Великобритания - Тема 67 Коледно Снежна Зимна

• 62 379
  • 730
  •   1
Отговори
# 240
И аз така си мисля, че нищо кой знае какво не се е променило от преди. Българин е да, техните живеят близо до красно село, и може би виждат повече. Но то там си и има много цигани и без друго.
Стискайте палци да се навие, защото аз много съм се затажила Sad

# 241
  • Cambridge, UK
около Красно село и Красна поляна винаги си е имало цигани, а района около Женския пазар от години е пълен със съмнителни субекти

моля за идея за подарък на 7 годишно девойче , съученичка на сина ми
ще ходят на кино, боулинг и хапване 3 деца, а аз не съм купувала подарък за момиче от години ...

# 242
# 243
  • Bristol
моля за идея за подарък на 7 годишно девойче , съученичка на сина ми
ще ходят на кино, боулинг и хапване 3 деца, а аз не съм купувала подарък за момиче от години ...
Някоя board game, има хубави сетове за момичета да си правят бижута. Моята на тази възраст с часове можеше да реди фигурки с мънистата на Hama, а после ме преследваше да ги гладят  Laughing Lego и Playmobil малки сетове, ако намериш нещо интересно в разпродажба. Нека и синът ти подпита девойката какво харесва. Smiggles ако имате наоколо, а може и онлайн, ако имате време, много хубави неща продават също и децата им се радват.

# 244
  • UK
Тъкмо щях да кажа и аз за smiggles, децата пощуряват по такива неща, несесерчета, моливници, химикали, гривнички с таблицата за умножение, миришещи гумички, тефтерчета с ключалки и подобни шаренийки и джунджурийки са.

# 245
  • Leeds, UK
Линка дето постнах е точно сет да си правят  бижута

# 246
  • UK
Днес имахме час за посещение на дг  Rolling Eyes разочарована сэм! Все бях чела за лоши условия и липса на каквато и да е хигиена, ама все си мислех че поне откъм дг ще имаме късмет.
10-12 деца, 3 дебели момичета, какво са яли може да се види по пода  Thinking кой с ботуши, кой гол, кой само с шапка, кой с яке и потник, отдолу  #Crazy
А двора ааа 2×2 с 5 автомобилни гуми на кръст, едно корито, някаква лед на земята пръснат и 3 кофи с пръст  newsm78 то голямо 'забавление', ще да пада. Всичкото това, съчетано с миризма на пот в затворените помещения и 3 черни маркера, забодени в косата на едната цоцла,  еЕее,  малко в повече, ми дойдоха  Crossing Arms
Не съм перфекционист, но досега съм желала, все най-хубавото за децата си, това което видях мне, не мога да им предложа.
Все повече, не ми харесва тук. Обмисляме сериозно завръщане ...

# 247
Днес имахме час за посещение на дг  Rolling Eyes разочарована сэм! Все бях чела за лоши условия и липса на каквато и да е хигиена, ама все си мислех че поне откъм дг ще имаме късмет.
10-12 деца, 3 дебели момичета, какво са яли може да се види по пода  Thinking кой с ботуши, кой гол, кой само с шапка, кой с яке и потник, отдолу  #Crazy
А двора ааа 2×2 с 5 автомобилни гуми на кръст, едно корито, някаква лед на земята пръснат и 3 кофи с пръст  newsm78 то голямо 'забавление', ще да пада. Всичкото това, съчетано с миризма на пот в затворените помещения и 3 черни маркера, забодени в косата на едната цоцла,  еЕее,  малко в повече, ми дойдоха  Crossing Arms
Не съм перфекционист, но досега съм желала, все най-хубавото за децата си, това което видях мне, не мога да им предложа.

Да, за съжаление хигиената в цяла Англия изобщо не им е номер едно - това вече го забелязах. А и ходих на едно-две интервюта в детски градини и хич не останах очарована. То дрехите на самите т.нар. "учителки" бяха мръсни и дрипави и хич и не им дремеше. Ужасно е!!! Затова повечето англичани и по-заможни хора предпочитат частните детски градини и училища. Доста скъпички са обаче за обикновения човек, но мисля, че ако са сиблинги на едно място, може да има доста голямо намаление. Трябва да се потърси и пробва. А в България учителките и лелките са масово недоволни от работата си и си го изкарват на горките дечица - бият ги, тормозят ги и ги обиждат с цинични изрази. Разчитат на това, че децата още не могат да говорят и да разкажат на родителите си какво им се случва - имаше доста случаи със скрити камери и микрофони в различни детски ясли и градини. Аз лично никога не бих се върнала в България и смятам , че не би било добре и за бъдещето на децата ми, ако реша да го направя.

# 248
3 дебели момичета, какво са яли може да се види по пода  Thinking кой с ботуши, кой гол, кой само с шапка, кой с яке и потник, отдолу  #Crazy
3 черни маркера, забодени в косата на едната цоцла,  еЕее,  малко в повече, ми дойдоха  Crossing Arms

Нямам личен опит с детски градини, децата ми са доста по-големи, но четейки как пишеш (мислиш) ми се струва, че идеята с връщането не е толкова лоша.
Негативизмът и черногледството са лош учител. С най-добри чувства го казвам.

# 249
  • Leeds, UK
Кокона, нямаш ли възможност да си гледаш децата до училищна възраст? В училище е доста по-добре. Аз съм много доволна от нашето училище, нищо че не е частно. Миналата година даже и работих там, но много ми дойде с нощните и т.н , та спрях. Децата се цапат, дрехите им все разпасани, но винаги държат на миенето на ръцете преди ядене и да си подреждат стаята след училищния ден, както и на добрите взаимоотношения между децата, да не се блъскат, бият, крещят. Нито се вика, нито се наказва и всички деца зяпат учителката в очите и правят каквото им каже.  Нищо общо няма с българското училище. Тук училищната институция и учителят са много уважавани, но и децата също. За детските градини нямам наблюдение, че ние дойдохме на 4,5 г.,баш за предучилищна. сега е на 7. Виждам детските градини и ясли около нас само отвън, не приличат и те на нашите . Отвън има 1000 забавления, престилки, костюми, маски, вани с вода да се плацикат, бои, четки, флипчартс, флумастери, пъзели, дървени играчки, строителни играчки, книжки  и кво ли не. Същото и в училище, забавления колкото щеш.Не съм чула едно да реве като го водят на градина или училище и как ще реве като няма стрес. Имаше едно в моята група, беше много тежък случай, рев, лиготии, дърпане, хвърляне, агресия, ми за един месец го вкараха в релси само с приказки и благ тон и поощрения, не мога да го позная.

# 250
  • Leeds, UK
Много ми харесва, че учат децата на благотворителност и да помагат на съучениците си. Постоянно събираме пенита, то дори не са и пари, 10-20 пенита кво са ...за приюта за магаренца, за кученца, за котките, за децата в болниците, за старите хора, ходят и им ги даряват лично,прекарват време с децата в болницата, играят с тях, четат им книжки, подаряват им от своите играчки. Той ще се научи рано или късно да се огащва  Joy, ама ще се е научил и на човечност. То верно, че всичко започва от семейството, ама и училището помага доста.

# 251
  • UK
И аз си мисля, че връщането в случая е правилното решение. Голямо мрънкане и големи претенции, направо ми писна да те чета. Поне българския си оправи, ако ще имаш такива претенции. То не беше, че не била ходила на лекар, но не била доволна от здравеопазването тук, сега и англичаните ще учи как да си гледат децата. Ако си търсиш България, тук няма да я намериш, а на 40 години едва ли ще си промениш тепърва начина на мислене, та по добре се връщай там.

# 252
  • UK
И аз си мисля, че връщането в случая е правилното решение. Голямо мрънкане и големи претенции, направо ми писна да те чета. Поне българския си оправи, ако ще имаш такива претенции. То не беше, че не била ходила на лекар, но не била доволна от здравеопазването тук, сега и англичаните ще учи как да си гледат децата. Ако си търсиш България, тук няма да я намериш, а на 40 години едва ли ще си промениш тепърва начина на мислене, та по добре се връщай там.

Благодаря!

Аз, българския, може и да го 'оправя', но вие, възпитанието си, което се получава в първите 7, за съжаление,  едва ли!

# 253
  • Leeds, UK
Момичета, не се карайте!  bouquet За всеки е културен шок като дойде тук и има период на мрънкане и съжаление, но всичко с времето се оправя. Кокона, няма ли кой да дойде от БГ да ви помага за момичетата, ти и мъжа ти да работите? Има и други градини, не е само тази, може още 10 такива да минете докато си намерите нещо по вкус, аз лично предпочитам домашното възпитание, в БГ нямах много избор и го давах, че роднините и по двете линии бяха болнави доста и все охкаха. За твое успокоение ще ти кажа, че точно ей тези мръсните и разсъблечените лекар с години няма да видят Joy, толкова са здрави. -4 отвън, те с къси гащи и тениски играят.

# 254
Кокона, може би трябва да смените "селото", с някой внимателно подбран град с повече възможности. Със сигурност ще имаш избор на  градини и лекарски практики и т.н. Ако и след това не се чувствате на място, няма лошо, България още си е там, чудесна е ако имате нормален стандарт на живот и не ви дразнят неуредиците, нервността, грубостта и простотията.

Общи условия

Активация на акаунт