Ново реалити шоу "Смени жената" по Би Ти Ви от март.

• 207 973
  • 1 924
  •   1
Отговори
# 1 545
Laughing Трънка, добре систематизирано, посмях се. И да....това с водата, как само от 5 мин работиш и ти се пие вода? Простотия голяма, нямам думи.
Чудя се Иванина работи половин ден, колко ли пари взема, че този "симпатяга" мъжът й, ако работи цял ден, да не може да ги изкара.

Ами, той УЖ продава коли... Някакви! Кой знае какви боклуци продава - като самия себе си... Дали има и 2 продажби месечно, че да изкара кеш и да охажва жена си... Като ги гледах, все ми се въртеше в главата, че те са повече съквартиранти, вместо семейство... Той, явно, се е надявал тя да отиде при някакъв по-тираничен от него, за да може тя да го оцени, и да се възроди любовта им...
Ако е така, както аз си го мисля, скоро ще се разделят... То с такъв човек не може да се живее.

# 1 546
  • София /Абсурдистан
Вярно е, че не може да се живее с такъв. Този е луд за връзване.

# 1 547
  • София
Ейй, голям зор, големи напъни в този епизод да заклеймят домакинята, ц, ц... А на жената семейството й си беше очевидно сплотено, топло и спокойно. Екстра си бяха.

# 1 548
  • София
Все едно са чели тук, ама пак не са подбрали добре героите. Трябваше да вземат някоя корпоративна кучка за партньорка на самоковчанката. Изложиха се, защото симпатиите отидоха при жената от Самоков. А може би добре са направили - видяхе жена с кариера и в своята среда, защото иначе след година майчинство е затъпяла вкъщи. То среда, то чудо, то реализация!

Последна редакция: чт, 25 май 2017, 14:26 от Andariel

# 1 549
  • Sofia
Не знам защо Ани ви се вижда бавна на някои, на мен си ми е съвсем наред. Сигурно и аз съм бавна.  Laughing Не ми се видя по-мудна от другата.

Този калъф гологлав е много противен. Сигурно Ани никога не трябва да пие вода, щом не работи. Rolling Eyes

Интересно как за Иванина 2000 лв доход за семейството са малко, а 700 лв брутна заплата била добра?!?! Ако и двамата възрастни са на такава добра заплата, няма да докарат до 2000 лв общо.  Rolling Eyes

Не ми се стори обаче Ани да прави нещо друго освен да чисти и да се види с приятелка... някакви интереси други няма ли? Аз ако не работех, бих се занимавала с толкова много други неща!

А чистенето всеки ден ми е напълно неразбираемо. Да не с**ат в хола (изключвам бебето  Laughing), та се налага непрекъснато бърсане и прахосмучене...

П.П. Това "Разбрах, че съм по-добра майка от Иванина" също беше гадничко.  Confused

Последна редакция: чт, 25 май 2017, 14:48 от szervusz

# 1 550
  • София /Абсурдистан
Ани беше много притеснена, поне на мен така ми се стори.

# 1 551
Ани има изтерзан вид .Вяла и отпусната също ,никакъв живец няма в нея.Той и мъжа и като видя Иванина и му светнаха очите .. hahaha Joy Whistling
Къщата и също не беше от най подредените и спретнати.Иванина спомена , че в кухнята и всичко лепне.
Като не работи , поне да е наистина да е чисто и спретнато , а не клеясало от мазнотия .
Седенето вкъщи не я прави домакиня , май само симулира , че е много отдадена на дома и семейството.Едната и дъщеря е голяма , другата може да бъде гледана /когато се налага / и от нея .
Интересно ми е в какво и се изразява седенето вкъщи?Разбрах , че според нея и да чисти не било необходимо всеки ден .Децата са по градини и училище , готви основно някакви гадни аламинути .. та какво прави всъщност тази жена по цял ден?

# 1 552
Направи ми впечатление, че голямата дъщеря на Ани каза, че с майка й не си говорят много, защото тя е "много заета - чисти, готви". Това не мога да го разбера. Хем е по цял ден вкъщи, хем вечер готви и чисти, вместо да си види децата. Нали заради тях не работи?

# 1 553
Снощи гледайки предаването коментирахме с мъжа ми, че ако съм в дома на Явор вместо Ани на 30 сек ще сме на кълбета.Явор е изключително неприятен, деспотичен и егоистичен.Няма да описвам всичко, което ми направи впечатление, само ще спомена ситуацията, при която Явор и връчи мотиката да копа и крайно възмутен коментира как можело на 5-тата минута да иска да пие  вода Shocked Аз бих му избухала една мотика в главата Joy

# 1 554
  • София /Абсурдистан
Ани има изтерзан вид .Вяла и отпусната също ,никакъв живец няма в нея.Той и мъжа и като видя Иванина и му светнаха очите.
Това го видях и аз, ама не посмях да го напиша  Crazy Мноого мазно я гледаше и се съгласяваше с всичко, което тя каже.

# 1 555
Защото вероятно е възпитан, аз поне така си го обяснявам.

# 1 556
Защо да не я хареса човекът, Иванина е хубаво момиче, за това спор няма! Но сигурно е и с 10на години по-млада от Ани, нормално е да изглежда по-свежа. Освен това едната е столичанка, другата от малък град, няма как да няма разлика във вида и поддръжката им.

# 1 557
И двете семейства не ми харесаха.  

Ани не ходи на работа, за да е с децата --> голямата й дъщеря обяснява как нямала време за тях, понеже само готви и чисти --> в къщата мръсотия, пък манджите ги видяхме.  Mr. Green Няма лошо да си домакиня, щом и двамата с мъжа ти сте ОК с това, но тази жена определено не домакинства. Какво прави по цял ден, освен кафета с приятелки, не е ясно, поне една книга да беше седнала да прочете. А и откъде реши, че е по-добра майка от Иванина, че и да го сервира така уверено на мъжа й, не ми стана ясно.

Иванина ми беше симпатична през първите 5-10 минути, но обясненията й в крайна сметка се оказаха много шум за нищо. Разбирам да беше казала в началото, че се е наложило да се върне на работа по-рано по финансови причини, но не - държеше да подчертае как решението си е лично нейно и искала да се върне в средата си, за да прави нещо смислено. Видяхме колко е нейно решението, видяхме и колко интелектуално стимулираща й е средата.
Иначе изглежда свястна, не знам как изтърпява мъжа си, за него нямам коментар просто, изключително антипатичен #2gunfire .

# 1 558
Защо да не я хареса човекът, Иванина е хубаво момиче, за това спор няма! Но сигурно е и с 10на години по-млада от Ани, нормално е да изглежда по-свежа. Освен това едната е столичанка, другата от малък град, няма как да няма разлика във вида и поддръжката им.
От харесване  до харесване , има гоолямаа разлика.
Ти чу ли му коментара след като я видя /новата си жена /?Видя ли му погледа , видя ли как я гледа.
При нормални взаимотношения помежду им , никога един мъж с мозък в главата не би коментирал другата жена.
Този е тотално отблъснат от собствената си жена /от вида и/ и според мен, не са никакво семейство. Пълна апатия има между тях.Тази ако продължава така , мъжа и ще си намери друга.Ако вече не го е направил. Whistling

# 1 559
Струва ми се, че прекалено сериозно и едно към едно приемаш всичко казано и показано в едно режисирано предаване. А и нали трябва да говорят нещо все пак Laughing

Общи условия

Активация на акаунт