Наистина може и така да се погледне, това за бабата е удар голям, особено това, че Дефне ще живее с Йо без той да и е обещал брак, как гледаше невярващо на смелата Дефне, която без притеснение заяви, че нея това не я притеснява, за нейните разбирания това си е провал отвсякъде

И на всичкото отгоре след сватбата я върна сутринта у дома.
За турския манталитет и бит средностатистическия мъж ,който е брат на такова момиче Сердар е с доста либерално отношение спрямо Дефне. Знаем много примери как реагират мъжете в такова едно семейсво на момичето.Не съм изненадана от неговото поведение. По скоро очаквах по радикално поведение,но хубавото е, че в сериала стереотипа турска история и драма отсъства.

Виви

Всъщност и аз се опитвам да ги разбера, но не и да ги оправдая. И най-вече Тюркян, точно защото е човек с опит и обича внучката си

Сигурна съм, че и тримата обичат Дефне и реагират така от загриженост и страх, че отново ще се опари. Проблемът за мен е, че не само не я разбират, но дори и не се стараят да я разберат. Те продължават да я възприемат като тяхната Дефне, щурото, непосредствено и донякъде първично момиче от махалата.
Та това трябва да разберат Топалови и да я оставят да живее живота си такъв, какъвто сама си го направи, а не какъвто си го представят те. И да приемат избора и.