Ново реалити шоу "Смени жената" по Би Ти Ви от март.

• 207 962
  • 1 924
  •   1
Отговори
# 1 230
И двете имат недостатъци Рени прекарва малко време с децата си , а другата почти нищо не пипа вкъщи освен да направи едно кафе . Много ме подразни с това , че тръгна да хвърля чужди дрехи и с изказването , че старите дрехи трябвало всяка година да се хвърлят ! Някои хора нямат какво да облекат.  Аз като имам стари дрехи , които вече не ми стават или ги оставям в контейнера на БЧК пред Кауфланд или когато ходя при баба ми на гости давам каквото не ми става на едно детенце от селото не ги изхвърлям , освен ако не тръгнали безвъзвратно да се късат .

# 1 231
  • София
Рени не се ли усеща, че вреди на децата си? Същинска Сашка Васева е. Stop Кому е нужно да обяснява на цяла България как мъжът ѝ я е измамил, как не търси децата, не ги поздравява за рождените им дни и не им се обажда?! Тези деца имат съученици, приятели, познати и не всички са добронамерени. Докога ще си развява кирливите ризи и ще търси съчувствие? Поне заради децата си да млъкне.
Все едно е единствената самотна майка.И тя все пак е разведена отскоро, не ги е гледала сама от раждането им.Като гледам стандарта им е добър, доста по-добър от на стотици самотни майки, но само тя се оплаква.

# 1 232
  • София
Рени и другата жена сега са в " Преди обед". Каза, че бившият и мъж е сигнализирал полиция и институции, че децата му се показват по тв без неговото разрешение и за това са им били закрити лицата. Продуцентите и се били обадили сутринта и и казали, че това било най-гледаното предаване до сега. Mr. Green Аспарух бил в болница от 5 дни и баща му изобщо не отишъл и да го види.

# 1 233
Рени не се представи лошо, както очаквах.Може би това, че е известна и хората проявяват интерес към живота на популярните я кара да влиза в този обяснителен режим.Ако си трае ще се въртят разни хипотези и догадки, затова явно предпочита да го каже тя.(Е, вярно, че го е казвала вече няколко стотин пъти  Grinning)
Иначе се държа много приятелски и добронамерено с другото семейство, без характерните пози и фасони за представителките от този жанр.

П.С. Баща мечта!Пф! #2gunfire Sick

# 1 234
  • София
Значи бащата не го е било срам да обере майката на децата си,да не им обръща внимание, но има претенци да не показват същите тези деца.

# 1 235
Тя, Кали, роди три деца от трима мъже и сама си ги гледа, но не съм я чула да се оплаква, а тази опищя света. И какво ще постигне, като непрекъснато повтаря, че бащата не се интересува от децата и не му пука за тях? Той няма да се промени, но защо и тя мачка децата публично? Да ти повтарят непрекъснато, че баща ти не те иска, си е по-голяма травма от това, че не общуваш с него. Децата ще го преценят сами какъв е, защо непрекъснато им завира под носа, колко нежелани са от баща си?
А това, че не се е изложила, е благодарение на това, че предаването реално е само 50 мин., кадрите са подбрани, а и трябва и другото семейство да дават все пак. Mr. Green

# 1 236
Пуснах предаването в сайта на БТВ, защото вчера изпуснах началото. Там лицата на децата не са закрити.

# 1 237
  • София /Абсурдистан
Недейте така момичета, може да не и е цветущо положението и жената да се опитва да си стъпи на краката, затова и прави всичко възможно. Не е лесно сама жена да издържа още трима души. Всеки се опитва да се справи както може.
Значи бащата не го е било срам да обере майката на децата си,да не им обръща внимание, но има претенци да не показват същите тези деца.
То това тук си е национална черта на мачо булгарише. При развода мъжът получава апартамента и колата, а жената - децата и да се оправя както може.

# 1 238
С този огромен апартамент и личен шофьор, определено има големи финансови затруднения. Stop Сигурно се надява Борко да се разчувства и да се върне обратно. Оплачи се веднъж, човешко е. После вдигни глава и си живей живота, че ако само мрънкаш, ставаш досаден и се получава обратното на това, което си очаквал. Вместо да ѝ съчувстват (както беше в началото и всички се настроиха срещу мъжа ѝ), хората вече ѝ се подиграват. Едно си баба знае, едно си баба бае.

# 1 239
  • София
Пуснах предаването в сайта на БТВ, защото вчера изпуснах началото. Там лицата на децата не са закрити.

Аз пък не го намирам на сайта?  newsm78

# 1 240
 Защо ли си мисля, че на Рени и трябва МЪЖ. И затова"опищя света" Като жени някои не са толкова сексо алчни, но за други си е голям проблем / намирам го за съвсем естествено/. И след като е била бая години глезанка в една перфектно уредена държава, но без българския  си Мачо и изведнъж ни мъж, ни пари ще се оплаква не ами, вой до небето е малко CryНякой беше писал за Кали - вземай пример от нея, бе Ренко.

# 1 241
  • София

Аз пък не го намирам на сайта?  newsm78

Това намирам http://www.btv.bg/video/shows/smeni-jenata/video/reni-i-donika-r … mejstvata-si.html. Има още няколко видеа надолу.

# 1 242
Ами то реално мъжът я попита за семейния и статус и тя си каза.Досадна или не-то си е за яд някой така законно да те обере.Вярно-голяма глупост е направила-и да беше плащала данъци, пак нещо щеше да и остане.На мен поне ми е симпатична с това, че е добронамерена, ако беше злобна щеше да се издаде-я с думи или жестове.Сравнявам я с известните златотърсачки, които ти опротивяват с претенции и фасони.

Кали явно си прибира издръжките.И с последния ли се е разделила?Помня я като беше в ББ бяха голяма любов.За мен лично е устата и неприятна.

Последна редакция: чт, 11 май 2017, 13:32 от #Frozen#

# 1 243
Много добре излеждаше Рени днес в предаването.

# 1 244
Според мен Рени мрънка ,защото е абсолютно прецакана -нито кариера,нито мъж.  Мъчно ми е за нея,той мъжът почна да я разпитва ,иначе за разлика от Биг Брадър се представи добре.
И другата жена беше добронамерена,като цяло нормален епизод.

Общи условия

Активация на акаунт