Раждане в АГ болница „Свети Лазар”

• 89 980
  • 748
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте, добре съм. Мъжът ми се шегува, че на бебка и става малка къщичката. Simple Smile Тя с него много се разбира, като и заговори и усещам как се успокоява. Да ви питам кога се свлича корема?

# 451
Ella1, зависи кога ще се обърне бебето. Кога ти е термина?

# 452
Здравейте! Знаете ли какви са актуалните цени за ехографски преглед и запис на тонове в болницата?

# 453
Здравейте и честит празник на всички! Много щастие и здрави бебета желая!  Hug

Стискайте ми палци, утре ще се видим очи в очи с нашата беба!

Дима, 3D ехограф е 85лв., а тонове 40лв. Кога ти е термина и как ще раждаш?

# 454
Благодаря, Ella1 Simple Smile Моят термин е за началото на февруари, надявам се на нормално раждане.
Пожелавам ти успех утре, Ella1! Всичко да мине по мед и масло! Simple Smile

# 455
Ella, успех и леко и безпроблемно раждане утре!

Стискам палци всичко да мине бързо и гладко и да си гушнеш с радост бебка Simple Smile
 Heart Eyes Hug

Ще чакаме новините!

Ние с мойта ще ходим в понеделник в св. Лазар за контролен преглед. На 2 месеца е и ще й бият ваксина.

# 456
viki_web при кой доктор сте в Св. Лазар и доволна ли си, мисля че беше споменавала, но се колебая при кои лекар да се пишем и съм се спряла на д-р Иванова.

# 457
Благодаря ви, направо ми се е свило сърцето, радост и притеснение бушуват с пълна сила!!!

# 458
viki_web при кой доктор сте в Св. Лазар и доволна ли си, мисля че беше споменавала, но се колебая при кои лекар да се пишем и съм се спряла на д-р Иванова.

Хриска, и при двете лекарки ще бъдете, ако се запишеш на детска консултация. Те са на разположение 24ч/7дни в седмицата и за това се редуват. И двете познават и следят всички пациенти. Забелязала съм, че си препредават информацията за дечицата, когато застъпват на смяна. Така, че винаги са в течение на нещата, когато се обадиш. Дават ти и на двете GSM-ите и ти ако звъннеш на лекарката, която е в почивка попадаш на съобщение да звъннеш на другата и така се покриват Simple Smile

Много съм доволна и от двете. Обръщат внимание на родителите и отговарят с търпение на всеки тъп въпрос Wink Също ми допада това, че не се чака пред кабинета, защото няма никакъв наплив и дори да закъснеем - няма проблем. Всички са весели, усмихнати и спокойни. Също така не се засичаме с болни дечица в коридора, както е при другите детски консултации.

Единствено не могат да издават направления. За това трябва да си избереш личен лекар на бебето. Ние трябваше да направим консултация с дерматолог и за това знам.

# 459
viki_web, а при новородени, не идват ли на домашно посещение?
hriska91, ти не трябва ли съвсем скоро да раждаш?

Какво ли става с Ела, чакам с нетърпение да сподели как е минало!  Praynig

# 460
viki_web, а при новородени, не идват ли на домашно посещение?
Mucuni,  не, не ходят на домашни посещения. Трябва винаги да водиш детето в св. Лазар.
Забравих да кажа, че могат да издават болничен, този дето е за 56 дни, последния болничен преди майчинството, те ми го издадоха.

Ела, сигурно вече сте си в къщи с бебка Simple Smile Надявам се, че всичко е наред при вас!  Heart Eyes

# 461
Здравейте момичета,нямах възможност да изчета всички страници по темата.
Бих искала да родя естествено в присъствието на дула.
Все още съм в първи триместър.
Знаете ли какви са актуалните цени в Св.Лазар?
Има ли и други клиники,в които се предлагат същите условия?
Поздрави и успешна раждане на всички мами.

# 462
Здравейте, никъде на сайта на клиниката не откривам актуален ценоразпис на раждане? Може ли някой да сподели каква е сумата за естествено раждане, както и за секцио?
Благодаря!

# 463
Там до колкото знам цената и при нормално и секцио е еднаква, а разликата идва от това в каква стая ще избереш да бъдеш настанени, дали ще бъдеш сама в стая, дали в двойка или в апартамент. Най-ниската цена е 2280лв в двойна стая.

# 464
Единична стая беше около 1000лв нагоре, тоест към 3200лв. Имаше и още по-скъп вариант, но не си спомням точно за какво беше. Предстои ми раждане там, цените са актуални, но не пазя листчето, където ги имаше.

Общи условия

Активация на акаунт