След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -210ღღ

• 26 528
  • 749
  •   1
Отговори
# 285
  • Още у мъглата ...
Ох като видя такава снимка с повече хора и се оглеждам за Китодар  ooooh!
Скоро не се е появявал тоя олигофрен  hahaha hahaha

Айде сега и ти  Joy  Joy  Joy Аз за Кюса се оглеждам, ти за Кита, ще вземат и двамата да се довлекат, да ни успокоят  Stop  Mr. Green

Да идват и двамата за ръчичка обаче  Mr. Green Е тогава направо ще ги обичам Mr. Green hahaha hahaha hahaha

# 286
  • Още у мъглата ...
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Биби, глей хората какво откриват в тази прегръдка от 1 метър Grinning newsm53

https://twitter.com/rafaljakob/status/809888517413371904

# 287
Heart Eyes Heart Eyes
Хаха, то тя може и наистина да го е целунала  Crazy hahaha както казват, ето защо той си затваря очите  Laughing

# 288
Heart Eyes Heart Eyes
Хаха, то тя може и наистина да го е целунала  Crazy hahaha както казват, ето защо той си затваря очите  Laughing

Еми той като мартенски котарак примижава, та не знам  hahaha  hahaha  hahaha

# 289
  • Perla
Ох като видя такава снимка с повече хора и се оглеждам за Китодар  ooooh!
Скоро не се е появявал тоя олигофрен  hahaha hahaha

Айде сега и ти  Joy  Joy  Joy Аз за Кюса се оглеждам, ти за Кита, ще вземат и двамата да се довлекат, да ни успокоят  Stop  Mr. Green

Да идват и двамата за ръчичка обаче  Mr. Green Е тогава направо ще ги обичам Mr. Green hahaha hahaha hahaha

Тъй, Габи, тъй! Ама стига сте ги споменавали, бе! Ще рече човек, че ви е голяма мъка. Нека си живеят и ние да видим малко мира от тях!

ААА, това го видях и много му се зарадвах. Защото направо си изглежда така, пък може и да си е така. Елка обича да го целува по врата! От края на миналия сезон ѝ е тоз мерак Heart Eyes

# 290
# 291
  • Още у мъглата ...
Heart Eyes Heart Eyes

Еми той като мартенски котарак примижава, та не знам  hahaha  hahaha  hahaha

Joy Joy Joy Направо Joy

# 292
  • По света и в нас.
Направо ме е срам  Blush newsm43 newsm43 newsm43 ,забелязах само комсомолското разстояние.А то прегръдки ,целувки ooooh! ooooh! другият път ще слагам цайсите. search

# 293
  • Perla
Биби, специален поздрав за тебе  Heart Eyes

Това ми прилича на отмъщението на елбарите към режисьори и сценаристи! Ще ги слагат те на 1 метър разстояние! Айдеее, ние пък ще си откраднем нещичко и за нас  Wink

# 294
  • По света и в нас.
Биби, специален поздрав за тебе  Heart Eyes

Това ми прилича на отмъщението на елбарите към режисьори и сценаристи! Ще ги слагат те на 1 метър разстояние! Айдеее, ние пък ще си откраднем нещичко и за нас  Wink
newsm03 newsm03 newsm03 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 295
  • Още у мъглата ...
Направо ме е срам  Blush newsm43 newsm43 newsm43 ,забелязах само комсомолското разстояние.А то прегръдки ,целувки ooooh! ooooh! другият път ще слагам цайсите. search

Биби Hug Heart Eyes Heart Eyes Направо лупите за всеки случай  Naughty Laughing ... и малко фантазия Wink Laughing

# 296
# 297
  • София
Здравейте! Hug Hug Hug

Отдали сте се цял ден на размисли и страсти. Peace

Рейтингът не е лош, но вече едва ли има значение.

Честно казано аз искам силен финал и дано Мерич и компания да се постараят, защото ми писна от силни сериали със слаб финал. Не искам да повярвам, че 5-6 епизода няма да има снимки във фирмата. Защо в повечето ТР сериали финалът е свързан с край на нещо?! Край на взаимоотношения, край на бизнес, край на живот в ТР и т.н. Crossing Arms

Затъжили сте се за Кюспелина. Еми, тя постигна нейното си, сега не ѝ трябва вече да се показва.

Ще ми липсват Дефмер, защото такава химия рядко се среща на екран, но това е положението. Peace

Замислих се, че загледах сериала точно по Коледа. Heart Eyes

# 298
  • У Диспансера ...♥♥♥

Добро утро  Hug Hug Hug Hug

Седа, му каза и на него, че го търпи само заради Лара и че тъкмо срещнала правилния и най-добрия човек и той бил цъфнал, ако не била Лара две секунди нямала да го изтрае. А не е женен, че се скарали с неговата и тя го изгонила от тях, па той цъфна при Седа  ooooh!

Тоя момент нещо съм го отървала  Laughing

Можеха просто да ги изключат ама явно не знаят, че има такава опция  Joy Joy Joy

реклама на обувките ли направи Дафа, че не ги свали тия апрески, чак на дивана завита с тях спа  ooooh!
Ама се уважиха де  Joy Joy Joy Те инак и двамата много нервни бе, чак Дафа обърка филмите. Пренесе се в Бързи и яростни  със 110 км  hahaha hahaha hahaha hahaha
кара севгилито ти, не си играй  hahaha hahaha hahaha

Да кажа, че аз много се смях на тоя риболов и преди това на Коришко с китарката  hahaha hahaha hahaha
Аз тука изкуство създавам вика за него, той ще ми тръгвал(след като му се обади Омуша за риболова) hahaha hahaha hahahaСинан как му счупи китарата, щото той искаше да я взима и да им свири и пее докато те ловели риба  hahaha hahaha hahaha hahaha И как му хвърли рибата, че Кориша вика ти си толкова противен, че даже и рибата бяга от тебе(че само Синоша не беше уловил нищо) и тоя как му грабна кофата, ето на, на ти  hahaha hahaha hahaha

# 299
  • У Диспансера ...♥♥♥

Пък Сечито ми, ще снима филм, не сериал
"Достатъчно е само едно дихание"
Според мен, не заради филма му приключи ролята, а просто е подписал за толкова серии. Мера, като видя че не може да го протаква цял втори сезон тоя Киралък(защото явно това й е била целта) и не са преподписали за повече епизоди, че великата мисъл не я е навестила да измисли как да му развие образа в друга посока.

Общи условия

Активация на акаунт