Ново реалити шоу "Смени жената" по Би Ти Ви от март.

• 207 912
  • 1 924
  •   1
Отговори
# 1 275
  • Испания
Всеки няма за различни неща: едни - за хляб, други - за кола, трети - за частен самолет. Писна ми от това тъпо парче Рени. Нищо няма да постигне с това тръшкане, плюене и обикаляне по телевизиите.  Sick

# 1 276
Четох статия, със снимки на Рени до болното си дете на системи, излияния от нея и Ваня Червенкова как баща му не отишъл да го види.
Ясно, че онзи е боклук, ясно е също, че мн я е яд, че я е зарязал и измамил, но бива ли и децата да въвлича в това!?
Куха та дрънка.

# 1 277
   Рени се популяризира навсякъде - по телевизия, по радио, по вестници. Мисля че такава беше нейната цел с участието в това предаване "Смени жената".

Като я гледам, тя не е много бедна. За какви лишения тя ми говори. Знае ли какво е човек да се лишава изобщо?

Прекалява с тези оплаквания за бившия й. Изоставил я. Тогава да продължава да гледа напред.

Не ми хареса стила на обличане. Изглежда, че се облича като някоя възрастна жена.

# 1 278
  • I want it all and I want it now.
Може и да е бедна  Wink, а прислужницата и шофьора да са само пред камерите.
Иска да я забележат и да я канят на участия.

# 1 279
Може и да е бедна  Wink, а прислужницата и шофьора да са само пред камерите.
Иска да я забележат и да я канят на участия.
И какво? Напротив , мисля, че ако не демонстрира шофьор, прислужница и голям мезонет шансовете някой да се смили  и да я кани са по- големи. Или аз нещо съм сбъркана в представите за милосърдие.

# 1 280
В Компроматите прочетох, че е коментирала под пост на Ваня Червенкова, че скоро мъжа й/ бившия/ ще й вземе апартамента.  Т.е. май не е неин. Само тя си знае каква е истината.

# 1 281
В Компроматите прочетох, че е коментирала под пост на Ваня Червенкова, че скоро мъжа й/ бившия/ ще й вземе апартамента.  Т.е. май не е неин. Само тя си знае каква е истината.

И аз четох в компроматите - толкова е грозно това, което прави Ваня. Понеже съм минала по тоя път на никой не му влиза работата да е съдник при развод. Всеки сам си знае. А останалите трябва да запазят мнението само за себе си! Особено, когато иде реч за публични личности. И като си извадят кирливите ризи и си ровят в чуждите чаршафи какво? Да не би да заобичат отново, напротив.
На скоро приятелка се опита да ме вкара в такъв филм. Е, няма как да стане. Бяха ми приятели двамата! Няма как да взема страна, няма и да взема. И тя респективно ми се разсърди.
Но тя това няма как да го разбере, трябва и' време да кълне, да обижда да мъсти...

# 1 282
Съгласна. Много грозна постъпка на Червенкова.  Ако моя приятелка направи това, е зачертната завинаги като такава. Добре, че е " добрата фея" Червенкова.  Sick

# 1 283
Беше нещо от сорта, че щяла да се погрижи по-добре за децата си, ако Борис не й е взел всичко и че все някога ще трябва да напусне този апартамент. Явно той съвсем я е оставил и без жилище, и съдът е разпоредил да живее в негов апартамент до навършване на пълнолетие на децата в най-добрия случай. Все още се чудя дали е добре тази публичност, понякога клоня към това, че нека пък всички го разберат какъв е, заслужава го, а не все мъжете да се измъкват.
Отделно Ваня сигурно много  й помага и Рени не може да й диктува какво да прави.

# 1 284
Все още се чудя дали е добре тази публичност, понякога клоня към това, че нека пък всички го разберат какъв е, заслужава го, а не все мъжете да се измъкват.

И аз не съм сигурна дали пък не е по-добре, че го показва какъв е, може да натежи в съда в нейна полза, пък и не виждам защо да си кротува и мълчи, за да може той да се чувства комфортно с новата жена, без ангажименти към децата, при условие, че ѝ е отнел всичко.

# 1 285
Аз мисля, че Ваня Червенкова е писала това във фейса, вместо Рени, за да няма проблем Рени в съда ако почнат да се чепкат за децата.

# 1 286
  • София
Апартамента, който показаха снощи, в Дианабад, си е на Рени от преди да го срещне тоя хубосник. Имам някакви мътни спомени обаче, че след 10 години брак, при развод може да се претендира за имоти на половинката, придобити преди брака, които обаче не са придобити по наследство. Ако имаме юристи -да кажат така ли е. Иначе съда няма да я остави на улицата с две деца след развода, ако имат СИО.

И отделно от това, но чак ми дожаля за нея. Имала му е пълно доверие, прехвърлила му е всичко, което би останало за децата и, такова предателство никой нормален човек в една двойка с две деца не би очаквал... После верно, че беше позалязла, когато замина за Израел, но това ептен и довърши кариерата. Ако беше останала, щеше да не е в топ-чалгата, но пък сигурно щеше да има някакви стабилни приходи, поне да си поддържа стандарта.

# 1 287
Съда не го интересува кой какво е казал и показал по телевизията или фейсбук. Той работи с факти. Тя доброволно му е прехвърлила имотите си с цел да прецака държавата. Пред закона мъжът ѝ си е законен собственик. Жалко за децата, но другото е резултат от глупостта ѝ.

# 1 288
  • София
Съда не го интересува кой какво е казал и показал по телевизията или фейсбук. Той работи с факти. Тя доброволно му е прехвърлила имотите си с цел да прецака държавата. Пред закона мъжът ѝ си е законен собственик. Жалко за децата, но другото е резултат от глупостта ѝ.
Тя е сгрешила, като му се е доверила, но той пък можеше да ги запише на децата си, като толкова му е било мерак да я прецака.Все пак са и негови деца.Честно, чудя се какъв човек трябва да си, да се ожениш за някой, само за да го използваш.Човек без съвест.

# 1 289
Тя е сгрешила, като му се е доверила, но той пък можеше да ги запише на децата си, като толкова му е било мерак да я прецака.Все пак са и негови деца.

Нямам думи за такива мъже.

Общи условия

Активация на акаунт