Ново реалити шоу "Смени жената" по Би Ти Ви от март.

• 207 964
  • 1 924
  •   1
Отговори
# 1 215
  • София
Може да си позволи професионална детегледачка. Хиляди средностатистически семейства плащат на някого, за да им помага за децата. Майката на Рени е взела-дала със здравето. Съвсем ще я довършат.

И защо да го прави? Нима тази професионална детегледачка щеше да върши всичко това без пари? Нищо й няма, коя детегледачка и за какви пари щеше да се навие да греда децата при пътувания и ангажименти на майката?

# 1 216
  • София /Абсурдистан
Колко от вас биха заменили майка си, която обича децата, с платена детегледачка? И каква сума ще трябва да се плаща, за да е на разположение денонощно за няколко дни, докато майка им е на работа в друг град примерно. Рени каза, че майка и няма къде да отиде, а тя видимо има нужда от помощ. Но бабата явно е със сложен характер, да. Идеята за изхвърлянето на дрехите на друга жена, в чиято къща живееш временно, за няколко дни само, направо ме хвърли в потрес и не я коментирам.    Андариел, писали сме едновременно Simple Smile

# 1 217
Ако търси само човек, който да е като присъствие вкъщи, ок. Но децата имат нужда от разходки не само до мола, а както стана ясно от по-малкия й син Аспарух, майка им само там ги води. Бабата нека си помага, но децата имат нужда от по-друг вид грижа.

# 1 218
Ами Рени пък не е и увеселителен парк, все пак е поела изцяло грижата за децата, това е много натоварващо като отговорност за сама жена, нека поне баща им се заеме с останалото, достатъчно го развя из телевизиите.

# 1 219
Как да го накарат бащата да се заеме? Той на рождените дни на децата не се появил....или поне тя така твърди

# 1 220
Направиха ми впечатление децата на Рени - много възпитани и приятни дечица.

# 1 221
Ама бащата е продал зад гърба й имотите, които фиктивно му е прехвърлила преди брака, за да ги спаси от НАП, вие очаквате съвест да има. По-голямото му дете от другата жена живее в чужбина. И него сигурно толкова го вижда.

# 1 222
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Големи проблеми ще си има Рени покрай  това предаване с децата от страна на Борето.Направи ми впечатление,че бяха заглушили дори имената на децата.Явно доста се е стреснала  Ренката.Ама и бабата голям цербер. Grinning Кракът я боли ама устата не спира да дрънка и да командори.

# 1 223
  • София /Абсурдистан
Бабата е най-перфектната тъща за някой опърничав зет!  Истински  Генералисимус  Mr. Green

# 1 224
  • София
На мен не ми беше много интересно, много как да кажа, доста сладникаво ми се видя.Само майка и ми беше интересна и детето как и шепнеше да не говори така.

# 1 225
Ако ви е домъчняло за Рени и скоро не сте я гледали, утре сутрин ще участва в "Преди обед" ли беше... Mr. Green

# 1 226
  • София
Ако ви е домъчняло за Рени и скоро не сте я гледали, утре сутрин ще участва в "Преди обед" ли беше... Mr. Green
Сега се сетих, договорите от Випа не им ли забраняваха за определен период  да се показват по други телевизии?

# 1 227
Не ми се вярва чак толкоз да ги ограничават, или пък може да е с тяхно разрешение... newsm78

# 1 228
Е, за нея сигурно са направили изключение ... Нали е социалнослаба вече  Whistling

# 1 229
Рени не се ли усеща, че вреди на децата си? Същинска Сашка Васева е. Stop Кому е нужно да обяснява на цяла България как мъжът ѝ я е измамил, как не търси децата, не ги поздравява за рождените им дни и не им се обажда?! Тези деца имат съученици, приятели, познати и не всички са добронамерени. Докога ще си развява кирливите ризи и ще търси съчувствие? Поне заради децата си да млъкне.

Общи условия

Активация на акаунт