В момента чета...50

• 70 559
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Решено е - Последната територия на М. Николов започнах.
Искам да ви кажа, че първите 100 страници не и усетих. Много бързо върви и напомня малко на Ефекта на пеперудата... baby_neutral

# 406
  • На планетата Земя
Преполових отдавна (ненужно) отлаганата "Крадецът на книги".

# 407
  • София
Прочетох "Куршум за двама" - 3,5*/5*
Първа среща ми беше с Матю Арлидж. Добра кримка, доволна съм Grinning
Мисля, че би се получил интересен филм по тази книга  Mr. Green

Сега започвам "Освен този живот" и съм с големи очаквания!!! Дано се оправдаят!  Simple Smile

# 408
Завърших "Дневникът на Ане Франк"  Cry Честно казано самата книга ме отегчи, макар да има доста какво да се научи от размислите на това момиче. Но краят  ми дойде в повече  Cry

# 409
  • Belgium
Малееей, Миж, дано ти хареса, че инак... newsm43

А и това хич не е твоя жанр, надявам се да съм уцелила  Laughing

# 410
  • София
Малееей, Миж, дано ти хареса, че инак... newsm43

Инак .... глоба една чанта Шанел или едно Льо ... по избор  Whistling

Joy Joy Joy

# 411
  • Belgium
Безмилостна жена! (така става с толкоз четене на скандинавски кримки)  Crossing Arms hahaha

# 412
Някой може ли да ме снабди с нещо на Франзен, електронна? Всеки втори пост го споменавате, не се издържа. Laughing

# 413
Някой може ли да ме снабди с нещо на Франзен, електронна? Всеки втори пост го споменавате, не се издържа. Laughing

Имам "Поправките" и "Свобода", но не знам как се изпраща файл с лично съобщение.

# 414
Започвам "Всичко живо е трева" на Клифърд Саймък.

Преди това прочетох "Първа кръв" на Дейвид Морел. Хареса ми, чете се бързо и е динамична. Филмът е точно по книгата, с малки изключения.

# 415
  • Scotland
Аз имам 'Свобода',но трябва имейл да ми дадеш да ти я пратя. В Mailbooks иначе има три негови.

# 416
  • Scotland
https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/5199GdYx0wL._SX … ,204,203,200_.jpg
Tази имам аз.
Видях и тази на Обсидиан,наистина е доста грозна. Аз обичам красиви корици  Heart Eyes

# 417
https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/5199GdYx0wL._SX … ,204,203,200_.jpg
Tази имам аз.
Видях и тази на Обсидиан,наистина е доста грозна. Аз обичам красиви корици  Heart Eyes
Тази корица е прекраса......Плени ме книгата и я привършвам днес

# 418
Ох, от две седмици не съм пипала книга. Не знам какво ми стана изведнъж Rolling Eyes Тетрамерон ме чака на хартия, но дори за нея нямам вдъхновение. Ще пробвам една по една книгите на четеца, па дано някоя ми прикове интереса.

# 419
  • София
Ич, (знам, че си "Их", но "Ич" по-ми харесва  Sunglasses) все още нямаме конституционно задължение да четем непрекъснато Wink
Почини си, пък ще ти дойде желанието за четене  Peace

Общи условия

Активация на акаунт