Великобритания - Тема 67 Коледно Снежна Зимна

• 62 277
  • 730
  •   1
Отговори
# 360
  • UK
Нелка искрени съболезнования  bouquet

# 361
  • UK
Нелка, съболезнования!

Нямаме стриктно изискване за униформите, може спокойно да ходи всеки ден с панталон в същия цвят, но гледам, че в групата всички момиченца са с роклички.  Heart Eyes Ще свиква лека полека, днес за първи ден е сама в градината и е с панталон за всеки случай.  Laughing

И да се похваля резервирахме си почивка през априлската ваканция, 4 нощувки в Дорсет. Много се радвам, защото това ни е първата почивка тук с пренощуване, а и на юг от Лондон не съм ходила никога. Моля, ако някой живее в района или е ходил там да каже какво си струва да се види, че в нета информацията е необятна. Ще набележа план за обикаляне. Ще нощуваме в близост до Poole, но ще се разходим из целия район. Надявам се и на благосклонно време. Че няма да е топло и ще са ветрове по крайбрежието, то е ясно, моля се само да не ни удави дъждът.

# 362
Нелка,съболезнования за загубата ти  Hug

Моите ученички ходят с черни ботуши на училище (даже на малката са тъмно кафеви ), за сега не са ни правили забележка. А когато имат физическо ходят с панталони и къси чорапи,за да им е по-лесно преобличането.
  Да питам и аз - тези проценти присъствия/отсъствия за терма ли се броят или за цялата година? Нашата директорка по принцип разрешава до 5 дни отсъствия за холидей,ако детето не е имало други отсъствия и ако се справя добре в училище. Обаче малката първия терм пропусна два дена,защото беше болна. Иска ми се великденската ваканция да си отидем до България,голямата има рожден ден тогава и иска да го празнува там.Ако искам да ги освободят 3-4 дни преди ваканцията, дали отсъствията на малката ще бъдат още "актуални" тогава?

# 363
  • Cambridge, UK
според мен всяко училище/община си има своите изисквания за отсъствията, които не се дължат на болест
при нас процента се нулира всеки срок, но в годишния репорт пише средната посещаемост на детето за цялата учебна година

директорката ни изпрати мейл с който каза цитирам: като майка на 5 деца знам колко по-евтино е да се ходи на ваканция през срока, но ние държим на 96% посещаемост и няма да оторизирам никакви отсъствия без основателна причина

# 364
  • Leeds, UK
Моето миналата година имаше 86% посещаемост, без холидеи... Сливици, шарка, че и въшки бяха хванали. А да ми каже нещо де... ще я изям. Те ми го разболяват. Пък въшките бяха върхът, добре, че бяха 2 само. Има едни черни с едни гъсти рошави коси, само те ги носят. Това как се мие и реше, идея си нямам просто.  ooooh! Моето винаги е подстригано на фризьор, много се харесва и отсега прави иглички  Grinning и му купих спрей за предпазване от въшки.

# 365
  • На село (близо до Лондон)
Happy Bella, много расистко и грозно това изказване за черни деца с гъсти, черни коси пълни с въшки! Мисли като пишеш, някой може да каже за твоето дете, с къса коса на "иглички", че с от белите боклуци. Ако не ни идва от вътре да сме толерантни и не расисти, поне свян и приличие да имаме като говорим/пишем.
Чести първи сняг! Децата много се радват, утре и училище може да няма.

# 366
  • UK
Къде имате сняг ?
Много яко, при нас, цял ден, дъжд вали  Crazy

# 367
  • На село (близо до Лондон)
Кокона, в Съри и Хампшир вали, незнам дали ще се задържи за утре но е натрупало..

# 368
  • Истински се вижда само със сърцето.
Завиждам за снега  Mr. Green при нас като при Кокона само дъжд, а аз цял ден надничам за някоя снежинка Simple Smile

# 369
  • постоянно
Честит ви сняг.  Дай Боже нас да ни подмине  hahaha
Наистина трябва да се научим на толерантност и такт, съгласна съм с Фжиай  Naughty

# 370
Честит ви сняг.  Дай Боже нас да ни подмине  hahaha

И аз се надявам да ни подмине  Mr. Green

# 371
При нас поваля , ама абсурд да натрупа, снегорините са строени обаче и ще обикалят тази вечер Wink

# 372
  • Cambridge, UK

при нас е само студ, вятър и дъжд, според прогнозата ще вали, но когаааааааааааааааааааааа
искам сняг!

# 373
  • UK
Ехаа благородно ви завиждаме 😋 да направите един снежен човек и заради нас  Mr. Green

# 374
  • Истински се вижда само със сърцето.
Докато се обяснявам, че няма сняг и навън е побеляло Simple Smile Дано и утре има от него да снимам детето  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт