Ново реалити шоу "Смени жената" по Би Ти Ви от март.

• 207 981
  • 1 924
  •   1
Отговори
# 1 575
Маркрит, защо се правиш и ти на неразбрала! Ирония, защото девойката така претенциозно го представи - тя не искала да си загуби средата. Е как се реагира на такова Laughing

# 1 576
И в началото - при четенето на правилата на Иванина мернах на страницата, че обяснява, че се е наложило да се върне на работа поради финансови причини, и накрая при срещата между двете семейства каза същото.

+1
Сигурно й е мъчно, че не може да си гледа бебчето. И затова ръси тия глупости за затъпяването.

Изумена съм,че Ани не прави нормален доматен сос, а такъв никакъв бъркоч  Confused

# 1 577
  • София
Маркрит, написах интелектуална работа, а не работа в офис. Трудно ми е да си представя как рязането на кашкавал е по-развиващо или поне по-незатъпяващо от това да си гледа бебето вкъщи. Още повече, че когато минат годинката децата стават все по-интересни, защото проговарят прохождат. На нея просто не й се гледа дете и затова си измисля историята със затъпяването.

# 1 578
И в началото - при четенето на правилата на Иванина мернах на страницата, че обяснява, че се е наложило да се върне на работа поради финансови причини, и накрая при срещата между двете семейства каза същото.

+1
Сигурно й е мъчно, че не може да си гледа бебчето. И затова ръси тия глупости за затъпяването.

Изумена съм,че Ани не прави нормален доматен сос, а такъв никакъв бъркоч  Confused
няма време  Mr. Green

# 1 579
Ами ако просто е казала, че може да почне работа вместо да затапява, но за нейната работа не е казала, че става по интелектуална или аз нещо не съм чул добре?

# 1 580
Ясно е, че са прекалили.

Специално за Ани обаче, сякаш тя сама е избрала да застине в една позиция. Погледнете косата й. Тя сякаш е спряла в един момент. Не я реже, не се променя. Съпругът й изглежда добър човек, май именно за това я е оставил, мислейки, че й прави добро. Хора сме, понякога се губим, нали за това имаме половинка, да ни отрезви понякога, да ни подкрепи и насърчи, да опитаме други пътища.

# 1 581
Маркрит, написах интелектуална работа, а не работа в офис. Трудно ми е да си представя как рязането на кашкавал е по-развиващо или поне по-незатъпяващо от това да си гледа бебето вкъщи. Още повече, че когато минат годинката децата стават все по-интересни, защото проговарят прохождат. На нея просто не й се гледа дете и затова си измисля историята със затъпяването.
А на Ани от чист мързел не и се работи и затова си измисля историята с отдаването на децата и дома.Вижда се , че нито на децата обръща кой знае какво внимание/самите и деца го споделиха/ , нито къщата е спретната/като за неработеща жена/.
Много са жените , които просто си ги помързява да ходят на работа и могат от девет кладенеца вода да ти донесат за да те убедят, че е уж щото гледат деца/дори вече твърде големи/ .Но са малко тия , които си го признават.

# 1 582
А защо да я реже като има хубава коса.
Преди години Хилъри Клинтън беше непрекъснато критикувана, че си променяла често прическите - израз на непостоянство и ненамиране на себе си било Rolling Eyes пък жената за малко да стане президент на САЩ! Тук пък, що не се променяла Laughing
Мисля, че критиките към Ани идват повече от софиянки. Не, че са нещо повече от другите жени, просто възможностите за работа в София са различни, темпото на живот е различно, оттам и разбиранията за мястото на жената в семейството и обществото са различни. В провинцията, особено в малкия град, където по принцип няма работа за всички, ако мъжът работи, особено пък срещу 2000 лв., това се приема за повече от достатъчно. Жените си седят вкъщи, гледат си къщата, децата, печката. Със сигурност самоковлии имат и градина, където копаят и садят, нищо, че я представиха неумела и в това.
Не е и до помързяване, да ти кажа, Маркрит. Поне 3-4 съседки имам, които си изгледаха децата до гимназиална възраст, седейки си у дома. Дали са им блестели къщите, не знам, но децата бяха приглеждани и наглеждани, пораснаха възпитани млади момчета и момичета, без неприятни изненади, справиха се отлично с изпитите след 7 клас, влязоха в елитни гимназии, големите дори стигнаха до университет и чак тогава майките им се върнаха на работа. На хубави работи, защото образованието си е образование, независимо от "загубата" на трудови навици. Подобни примери има не един или два и във форума, така че ако семейството е решило да живее така и се справя финансово, не разбирам защо околните са толкова възмутени! Дали пък у еманципираните, работни пчелички, влачещи пазарските торби след работа и препускащи с децата по задачи жени не блещука искрица завист.

Последна редакция: чт, 25 май 2017, 20:59 от птица

# 1 583
  • София
Във всеки случай може да си го позволи тази Ани, а и не чухме да има баби и дядовци наоколо, така че дете, което не ходи на градина, а е до обяд на предучилищна, някой трябва да го гледа половин ден. Трябва да ходи да блъска в някоя верига, а детето да е на градина или с бавачка ли? За нея си е точно всичко, тя е доста спокойничка, бавничка. Мен такава бавност ме влудява, но за нея си е добре. Поне никой не може да я обвини, че е обсебваща майка, щом няма време за децата.

# 1 584
, така че ако семейството е решило да живее така и се справя финансово, не разбирам защо околните са толкова възмутени! Дали пък у еманципираните, работни пчелички, влачещи пазарските торби след работа и препускащи с децата по задачи жени не блещука искрица завист.
И аз така мисля.

# 1 585
А защо да я реже като има хубава коса.
Преди години Хилъри Клинтън беше непрекъснато критикувана, че си променяла често прическите - израз на непостоянство и ненамиране на себе си било Rolling Eyes пък жената за малко да стане президент на САЩ! Тук пък, що не се променяла Laughing
Мисля, че критиките към Ани идват повече от софиянки. Не, че са нещо повече от другите жени, просто възможностите за работа в София са различни, темпото на живот е различно, оттам и разбиранията за мястото на жената в семейството и обществото са различни. В провинцията, особено в малкия град, където по принцип няма работа за всички, ако мъжът работи, особено пък срещу 2000 лв., това се приема за повече от достатъчно. Жените си седят вкъщи, гледат си къщата, децата, печката. Със сигурност самоковлии имат и градина, където копаят и садят, нищо, че я представиха неумела и в това.
Не е и до помързяване, да ти кажа, Маркрит. Поне 3-4 съседки имам, които си изгледаха децата до гимназиална възраст, седейки си у дома. Дали са им блестели къщите, не знам, но децата бяха приглеждани и наглеждани, пораснаха възпитани млади момчета и момичета, без неприятни изненади, справиха се отлично с изпитите след 7 клас, влязоха в елитни гимназии, големите дори стигнаха до университет и чак тогава майките им се върнаха на работа. На хубави работи, защото образованието си е образование, независимо от "загубата" на трудови навици. Подобни примери има не един или два и във форума, така че ако семейството е решило да живее така и се справя финансово, не разбирам защо околните са толкова възмутени! Дали пък у еманципираните, работни пчелички, влачещи пазарските торби след работа и препускащи с децата по задачи жени не блещука искрица завист.
А сега разбрах вече , защо на работещите жени децата им са такива неугледни , зле гледани , невъзпитани , влезли в не елитни гимназии и дори в уни не са успели да влязат .. Mr. Green Crazy ooooh!

# 1 586
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Але- ле..
тук всеки съотнася всяко едно мнение към себе си ...

# 1 587
... А сега разбрах вече , защо на работещите жени децата им са такива неугледни , зле гледани , невъзпитани , влезли в не елитни гимназии и дори в уни не са успели да влязат .. Mr. Green Crazy ooooh!
Браво на теб щом само това си разбрала!

# 1 588
, така че ако семейството е решило да живее така и се справя финансово, не разбирам защо околните са толкова възмутени! Дали пък у еманципираните, работни пчелички, влачещи пазарските торби след работа и препускащи с децата по задачи жени не блещука искрица завист.
И аз така мисля.
Много от работещите жени  , не го правят от недостиг на пари .Тъй , че това с искрицата завист не е задължителна.

# 1 589
  • София /Абсурдистан
Относно косата - аз бих била хепи, ако имах такава и през ум нямаше да ми мине да я отрежа...пък кой каквото ще да казва.

Общи условия

Активация на акаунт