В момента чета...50

• 70 553
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Джина, хубав пост  bouquet И мене ме заболя от Оризовата майка... Маника май имаше и друга книга, издадена ли е на бг, някой знае ли?

# 466
Чета в момента "The Chemist" на Стефани Майер... Получих я преди два дни за рождения ми ден, защото си я пожелах, звучеше ми интересно като сюжет...Не почва като книга от Стефани Майер, пробва се жената на друго поприще, но съм прочела само 10 страници, а е доста дебела...Ще докладвам.

Скрит текст:
Умирам от радост, че на 11 април си идвам на България за една седмица, не съм се прибирала от 11 години, и ще си накупя книги на български! Така че с удоволствие ви чета тук за да знам на кои заглавия да обърна внимание. Ако някой напоследък е чел много добра нова българска литература, моля да ми пише със заглавия на лични!  Praynig

# 467

Аз продължавам с Ейглетиерови, но междувременно получих и "Стопанката на Господ" на Розмари де Мео. Заинтригува ме тази книжка, дано да е основателно.

Стопанката на Господ според мен е прекрасна книга ... дано ти допадне.

Аз приключих Венеция през зимата. Тук писах за нея: https://www.goodreads.com/review/show/1880605871

# 468
Джина, хубав пост  bouquet И мене ме заболя от Оризовата майка... Маника май имаше и друга книга, издадена ли е на бг, някой знае ли?

Маришка,има да- " Японският любовник".

# 469
Да, и аз прочетох за "Японският любовник". Ще я потърся. Чела съм и някаква друга за жестокостта на японците, но не си спомням коя. Доста конкурират нацистите. Като цяло са жестоки хора със сурови традиции  Cry Не знам сега какво е положението там, като че ли са някак встрани от кръгозора ни. За араби и мюсюлмани знаем, но за източните страни някак са по-непознати, поне за мен.

Стана ми жал, когато Лакшме описваше високомерното държане на европейците, които се държат като господари на света и ми е тъжно, че дори и днес страните от този район са едни от кътчетата за екзотичен туризъм, където все още е валидно това  Rolling Eyes

# 470
Lygia, харесват ми Ейглетиерови. Сега съм в началото на втората книга, но първата определено ми допадна - една чаровна парижка лежерност ми лъха от нея, въпреки драматичните обрати. Всички постоянно пушат, пият вино, слушат класика и правят любов.

Alvelly, подозирам, че ще ми допадне "Стопанката". Интересна ми е тази тематика, метнала съм я в сака, следобед заминавам на уикенд в планината и после ще си кажа.

Nezi, "Японският любовник" като заглавие все с Алиенде го свързвах, пък и Маника имала такава книга. Ще се чете задължително. Дали я има електронно?

Я кажете, "Играта на Джералд" колко е хард?     

# 471
  • София
Я кажете, "Играта на Джералд" колко е хард?     
Много  Mr. Green! И буквално, и преносно е жестока.

Аз продължавам с "Цветя за Алджърнън" и толкова много ми харесва!

# 472
  • Belgium

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Аз днес ще приключа "Свобода" и ще опъна от моите си чаршафи. Само не знам колко време ще ми отнеме да си събера мислите след тази книга.

# 473
  • Вестерос
Прочетох Град от стъкло Simple Smile Най-добрата от поредицата до момента.

Започвам Стъкления трон, после ще се връщам на Реликвите.

# 474

Много се радвам,че ти харесва,Вени!  Heart Eyes

# 475
  • Scotland
На 20% съм от 'Свобода'. не ги усетих,много леко върви. А така да обичам американската реалност  Mr. Green Може би затова ми върви лекичко.

# 476
Аз съм от нехаресалите Ейглетиерови. Всъщност не знам дали ми харесва, преди близо година я почнах, но все още не мога да я прочета, безинтересна ми е, не ме влече.

# 477
  • София
Свърших Пентаграма на Несбьо - третата поредна за Хари Хуле, която чета без пауза. Хубава е много, но донякъде си развалих удоволствието, тъй като обърках поредността и четох преди нея Спасителя и там се споменава развръзката на една от историите в Пентаграма. Правя кратка пауза от жанра и започнах Три ябълки паднаха от небето. Заинтригувахте ме с Играта на Джералд. Не съм фен на ужасите и съм чела почти само такива на Кинг, които не са, но може да се пробвам.

# 478
  • UK
Играта на Джералд е психологически трилър според мен, не е ужаси. И аз съм от харесващите този тип на Кинг и тази оглавява личната ми класация. Куджо, Гробища и т.н. все още заобикалям.  Laughing

# 479
  • София
В Читанка е дадена като хорър, затова се подведох. Но ще се чете скоро значи  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт