В момента чета...50

• 70 549
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
Безмилостна жена! (така става с толкоз четене на скандинавски кримки)  Crossing Arms hahaha
Ха-ха, скандинавците ще са виновни hahaha

На мен пък ми харесва корицата на Светлина между два океана, а книгата още повече. Тези дни мисля да пробвам и филма.

Миж голяма си скица Joy

# 421
Тази книга има ли я в електронен вариант?

# 422
Светлината ли? Мисля, че не. Отдавна е издадена, но още не се намира електронно

# 423
  • Пловдив
Приключих

В началото е мудна, но след това грабва /поне хора, на които им е интересна тематиката/. Учудих се, че свърши някак отворено, но разбрах, че има продължение та през следващото ми ходене до библиотеката ще я потърся.

# 424
djasra, Jinxey, благодаря че се отзовахте! Поисках си ги в мейлбукс.

The Light Between Oceans се намираше електронно преди да стане толкова известна заради филма. Чела съм я преди повече от година. Сега я потърсих пак, но за съжаление не я открих за свободно сваляне.

В момента чета The Handmaid's Tale от Margaret Atwood, тегаво ми върви, много описателна, действието се развива бавно, но държи интерес.

# 425
  • София
The Light Between Oceans се намираше електронно преди да стане толкова известна заради филма. Чела съм я преди повече от година. Сега я потърсих пак, но за съжаление не я открих за свободно сваляне.
Има я в thepiratebay, свалих си я оттам в epub.

# 426
  • Scotland
Момичета,кое е мястото,от което сваляте книги на английски? Аз все ги поръчвам втора употреба от ибей,ама пак една десетарка си заминава. Има книги,които искам да ги имам задължително,но не всички и би било добре да мога да си сваля и за четеца. Благодаря!

# 427
  • София
Свалям от този руски сайт
http://gen.lib.rus.ec/foreignfiction/index.php
има богат избор, и то на много езици.

The Light Between Oceans също я има
http://gen.lib.rus.ec/foreignfiction/index.php?s=The+Light+Betwe … s=0&f_ext=All

# 428
  • София
Започнах "Библиотеката Въглен връх". Странна книга.  Mr. Green

Преди това прочетох с голямо удоволствие Dark Matter на Блейк Крауч. Страхотно много ми хареса и само заради някои дребни неща не дадох 5 звезди, а 4, но истинската оценка ми е 4,5.  Heart Eyes

# 429
  • София
Момичета,кое е мястото,от което сваляте книги на английски? Аз все ги поръчвам втора употреба от ибей,ама пак една десетарка си заминава. Има книги,които искам да ги имам задължително,но не всички и би било добре да мога да си сваля и за четеца. Благодаря!

tuebl.ca

# 430
  • София
Аз су направих заявка за Светлината между океаните от Столична библиотека, но може да си я дръпна.
Зачетох Свобода на Франзен, засега не ме грабва, ще видим.

# 431
Светлина между два океана на български не се намира електронно. Поне аз не съм я срещала.
Снощи изгледах филма, на мен ми хареса, доста при това. Успя да ме разчуства, припомних си някои неща, все пак книгата я четох преди близо две години, и така доволна останах.

И да не е само спам, чета Тангра и неговият син на хартия. Чета я по-бавно, премислям и осмислям, запомням, не ми се иска да я изгълтам наведнъж. Както беше казала и Кали (ако не бъркам) тази книга е като учебник по история. Като по-живописен и интересен учебник по история, бих добавила аз.

Ел. започнах Чаената роза, че вечер ми е по-лесно да чета от телефона.

# 432
  • Scotland
Magrat* and Happy Mijjj , thank you  bouquet

# 433
  • Belgium
Аз най-после си написах отзива за "Червенокосата" на Орхан Памук  Heart Eyes

https://www.goodreads.com/review/show/1820489501?type=review#rating_102823522

# 434
  • София
И да не е само спам, чета Тангра и неговият син на хартия. Чета я по-бавно, премислям и осмислям, запомням, не ми се иска да я изгълтам наведнъж. Както беше казала и Кали (ако не бъркам) тази книга е като учебник по история. Като по-живописен и интересен учебник по история, бих добавила аз.
Спомням си, че за тази книга бях казвала, че трябва да я има във всеки български дом.
Великолепна е  Heart Eyes !

Общи условия

Активация на акаунт