Ново реалити шоу "Смени жената" по Би Ти Ви от март.

• 207 948
  • 1 924
  •   1
Отговори
# 1 245
Съвсем случайно днес попаднах на това във Фейсбук.
Писала го е Ваня Червенкова.
Цитирам:
"А ТИ КАТО БАЩА КЪДЕ СИ БОРИС ПИЛОСОФ????
Гневна съм от няколко дена и нямах намерение да давам воля на онази емоция, която ме кара да повдигам лявата си вежда и да ми се вдига адреналина, както и да вземам отношение. Рени ми е приятелка от дълги години и в тежки моменти винаги съм заставала зад нея, както и зад решенията, които взема. Отношенията между двама бивши съпрузи не мога да обсъждам, както и да влизам в ролята на съдница. Всеки за себе си е прав, НО.....
Твърде често има едно голямо НО, което е вододелът в отношенията между двама човека,които са се обичали, между деца и родители...и е страшно, когато това "НО" рефлектира в онези, които сме създали с много ЛЮБОВ!
Защо децата ти страдат БОРИС???
От няколко дена аз съм до синът ти Аспарух в инфекциозна болница и виждам страданието и мъката в очичките му, лежейки на системи денонощно. Ти къде си като ТАТКО???? Нима е толкова сложно да загърбите егото си с Рени и да дарявате децата си с топлина и грижи??? Какво делите и колко е голям " АЗ"- ът Ви никой не го интересува , но по дяволите не пречете на децата си!!!!
Гледам от два дена цирков спектакъл , който не отива и на двама ви. Да не пропусна да отбележа, че дю Солей ще гостуват от 26 до 28 май и ще се насладим на класиката в жанра и не е необходимо Вие с Рени да правите възстановки в балкански стил!!! Борис, изпращаш човече социални служби, полиция и агенция за закрила на детето да спрат предаването по БТВ в което се виждат лицата на децата ти.. а не се ли сети, че всички вече сме ги виждали.. и по телевизии, списания и социалната мрежа?? Кому е нужно лицата им да се блурват/размазват/ или по дефолт да разбираме, че вашето семейство е със силно застрашена степен на сигурност??? Или вие сте водещи политически фигури??? Ако се страхуваше за децата си БОРИС ПИЛОСОФ не беше ли редно да дойдеш в болницата и веднага да видиш и погрижиш за синът си, вместо да пращаш институции ??? Борис, познаваме се ... и зная, че и двамата го можете. Усмихнете се, срещнете се, говорете в името на децата. Нито едно дете не заслужава това! Незная дали съм добър МЕДИАТОР , нито дали съм добрата фея, както много казват, но зная че имате прекрасни синове, които заслужават обичта ви !!!
Ще направя всичко възможно за това, но ако циркът продължава... минавам леко да ти съобщя...
Заставам твърдо зад приятелката си, хубава, лоша, добра... тя е моята приятелка и да ти кажа.. аз умея ЦИРКОВИТЕ НОМЕРА и имам ресурс да защитя нея и децата ти БОРИС ПИЛОСОФ!!!
Не армия от адвокати, националния фронт " Фарабундо Марти" ще изправя срещу теб, защото съм убедена, че случващото се не е нормално.
Ако пък решите да си подадете ръце, аз ще ви подкрепям винаги!
Направете го ЗА БОГА!!!!
P.S. И няма да блурна лицето на Пухи... така и така не идваш в болницата да го видиш.. може снимка да ти свърши работа..😡😡😡"

# 1 246
Рени беше изненадващо поносима.

Другото семейство бяха прекалено дебели. Струва ми се, че е сценарий това ходене на фитнес и особено в ритането на топка на бащата и сина (и двамата изглеждаха доста неуверени в това си хоби, което уж редовно практикуват). Жената се обличаше доста неподходящо за физическите си дадености. Майката на Рени беше напълно права, макар и прекалено директна. Нямаше нужда да ги дават как се търкалят страстно по дивана, гледката изобщо не беше приятна.

Беше супер тъпо това с изхвърлянето на дрехите. Мъжът пък, този чистофайник, ако бях на мястото на жената, бих го удушила. Защо изобщо критикува и минава след жената отново да чисти, вместо да изчисти и да изглади направо той, а ѝ създава излишна работа, на всичко отгоре гарнирана с критики и недоволство от негова страна.

# 1 247
В другото семейство се изприщих няколко пъти, като чуех "Мече/то". Sick

# 1 248
Мъжът пък, този чистофайник, ако бях на мястото на жената, бих го удушила. Защо изобщо критикува и минава след жената отново да чисти, вместо да изчисти и да изглади направо той, а ѝ създава излишна работа, на всичко отгоре гарнирана с критики и недоволство от негова страна.
Това за Рени ли? Иначе неговата жена много умна, като той е с толкова претенции, как само му е делегирала чистенето на банята, гладенето, че комай и готвенето. Нека се изявява, май й е разрешил само кафе да му прави.

По повод сравненията с Кали, която сама се оправяла с три деца и не се оплаквала. Само с първото беше самотна майка, после нали се пренесе у Краус. Като си намери третия мъж, напусна Антон и заживя с новия, т.е. сама взима решения с кого да живее. Сега не знам дали е още с последния, но за разлика от нея Рени е изоставена внезапно и още се чуди на кой свят е. Обаче наистина с този личен шофьор, лична треньорка, чистачка не внушава много финансови проблеми.

# 1 249
На мен ми хареса епизода, някак лежерен...Нямаше крясъци, сърдене, кой не е съгласен с правилата, кой нямало да изпълнява... И 3-те деца ми харесаха, приеха новите майки, дори сякаш им допадна да са с нов човек за 10 дни, малко разнообразие.

Не ми е досадна Рени с това че все се обяснява за развода и бившия си мъж... Честно казано ѝ съчуствам.
Тежи ѝ, че е останала без мъж, а най - вече, че бившия ѝ не си вижда децата.
Едва ли е много лесно да виждаш тъгата в очите на децата си, че баща им не е дошъл на рожденните им дни, не е отишъл 5 дни да види сина си в болницата...
Тежи ѝ и си го казва, като я питат, защото двамата са решили да имат деца и това че са се разделили, не означава, че те са само на Рени и тя да си ги гледа, пък той да си развява байряка.
А сравнението с Кали...Кали е споделяла, че бащите на синовете ѝ си ги виждат, взимат ги да излезнат, да преспят у тях...Пък и тя има добри отношения с бившите си.
А при Рени, не само че не са  в добри отношения Борис и тя, а и той не си вижда децата, не ѝ помага финансово за тях.

Определено беше странно тази чистка на дрехите, ама пък даваха накрая, че Рени е решила да си подмени малко гардероба, така че може би е било полезно.

# 1 250
  • София
бабаата беше атракцията, можеха да доразвият образа й.

# 1 251
бабаата беше атракцията, можеха да доразвият образа й.
Епизодът беше да лъскат имиджа на Рени, който тя о*ра във ВБ. Wink

# 1 252
  • Испания

Епизодът беше да лъскат имиджа на Рени, който тя о*ра във ВБ. Wink

Causa perduta.  ooooh!

# 1 253
От целия епизод запомних следното: рени й липсва мъж, мъж, мъж. Тя само за мъж говореше. И как ония двамата се натискаха на леглото в хола/ кухнята да покажат колко се обичат с меченцето. То сърчица, то меченца ,тооооо. Рени с дрехите, с които прави кафе на мъжа, със същите ходи на фитнес. Бабата голяяяямаааа актриса. Пълен отврат. И как и децата и бабата лъзгаха тилифоните яката.

# 1 254
Вчерашният епизод ми хареса страшно много. За пръв път, като че ли нямаше сериозни караници, дразги, кавги и спорове - изключително спокоен епизод.

Не ми хареса и на мен единствено това, че в началото даваха как съпрузите се целуват страстно един върху друг, честно не разбрах защо го дават.  Embarassed Искрено съчувствам на Рени - не й е лесно да се оправя сама, не е случила и на мъж, потресена съм, как може да ги изостави и то в друга държава.

Това с изхвърлянето на дрехи от страна на Доника също не ми допадна - окей, не й харесват дрехите на Рени, но кому беше нужно всичко това? Напълно нормално и разбираемо е хората да имат различни вкусове, нищо ново под слънцето. Бабата добре й се накара.  Laughing Laughing Laughing

# 1 255
На мен пък много ми хареса, как леля Мецана в клина със животински принт, коментира дрехите на Рени, които са с животински принтове, колко демоде са и как не стават за сцената. Бабата правилно си помъмри, че с изхвърлянето на дрехите няма да оправи кариерата на дъщеря й...

Далеч съм от мисълта, че мъжа, който представиха за личен шофьор, е такъв... Извинявайте много, но тя вика чистачка !веднъж седмично!, а има 2 деца... Явно не й стигат финансите. Или тя бабата чисти всичко, а онази просто идва ей така, да й четка егото?!

# 1 256
Тя Ренка си каза, че се лишава от нормално женски неща, в името на децата. Ама ей го- шофьор, чистачка, фитнес-инструкторка. Ай не на нас тия!!

# 1 257
  • София
Ще си помисли човек, че се лишава от превръзки и от червило. Нейното не ми плилича на кофти финансово състояние, ама нейсе, да се оплаква  жената.

# 1 258
До колкото чух в " Преди обед ",Рени нямала възможност да разпуска вечер с приятели и да се забавлява както тя иска,само работа и веднага след това в къщи.Майка и дори и звъняла да я препира ,че децата питали кога ще се прибере .

# 1 259
  • София
Като й гледах в профила, има обявени не повече от 4-5 участия месечно.

Общи условия

Активация на акаунт