След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -210ღღ

• 26 579
  • 749
  •   1
Отговори
# 705
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Наистина може и така да се погледне, това за бабата е удар голям, особено това, че Дефне ще живее с Йо без той да и е обещал брак, как гледаше невярващо на смелата Дефне, която без притеснение заяви, че нея това не я притеснява, за нейните разбирания това си е провал отвсякъде  Peace

И на всичкото отгоре след сватбата я върна сутринта у дома.
За турския манталитет и бит  средностатистическия мъж ,който е брат на такова момиче  Сердар е с доста либерално отношение спрямо  Дефне. Знаем много примери как реагират мъжете в такова едно семейсво на момичето.Не съм изненадана от неговото поведение. По скоро очаквах по радикално поведение,но хубавото е, че в сериала стереотипа турска история и драма отсъства.

Скрит текст:
Погледнах фрагманът с Енгин и Фахрие. Напомня ми за Фатмагюл, започва с драма
Е, как да има поведение като на всеки втори турчин, когато той до скоро не работеше, а сестра му изхранваше семейството, и къщата друг му я купи, че и друг му я изплаща - пак тази сестричка. Остава и да има очи да се прави на моралист Peace Добре прави, че се свива като гнида, щото не върви да има претенции към живота на другите в това положение  Peace

Виви  Hug И ти като мене яко си им набрала на топалови  Joy
Доре  Hug май само Дани се опитва да ги разбере и оправдае  Thinking и аз съм им бясна  Naughty хем още не съм гледала превода  Crossing Arms и донякъде и аз усетих нещата като Дани  newsm78 ама ако се беше опитал п.....ьо Сердар поне малко да защити или разбере сестра си  Whistling може би щях да го оправдая поне пред себе си, ама не  Mr. Green Stop а за псевдо приятелката й не мога и да си помисля да я разбера  #2gunfire. Нейното си е чиста проба ревност и простотия  ooooh!
Диме  Hug
Всъщност и аз се опитвам да ги разбера, но не и да ги оправдая. И най-вече Тюркян, точно защото е човек с опит и обича внучката си  ooooh!
Сигурна съм, че и тримата обичат Дефне и реагират така от загриженост и страх, че отново ще се опари. Проблемът за мен е, че не само не я разбират, но дори и не се стараят да я разберат. Те продължават да я възприемат като тяхната Дефне, щурото, непосредствено и донякъде първично момиче от махалата.
Скрит текст:
И дори и не са забелязали, че тя отдавна се е променила, израснала, с друг кръгозор, прекрачила е границите и манталитета на махалата и все повече приближаваща се до кръгозора на Йомер. Никой от тях не забелязва, че Дефне отдавна няма какво да си каже с тях, не споделя с тях и не защото се е откъснала от семейството си, а защото подсъзнателно усеща, че няма да я разберат. За нея семейството и, дома и, махалата са корените и, които я държат здраво на земята, но вече е време да прекрачи прага на малкия си свят, отдавна го е надраснала и я задушава, време е за промяна.
Та това трябва да разберат Топалови и да я оставят да живее живота си такъв, какъвто сама си го направи, а не какъвто си го представят те. И да приемат избора и.
След целодневните ви размисли и страсти не се сдържах да не просна и аз чаршафа  Wink
Последно да се изкажа и изчезвам. Факторът време е много важен в нашите размишления. Семейството трябва да свикне с мисълта, че Дефне е готова да се хвърли с главата надолу. В момента те действат инстинктивно, искат да я притиснат, за да я предпазят, но когато се замислят, защото ще се замислят, а за да се замислиш, понякога отнема време,  те ще я разберат!

# 706
Според мен, бабата ще я разбере и ще приеме Йомер като нейния избор само, когато научи истината. Преди това за нея той ще е човекът, който без никакви обяснения и причини я е изоставил веднага след сватбата - не знам какво точно са и казали на Тюркян, дали са и дали обяснение някакво за постъпката му, но каквото и да са и казали в нейните очи изглежда сякаш Йомер се е подиграл с Дефне. Затова само истината ще може до някаква степен да оправдае постъпката му. Peace А за Сердар - той знае причините, какво има да разбира, че и да пита Дефне какво обяснение бил дал за това, че я е изоставил. Дали, ако някоя мома на него му беше спретнала такава клопка и му разкрие на сватбата как всичко е било игра, той щеше да реагира по различен начин, се питам аз Mr. Green hahaha Не, че одобрявам постъпката на Йомер Mr. Green И въпреки всичко не изключвам, че има доза притеснение и от негова страна за Дефне.

# 707
Всъщност и аз се опитвам да ги разбера, но не и да ги оправдая. И най-вече Тюркян, точно защото е човек с опит и обича внучката си  ooooh!
Сигурна съм, че и тримата обичат Дефне и реагират така от загриженост и страх, че отново ще се опари. Проблемът за мен е, че не само не я разбират, но дори и не се стараят да я разберат. Те продължават да я възприемат като тяхната Дефне, щурото, непосредствено и донякъде първично момиче от махалата. И дори и не са забелязали, че тя отдавна се е променила, израснала, с друг кръгозор, прекрачила е границите и манталитета на махалата и все повече приближаваща се до кръгозора на Йомер. Никой от тях не забелязва, че Дефне отдавна няма какво да си каже с тях, не споделя с тях и не защото се е откъснала от семейството си, а защото подсъзнателно усеща, че няма да я разберат. За нея семейството и, дома и, махалата са корените и, които я държат здраво на земята, но вече е време да прекрачи прага на малкия си свят, отдавна го е надраснала и я задушава, време е за промяна.
Та това трябва да разберат Топалови и да я оставят да живее живота си такъв, какъвто сама си го направи, а не какъвто си го представят те. И да приемат избора и.
След целодневните ви размисли и страсти не се сдържах да не просна и аз чаршафа  Wink

Peace  освен  Исо, но остана някак неразбран

# 708
  • Perla
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Наистина може и така да се погледне, това за бабата е удар голям, особено това, че Дефне ще живее с Йо без той да и е обещал брак, как гледаше невярващо на смелата Дефне, която без притеснение заяви, че нея това не я притеснява, за нейните разбирания това си е провал отвсякъде  Peace

За турския манталитет и бит  средностатистическия мъж ,който е брат на такова момиче  Сердар е с доста либерално отношение спрямо  Дефне. Знаем много примери как реагират мъжете в такова едно семейсво на момичето.Не съм изненадана от неговото поведение. По скоро очаквах по радикално поведение,но хубавото е, че в сериала стереотипа турска история и драма отсъства.

Скрит текст:
Е, как да има поведение като на всеки втори турчин, когато той до скоро не работеше, а сестра му изхранваше семейството, и къщата друг му я купи, че и друг му я изплаща - пак тази сестричка. Остава и да има очи да се прави на моралист Peace Добре прави, че се свива като гнида, щото не върви да има претенции към живота на другите в това положение  Peace

Виви  Hug И ти като мене яко си им набрала на топалови  Joy
Доре  Hug май само Дани се опитва да ги разбере и оправдае  Thinking и аз съм им бясна  Naughty хем още не съм гледала превода  Crossing Arms и донякъде и аз усетих нещата като Дани  newsm78 ама ако се беше опитал п.....ьо Сердар поне малко да защити или разбере сестра си  Whistling може би щях да го оправдая поне пред себе си, ама не  Mr. Green Stop а за псевдо приятелката й не мога и да си помисля да я разбера  #2gunfire. Нейното си е чиста проба ревност и простотия  ooooh!

Диме  Hug
Сигурна съм, че и тримата обичат Дефне и реагират така от загриженост и страх, че отново ще се опари. Проблемът за мен е, че не само не я разбират, но дори и не се стараят да я разберат. Те продължават да я възприемат като тяхната Дефне, щурото, непосредствено и донякъде първично момиче от махалата. И дори и не са забелязали, че тя отдавна се е променила, израснала, с друг кръгозор, прекрачила е границите и манталитета на махалата и все повече приближаваща се до кръгозора на Йомер. Никой от тях не забелязва, че Дефне отдавна няма какво да си каже с тях, не споделя с тях и не защото се е откъснала от семейството си, а защото подсъзнателно усеща, че няма да я разберат. За нея семейството и, дома и, махалата са корените и, които я държат здраво на земята, но вече е време да прекрачи прага на малкия си свят, отдавна го е надраснала и я задушава, време е за промяна.

Диде   Peace От твоя пост ми хрумна една идея- може би пак надценявам Мерич, а може и да не, защото идеята не е чак толкова странна. Животът в семейството на Дефне и в махалата олицетворява едно по- старо време, отминаващо- времето на голямото, задружно сеемйство, в което членовете му живеят един за друг и оцеляват благодарение на това общо живеене. А светът на Йомер е светът на модерното време, на индивидуализма, където всеки оцелява сам, зад стените на своя замък или "дуварите" на своята душа. Ако си спомняте, в първия сезон Дефне и приятелите ѝ се чудеха как Синан и Йомер никога не споделят страданията си, а се затварят сами в домовете си. Дефне направи това- излезе от този свят на общото живеене, противопоставяйки се на всичките му правила, и премина в другия свят- на модерния човек, който често пъти остава сам срещу трудностите. А нейните близки не могат дори да осмислят тази решителна крачка на Дефне и се противопоставят с всичките си сили.

Според мен, бабата ще я разбере и ще приеме Йомер като нейния избор само, когато научи истината.
Скрит текст:
Преди това за нея той ще е човекът, който без никакви обяснения и причини я е изоставил веднага след сватбата - не знам какво точно са и казали на Тюркян, дали са и дали обяснение някакво за постъпката му, но каквото и да са и казали в нейните очи изглежда сякаш Йомер се е подиграл с Дефне. Затова само истината ще може до някаква степен да оправдае постъпката му. Peace А за Сердар - той знае причините, какво има да разбира, че и да пита Дефне какво обяснение бил дал за това, че я е изоставил. Дали, ако някоя мома на него му беше спретнала такава клопка и му разкрие на сватбата как всичко е било игра, той щеше да реагира по различен начин, се питам аз Mr. Green hahaha Не, че одобрявам постъпката на Йомер Mr. Green И въпреки всичко не изключвам, че има доза притеснение и от негова страна за Дефне.

Виви Peace Тази истина може да я каже само Сердар, за жалост. Нито Дефне, нито йомер, нито Исо, да не говорим за Нихан, биха разказали какво е станало. Сердар е човекът, ама откъде у него толкова смелост и доблест Mr. Green

# 709
Ех, Доре, не искам да развалям илюзиите ти, ама да ти кажа, не вярвам Мерич да има някакви чак толкова дълбоки размисли  ooooh! Жената си пише на конвейр, че време няма, виж и само диалозите този сезон  Mr. Green Последната серия само дето направи някакво изключение и аз още подчертавам дебело усилието и.
Виж какво направи с това тяхно намерение да избягат. Кога бягството е било решение на проблема  newsm78 И кога Дефне и Йомер, такива, каквито ни ги показва от 65 серии, биха избягали от проблем, вместо да го решат  Tired Пък и какви чак толкоз им са проблемите  Rolling Eyes Дафа се скарала със семейството си и чак световна трагедия, като че семейства не се карат и разделят всеки ден  Mr. Green И като замине за Рим, Уганда или Марс ще си реши ли проблема  Mr. Green Същото с Йомер - сънувал бил кошмари. То и аз ги сънувам, ама си стоя в къщи  Joy  Joy  Joy И ще иде в Рим, щото там кошмари не се сънуват, знае той, нали цяла година беше там, ни кошмар, ни нищо сънува, само фусти му се привиждаха на всеки ъгъл.
Та така с великите помисли на Мерич, не мога и се вдяна на напъна да покаже колко е нестандартна  ooooh!

# 710
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Наистина може и така да се погледне, това за бабата е удар голям, особено това, че Дефне ще живее с Йо без той да и е обещал брак, как гледаше невярващо на смелата Дефне, която без притеснение заяви, че нея това не я притеснява, за нейните разбирания това си е провал отвсякъде  Peace

За турския манталитет и бит  средностатистическия мъж ,който е брат на такова момиче  Сердар е с доста либерално отношение спрямо  Дефне. Знаем много примери как реагират мъжете в такова едно семейсво на момичето.Не съм изненадана от неговото поведение. По скоро очаквах по радикално поведение,но хубавото е, че в сериала стереотипа турска история и драма отсъства.

Скрит текст:
Е, как да има поведение като на всеки втори турчин, когато той до скоро не работеше, а сестра му изхранваше семейството, и къщата друг му я купи, че и друг му я изплаща - пак тази сестричка. Остава и да има очи да се прави на моралист Peace Добре прави, че се свива като гнида, щото не върви да има претенции към живота на другите в това положение  Peace

Виви  Hug И ти като мене яко си им набрала на топалови  Joy
Доре  Hug май само Дани се опитва да ги разбере и оправдае  Thinking и аз съм им бясна  Naughty хем още не съм гледала превода  Crossing Arms и донякъде и аз усетих нещата като Дани  newsm78 ама ако се беше опитал п.....ьо Сердар поне малко да защити или разбере сестра си  Whistling може би щях да го оправдая поне пред себе си, ама не  Mr. Green Stop а за псевдо приятелката й не мога и да си помисля да я разбера  #2gunfire. Нейното си е чиста проба ревност и простотия  ooooh!

Диме  Hug
Диде  Hug много точно си го написала  Peace Топалови трябва вече да осъзнаят, че Дефне вече е променена директорка на  логистиката в преуспяваща фирма и бивш дизайнер на обувки  Peace а не бандитката Дефне чоплеща семки като ежедневното занимание на момичетата от маалата  Crossing Arms

# 711
  • Perla
Ех, Доре, не искам да развалям илюзиите ти, ама да ти кажа, не вярвам Мерич да има някакви чак толкова дълбоки размисли  ooooh! Жената си пише на конвейр, че време няма, виж и само диалозите този сезон  Mr. Green Последната серия само дето направи някакво изключение и аз още подчертавам дебело усилието и.
Скрит текст:
Виж какво направи с това тяхно намерение да избягат. Кога бягството е било решение на проблема  newsm78 И кога Дефне и Йомер, такива, каквито ни ги показва от 65 серии, биха избягали от проблем, вместо да го решат  Tired Пък и какви чак толкоз им са проблемите  Rolling Eyes Дафа се скарала със семейството си и чак световна трагедия, като че семейства не се карат и разделят всеки ден  Mr. Green И като замине за Рим, Уганда или Марс ще си реши ли проблема  Mr. Green Същото с Йомер - сънувал бил кошмари. То и аз ги сънувам, ама си стоя в къщи  Joy  Joy  Joy И ще иде в Рим, щото там кошмари не се сънуват, знае той, нали цяла година беше там, ни кошмар, ни нищо сънува, само фусти му се привиждаха на всеки ъгъл.
Та така с великите помисли на Мерич, не мога и се вдяна на напъна да покаже колко е нестандартна  ooooh!

Диде, ама аз се застраховах, бе!  Joy Joy Joy Казах, че може и да я надценявам пак. Все ми се иска да има нещо повече под повърхността на онова, което гледаме. Но за да съм обективна, последната серия за мене е много съдържателна, може би най- съдържателната. А и идеята, която споделих, съвсем не е нестандартна, напротив- тема, която се експлоатира в киното и литературата може би още от началото на 20 век.
Не знам за лошо ли, за добро ли, но то вече време не остана. Да видим колко серии ще ни отпуснат още от ортакса и какво ще направи в тях Мерич. Дори и 4-5 да са до края, не са толкова малко. С един скок във времето могат и феновете да зарадват с дефмерче.

# 712
  • near Sofia, Bulgaria
Добро утро!  Hug

Хубав и успешен ден ви пожелавам!  Heart Eyes

# 713
  • На юг от тук
Добро утро!

Гале Hug

И една снимка на Елчин от 2011 г.

# 714
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Добро утро  Hug Hug Hug

Гале  Hug Heart Eyes Кати   Hug Heart Eyes

# 715
Добро утро и хубав ден, момичета! Hug

Скрит текст:
Ето с това червеното съм много съгласна, както и с целия пост. Мерич измисля действия, които трябва да са грандиозни като замисъл, целят може би да ни покажат готовността и на двамата да загърбят обичани неща заради другия, но идва прекалено нелогично. Както и натискът на тайната, който накара Дефне да се врътне пред семейството и да излезе през вратата, сякаш беше на живот и смърт проблемът на Йомер. Спокойно можеше да разговаря още тогава с тях.

Но относно семейството ѝ си оставам на позицията, че Дефне има хубаво семейство. Не е съвършено, но я обичат, тя ги обича и няма нужда от грандиозна раздяла на Дефне с този свят. Той не я спъва с нищо, не ѝ пречи по никакъв начин да живее в света на Йомер. Различията между тези два свята се решават, стига да има любов, разбирателство, а такова в семейството на Дефне има, те ще се справят.

Последна редакция: чт, 22 дек 2016, 08:28 от Дданни

# 716
  • У Диспансера ...♥♥♥
Новата тема

# 717
  • У Диспансера ...♥♥♥
Добро утро  Hug Hug Hug
Дани  Heart Eyes Hug Гале  Heart Eyes Hug Димак  Heart Eyes Hug Кате  Heart Eyes Hug

# 718
Добро утро  Laughing

Ирка  Hug, Дани  Hug, Диме  Hug, Кати  Hug, Гале  Hug

# 719
  • Perla

На червения килим в Кан- според автора на колажа  Heart Eyes

Добро утро и хубав ден!

Ирка  Hug, Дани   Hug Диме   Hug, Кати   Hug Гале   Hug Диде  Hug

Общи условия

Активация на акаунт