След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -210ღღ

• 26 354
  • 749
  •   2
Отговори
# 240
  • Perla
Скрит текст:
Някой има ли информация за снощното представяне на Кроки  newsm78 И въобще какво става с нея, че много странно мълчание около нея  Tired
Диди, липсва ли ти  Laughing не я дърпай за опашката, че току виж се разкудкудякала  ooooh!  Дано поне до края на сериала да мълчи, пък след това, каквото иска да прави  #Cussing out

От сета. В ТТ пишат, че май повече нямало да има сет във фирмата. Thinking Брех, тия хора какво решиха  ooooh!

Скрит текст:
Някой има ли информация за снощното представяне на Кроки  newsm78 И въобще какво става с нея, че много странно мълчание около нея  Tired

Диде, нямам информация и не искам да имам. Много ми е хубаво така, като има почивка от нейните усмивки.

Ми, нали всеки поема на някъде, и аз това си помислих снощи, че е възможно вече да не снимат там Rolling Eyes Малко не вярвам Дефне и Йо да заминат за Рим наистина.  

Е, ами това значи ли, че закриват Пасионис и Стил вагона? И ако сериалът наистина е поне до края на януари, какво ще правят, къде бъдат снимките? Че няма да снимат в Италия, това е сигурно, но могат да пригодят нещо- я някоя болница, я някоя къща, където да е пострадалият.Просто ми е много странно месец и половина преди финала да приключат със снимките на основното място, където бяха досега. И ми става съмнително еднооо  ooooh!
А колко много ми се иска дефмерите наистина да заминат някъде, където да започнат наново и да бъдат щастливи. Спомням си как в 13 серия Йомер говореше на Дефне, че когато тя го гледа така красиво, сякаш вятър ги понася в някаква далечна страна, където са много щастливи. Може пък Мерич да готви някакъв такъв финал  Thinking

# 241

Диди, липсва ли ти  Laughing не я дърпай за опашката, че току виж се разкудкудякала  ooooh!  Дано поне до края на сериала да мълчи, пък след това, каквото иска да прави  #Cussing out

Оф, хич даже, ама като се загуби така и почвам се притеснявам какво е замислила  Mr. Green

Скрит текст:
Като бяха малки децата направо паника ме обземаше щом утихнеше къщата - значи белята е сериозна  Joy Joy Joy

# 242
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Скрит текст:
Добър следобед, къде вечер, мацки умислени Grinning Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Скрит текст:
И аз поизгледах серията с превод Grinning Не беше романтична комедия с изключение на сцените с Коришката и Синан (да отбележа, че във втория сезон Салих прави страхотни комедийни сцени, жалко, че в първия не го използваха това, но сега направо е абсолютен сладур в комедията Party Party) Peace Но пък имаше толкова много смислени разговори и размисли за живота и любовта, поднесени както директно, така и с философска обвивка, даже май почти всички: Дефне и Омер, Дефне и Топалови, Омер и Исо, Исо и Садри, групата рибари, Дефне и Шукрю Peace Обикновено като гледам първия път превода прескачам само на Дефмерските сцени, а сега почти не пропуснах сцена и всяка сцена си имаше своя смисъл Peace
Или с две думи, може би наистина серията не беше типична серия на "Любов под наем", но пък мен ме удовлетвори и запълни Peace Сякаш показаха по-приземени и житейски неща, давайки и другата част от колоритността на живота, тази, която може да не е розова и шекерена, но която е задължителна част, за да ти е богат живота Peace  
Леле и аз го изкарах на философия Laughing Но така възприех серията Grinning Peace

Габиии Hug Имаше нещо като че ли- ама вече се обърках съвсем, където някой казваше, че животът е това- и весел, и тъжен. А думите на майстора, че ако водата не си намери път, трябва да се разбие камъкът, макар това да остави рани, са изпълнени с такава истина. Защото, когато следваш мечтите си, щастието си, невинаги всичко върви по мед и масло; понякога се налага да разбиеш камъка, който ти пречи, макар това да наранява.

И аз не помня кой го е казал, като нищо пак Садрито ще е  Grinning
Той Садри винаги си е казвал умни неща чрез символика. Всъщност тези думи накараха тримата юнаци да вземат своите решения ... поне в този момент Grinning

Иначе даже и Шишо Бакшишо казва, че животът е радост и тъга Joy Joy Joy
Peace Все повече си уеднаквяваме мненията  Laughing
Откакто започнах да разбирам по-голяма част от това, което говорят, още на онлайна, си оставам доволна от сериите, в които разговорите са водещи и помагат за изясняване на ситуацията, както беше снощи!  Peace Още не съм гледала с превод, прехвърлих само откъсчета, ма разбрала съм си, бе!  Mr. Green
За фрага и аз  мисля, че е разместен, заминаването е накрая, но ще видим докъде ще стигнат!  Rolling Eyes А и тайната е явно в Рим, щом Йомер е решил да я води, по всичко личи, че е готов да сподели, пък това е важното!  Peace
И искам вече да видя кой пише по прословутата стена, аджеба!  Crossing Arms

Гали  Hug Heart Eyes Heart Eyes
При всички случаи тайната не е свързана с жена/жени, а по скоро с болка и тъга за нещо лошо, което се е случило, за което той се вини, а всъщност вероятно не е негова вината Tired

А иначе аз не съм толкова добра с превода наум Joy Joy Joy Хващам някои думи, но основно си гадая по езика на тялото, погледи, изражения, начин на говорене ..., абе с две думи: с гледане на картинки най-вече Joy Joy Joy

Габи  Hug Heart Eyes ама точно същата съм с превода на онлайна  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 243
  • Perla

Оф, хич даже, ама като се загуби така и почвам се притеснявам какво е замислила  Mr. Green

Скрит текст:
Като бяха малки децата направо паника ме обземаше щом утихнеше къщата - значи белята е сериозна  Joy Joy Joy

Споко, бе! Тя е заета с филма си! Дано се скрия пак някъде по чужбините или където ѝ видят очите, докато свърши сериалът. Praynig Praynig Praynig Praynig

# 244
Борко направо да го взимат в рекламата на Елидор при Елка Naughty Mr. Green Я колко е добър  Laughing Heart Eyes

https://twitter.com/ebrunalci1993/status/810174604601950208

туита само при мен ли не се отваря  newsm78 newsm78 newsm78

# 245
Скрит текст:
Скрит текст:

От сета. В ТТ пишат, че май повече нямало да има сет във фирмата. Thinking Брех, тия хора какво решиха  ooooh!

Скрит текст:

Диде, нямам информация и не искам да имам. Много ми е хубаво така, като има почивка от нейните усмивки.

Ми, нали всеки поема на някъде, и аз това си помислих снощи, че е възможно вече да не снимат там Rolling Eyes Малко не вярвам Дефне и Йо да заминат за Рим наистина.  

Е, ами това значи ли, че закриват Пасионис и Стил вагона? И ако сериалът наистина е поне до края на януари, какво ще правят, къде бъдат снимките? Че няма да снимат в Италия, това е сигурно, но могат да пригодят нещо- я някоя болница, я някоя къща, където да е пострадалият.Просто ми е много странно месец и половина преди финала да приключат със снимките на основното място, където бяха досега. И ми става съмнително еднооо  ooooh!
А колко много ми се иска дефмерите наистина да заминат някъде, където да започнат наново и да бъдат щастливи. Спомням си как в 13 серия Йомер говореше на Дефне, че когато тя го гледа така красиво, сякаш вятър ги понася в някаква далечна страна, където са много щастливи. Може пък Мерич да готви някакъв такъв финал  Thinking
Aми, като няма да са в ширкета ГГ, кой да снимат там - Дерия ли или Айтекин  Laughing Joy Joy излишно е да държат помещението, ако нашите заминат, Синош и той, само на Седа положението не и го разбрах - там гледам с едно око Mr. Green, те продуцентите и без това се проявяват като доста стиснати, та ако има начин да посвият разходите, що да не Mr. Green въпреки, че е възможно да имат някакъв договор за наем до определено време и да не е заради това, а наистина всеки да потегли на някъде и да няма смисъл от сградата Rolling Eyes

Скрит текст:
Joy Joy Joy Затишие пред буря, викаш  Laughing  

# 246
  • Още у мъглата ...
Борко направо да го взимат в рекламата на Елидор при Елка Naughty Mr. Green Я колко е добър  Laughing Heart Eyes

Коте  Hug Heart Eyes Heart Eyes
Тц, вече и при мен не се отваря Peace По-скоро го е делнала мацката Tired То пак ще се появи по туити и ще го метна пак гифчето Wink Laughing

# 247

Диди, липсва ли ти  Laughing не я дърпай за опашката, че току виж се разкудкудякала  ooooh!  Дано поне до края на сериала да мълчи, пък след това, каквото иска да прави  #Cussing out

Оф, хич даже, ама като се загуби така и почвам се притеснявам какво е замислила  Mr. Green

Скрит текст:
Като бяха малки децата направо паника ме обземаше щом утихнеше къщата - значи белята е сериозна  Joy Joy Joy

Споко, бе! Тя е заета с филма си! Дано се скрия пак някъде по чужбините или където ѝ видят очите, докато свърши сериалът. Praynig Praynig Praynig Praynig
тц,стяга се за сватба  Naughty  Joy Joy Joy нали така казаха в онова предаване ,че мутлу чифтето чакат края на сериала за да се оженят  Mr. Green

Коте Heart Eyes Hug и на мен не ми се отваря линка

Габучни Heart Eyes Hug 

Последна редакция: сб, 17 дек 2016, 20:50 от ЛейдитУ Ди(Жозефин- VIP НАРЦИС )

# 248
  • Perla

И при мене не се отваря  Peace

Виви, на мене ми е ясно, че става дума за пари, но не ми е ясно, ако има месец и половина до края на сериала, т.е. поне до 27.01, какво ще правят тия хора, къде ще работят и т.н. Айде, приемаме, че дефмерите заминават, ами Синан и Седа? С тях какво става? Оф, я!

# 249
  • Още у мъглата ...

Скрит текст:

Днес нали пак е имало експлозия в Турция (Касери) сутринта и поне в туити няма нищо за крокодила, то и почти цял ден само за бомбата и загиналите пишат в туити Peace Може и вестниците да са се сопнали поради тази причина, но има цяла седмица напред, не се притеснявай Mr. Green

# 250
  • Още у мъглата ...

Скрит текст:

тц,стяга се за сватба  Naughty  Joy Joy Joy нали така казаха в онова предаване ,че мутлу чифтето чакат края на сериала за да се оженят  Mr. Green

Коте Heart Eyes Hug и на мен не ми се отваря линка

Габучни Heart Eyes Hug  Mr. Green Joy Joy Joy

Дидоче  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 251
Добре де  Rolling Eyes остават 5-6 серии до финала и като не снимат във фирмата къде тогава   Thinking Thinking уж в чужбина или скрити на вилата ли  newsm78. И ако пак на финала стане че всички си тръгват от Стил и Пасионис, защото не могат да се справят със сърдечните си проблеми  ooooh! ooooh! то няма нужда да го дават  Crossing Arms, ще е повече от претупан дори  Naughty Вместо да ни загатнат накратко за щастието на всички ГГ и най-вече да видим щастие и любов на финала в тази история започната като романтична комедия пък към финала преминаваме към фантастична драма  ooooh! ooooh! ooooh!

# 252

Коте  Hug Heart Eyes Heart Eyes
Тц, вече и при мен не се отваря Peace По-скоро го е делнала мацката Tired То пак ще се появи по туити и ще го метна пак гифчето Wink Laughing

ааа да не се мъча напразно тогава  Joy Joy Joy

# 253
Скрит текст:

И при мене не се отваря  Peace

Виви, на мене ми е ясно, че става дума за пари, но не ми е ясно, ако има месец и половина до края на сериала, т.е. поне до 27.01, какво ще правят тия хора, къде ще работят и т.н. Айде, приемаме, че дефмерите заминават, ами Синан и Седа? С тях какво става? Оф, я!
Ох, Доре, не знам какво да мисля, страх ме е да не се окаже, че финала е много по-рано, отколкото предполагаме и се надяваме ooooh! Може, пък Синан да го прати някъде и чак на финала да се върне и да се съберат със СЕда, а на нея по този начин да и даде време да осъзнае, че Синан е важен за нея  Simple Smile Rolling Eyes

# 254
  • Още у мъглата ...
Ко се косите за Стил и Пасионис newsm78 Mr. Green Ами решили са да се пенсионират хорТа и да зарежат и фирми, и всичко hahaha hahaha hahaha И тръгват по Бора Бора, Малдивите, Бахамите ... и те така Mr. Green Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт