правят измервания,глава,стомах,стъпало и още нещо и според мерките определят приблизително тегло.Супер,да се надяваме всичко да е наред и да скъсим престоя в болницата:)))

# 101
Здравейте, мили бъдещи мами. Желая на всички лека бременност и щастлив финал.  Hug
Предварително се извинявам, че нахлувам така в темата ви, но ми препоръчаха болница Свети Лазар като вариант за решение на моя проблем и не намерих по-подходяща тема по въпроса. При нормално раждане преди две години имах силни разскъсвания, следствие на които се получи срастване на съединителна тъкан, което от своя страна пречи на половия ми живот.
В друга тема ми казаха, че в болницата отскоро има някакъв лазер, който третирал такива проблеми.
https://medicaltime.bg/%D0%B2%D0%B0%D0%B3%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D0%B … 0%BD%D1%81%D0%BA/
Някоя от вас ако е запозната, ще помоля да сподели, благодаря предварително. Simple Smile

# 102
Мари, те правят, но според мен е малко относително, ще разпитам подробно на следващия преглед. На мен вече доста ми личи, това нормално ли е?

Лия, на мен ще ми е първо раждане и ще раждам секцио, имам близнаци. Мога да попитам д-р Николова. Не знаех, че може да се стигне до такива проблеми, майки с повече опит ще може да ти помогнат.

# 103
Ани ще съм много благодарна,  не е прищявка, а си е сериозен проблем.
Ако може да ме насочиш  кой д-р да търся.  Hug

# 104
ЛияЛ, можеш да се обърнеш към д-р Валентин Николов, някъде от три месеца предлагат тази процедура.  Надявам се да съм ти помогнала.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт