В момента чета...50

• 70 427
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
  • София
dadka95, благодаря, но съм я чела.

# 31
  • София
Чоколата, благодаря ти за поясненията  Hug Много интересно. Особено това за исландските фамилии. В този ред на мисли се сетих за певицата Бьорк / фамилията й е Гудмундсдотир Simple Smile /

Артемис, не съм чела Толкин, признавам си  Peace

# 32
  • Varna
Започнах да чета"Адвокат на улицата"на Джон Гришам. Преди нея прочетох друга негова "Време да убиваш"-много ми хареса, страхотна книга.

# 33
Реших най-накрая да се запозная със Сомоса, чета "Стръв". Честно казано, очаквах да е мааааалко по-извратена, но и така е добре. Намирам неточности в превода, които биха се избегнали, ако преводачът имаше по-широка обща култура, много се дразня на такива неща. Както и да е, определено ще имам и други срещи с автора, необичаен е - и като стил, и като идеи.

# 34
Ооооооо, Сомоса го обожавам. Стръв е един от пропуските ми, но бих желала да си го оставя за десерт Blush Казват, че Тетрамерон и Зигзаг са по-слаби, а не искам да си ги оставям за накрая.

# 35
  • на последния етаж
Аз съм към края на една прекрасна трилогия:

# 36
С коя книга на Елиф Шафак да започна ?
Любов , Копелето на Истанбул или друга ?

# 37
Започнах "Богатите ще наследят" от Елизабет Адлър
Скрит текст:
Чете се леко и бързо. Историята увлича. Харесва ми, че не е претенциозна книга  Peace

Засега оставих в изчакване "Няма да се уплаша от злото" от Хайнлайн. Много забуксува на място и успя леко да ме отегчи. Но ще я дочета  Peace

# 38
  • София
Благодаря за новата тема, Деси! bouquet

Продължавам си с "Къщата край езерото" на Кейт Мортън.

# 39
Пете, сподели за Къщата... като я приключиш. Simple Smile
Аз си продължавам с Градът и звездите на Артър Кларк. Simple Smile

# 40
Благодаря за темата  Hug Да е пълна с много нови и прекрасни книжки  Heart Eyes
Аз съм си на Баба праща поздрави и се извинява и изобщо не напредвам, защото не ми остава време да чета, но като цяло Уве ми хареса много повече  Heart Eyes

# 41
Толкова ли е зле Уважаеми господин М. на Херман Кох? Нямам в предвид в сравнение с предишните му книги, а като самостоятелна книга. Питам, защото ако като цяло си заслужава, да взема да започна първо нея и чак тогава да се нахвърлям на другите две.

# 42
  • София
Мери, ще пиша като я завърша.  Peace В началото малко по-бавно ми вървеше, но след като минах средата ми стана по-интересна.  Wink

Джина, да, и според мен, много по-слаба е Баба от Уве...  Wink

Их, според мен не е толкова зле Уважаеми г-н М, но може и да не те запали по Кох. Докато с Вечерята и Вила с басейн, това е по-вероятно да се случи.  Wink

# 43
В момента обмислям с какво да продължа, последно четох Норвежка гора.

Сомоса ми е любим, Тетрамерон още не съм я чела.

Markrit, Любов така и не дочетох...но Копелето на Истанбул е добра.

# 44
В момента обмислям с какво да продължа, последно четох Норвежка гора.

Сомоса ми е любим, Тетрамерон още не съм я чела.

Markrit, Любов така и не дочетох...но Копелето на Истанбул е добра.
Можеш ли да погледнеш коя е първа глава на Копелето ?

Общи условия

Активация на акаунт