Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво мога да очаквам от книгата „Огнената кралица“ на Антъни Райън?
Какво мога да очаквам от книгата "Ние" на Евгений Замятин?
Как да вмъкна изображение в мнение?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво мога да очаквам от книгата „Огнената кралица“ на Антъни Райън?
-
Какво мога да очаквам от книгата "Ние" на Евгений Замятин?
-
Как да вмъкна изображение в мнение?
За да вмъкнете изображение в мнение, копирайте адреса на изображението между отварящия и затварящия таг за изображение, т.е. между [img] и [/img], поставени в скоби. Можете да намалите размера на изображението, като използвате img height=250 или img height=300, след което поставите адреса на изображението и накрая /img, съответно пак със скоби.
-
Какво означава окончанието -dur в мъжките имена в Исландия?
-
Какво мога да очаквам от книгата "Снежния човек" на Ю Несбьо?

И нямало начин да се реши проблема. Удрял децата, замерял ги и т.н. и т.н. и никой не можел да му каже две приказки напреки. Е как имаме свидетелства, че някой друг в друго време е решил проблема с такива деца. Съжалявам за емоционалнот отклонение, ама много се ядосах. Няма да пиша повече по този проблем.
Препоръчвам я на всички.

Изобщо все нови срещи имам напоследък.
Да си призная книгата ми хареса доста повече в началото, някъде до нещастния край на Мохини. От там нататък вече изчезна това усещане, което те държи през цялото време за гърлото. Но пък много хубаво показва колко може една властна майка да помогне, но и да навреди на децата си
С какво ще ми препоръчате да продължа? Чудя се между "Три ябълки паднаха от небето", "Къщата на духовете" и "Щиглецът". Може и други