Ново реалити шоу "Смени жената" по Би Ти Ви от март.

• 207 871
  • 1 924
  •   1
Отговори
# 1 320
Предполагам, че веднъж седмично чисти основно - бани, тоалетни, прозорци...Бабата едва ли го прави тя, а Рени и да спи по цял ден вкъщи, като иска - ще си вика чистачка.

# 1 321
Явно аз не съм нормална жена щом не пускам прахосмукачка всяка сутрин преди работа и не бърша прах всеки ден след работа...

# 1 322
Аз само една такава знам, и прахът се чисти и той преди работа сутрин. Mr. Green

# 1 323
Който иска да му чистят и по два пъти на ден да му търкат плочките, аз не. И никъде не е казано, че чистачка трябва да има семейство работещо по 10 часа на ден. Не виждам нередно някой да си лежи на дивана и пак да си плаща на помощница /не ми харесва думата чистачка/.

# 1 324
Ееее, вие пък сякаш за пръв път влизате във форума и досега не сте разбрали, че дамите тук чистят всеки ден, мият прозорци през два, сменят чаршафите всяка сутрин, а калъфките сутрин и вечер Wink Виж, готвенето е по веднъж седмично, а гости най-много 2 пъти годишно и то с предварителна поне месечна уговорка, за да не им видят разтурията  Mr. Green
Изпуснах последния епизод, но пък вие толкова хубаво сте го обсъдили, че май е безсмислено да го търся.

# 1 325
  • Испания
Ееее, вие пък сякаш за пръв път влизате във форума и досега не сте разбрали, че дамите тук чистят всеки ден, мият прозорци през два, сменят чаршафите всяка сутрин, а калъфките сутрин и вечер Wink Виж, готвенето е по веднъж седмично, а гости най-много 2 пъти годишно и то с предварителна поне месечна уговорка, за да не им видят разтурията  Mr. Green
Изпуснах последния епизод, но пък вие толкова хубаво сте го обсъдили, че май е безсмислено да го търся.

Не само дамите.  Wink И господин от дамския форум се е изказал. И той чисти след домашната помощница.  Sunglasses

# 1 326
Рени, въпреки че е тъпа, не е неприятна. Но си вкара автогол с майката, сега съвсем трудно ще си намери мъж.

# 1 327
  • Испания
Рени, въпреки че е тъпа, не е неприятна. Но си вкара автогол с майката, сега съвсем трудно ще си намери мъж.

Не ти е неприятна на теб.  Laughing Те, мъжете, на опашка са се наредили...  Wink

# 1 328
Да, защо е странно, че идва ВЕДНЪЖ седмично??

Така или иначе Рени участия - НЯМА. Може сама да отменя майка си веднъж седмично.
Каква категоричност!Предлагам да и се обадиш лично и да и се скараш. Whistling Това си е тяхна работа кой ще им чисти.

На Рени новата песен за боклука е много зле.Попаднах на нея вчера, като превъртах каналите.Клипа е както на повечето от този жанр, изглежда ми нискобюджетен.Загледах от любопитство.Рени полягва, облечена в лъскава рокля, а "боклука" седи отстрани и гледа лошо.

# 1 329
Не я бива викаш. Те цяло предаване направиха, за да рекламират "боклука", а то и песента - боклук. hahaha

# 1 330
Сега й попрегледах страницата във фейса - ами качва клипчета от участия, не е като да няма. След тази масирана реклама по всякакви предавания, предполагам ще се увеличат. Сега ме накарахте да се замисля за Марчето, нали и тя пак е самотна майка, как ли се справя...

# 1 331
Нейната майка е още по-зле  Joy

# 1 332
Следващата седмица - Цецо Елвиса ще се сменя. Т. е. ще си смени жената.

# 1 333
Ако има епизод и с Мара ще е голямо шоу, ама тя не вярвам да се съгласи. Тя не обича да си развява кирливите ризи, поизчезне малко, докато намери следващия и цъфне вече да се хвали. Пък и Ренито какво само се оплаква, ей я Марчето, нали бившият й всичко беше осигурил, ама нея я влече да пее по кръчмите...

# 1 334
  • София
Ееее, вие пък сякаш за пръв път влизате във форума и досега не сте разбрали, че дамите тук чистят всеки ден, мият прозорци през два, сменят чаршафите всяка сутрин, а калъфките сутрин и вечер Wink Виж, готвенето е по веднъж седмично, а гости най-много 2 пъти годишно и то с предварителна поне месечна уговорка, за да не им видят разтурията  Mr. Green
От този списък само готвя и сменям и пера чаршафи и одеала често, не за друго, а защото моите вчерашно не ядат, а кучетата спят по леглата.А и мия пода по няколко пъти, пак заради кучетата.За сметка на това прозорци мия на 3 години, а в хола не знам от кога не е мит, страх ме е да се надвеся навън,че е нисък. Joy 

Общи условия

Активация на акаунт