В момента чета...50

• 70 467
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Не си обяснявам как може някой да не хареса Въглен връх, ма на  Grinning Crazy

В леките си пристъпи на отчаяност посягам към безумия и точно такова беше Животът може да е чудо на обсъжданата Ивинела Самуилова. Не бих прочела каквото и да е друго повече, но доколкото ми е известно, се харчат. Насипна мъдрост.

# 571

В леките си пристъпи на отчаяност посягам към безумия и точно такова беше Животът може да е чудо на обсъжданата Ивинела Самуилова. Не бих прочела каквото и да е друго повече, но доколкото ми е известно, се харчат. Насипна мъдрост.

E, все от някъде трябва да се почне ... и това е добро като за начало. По-добре да четат, отколкото да не.

# 572
Е, тя авторката на "Стопанката на господ" сподели, че освен че сама си разпорстранява книгите, не ползва и редактор.
Дано поне коректор използва. Simple Smile

# 573
  • София
Е, тя авторката на "Стопанката на господ" сподели, че освен че сама си разпорстранява книгите, не ползва и редактор. Защото освен търговците и издателите са зли  Twisted Evil

Розмари-то не се ли самоиздава?  newsm78

# 574
Щото хич не е пълно с недоразумения, дето уж и коректор и редактор са видели Simple Smile

# 575
  • София
Да, тази авторка май наистина се самоиздава. Ама ако редакторите на издателствата я притесняват, то следва някой да я увери, че голяма част от тях също не ползват такива  Mr. Green.

# 576
Поръчах книгата Flutter

# 577
За започване в края на краищата си заредих на шкафчето Океанът в края на пътя на Нийл Геймън. Нямам идея какво да очаквам, че ще ми е и тя първа  Grinning Изобщо все нови срещи имам напоследък.
Много съм любопитна да напишеш после впечатления си Simple Smile
Много харесвам Геймън като цяло, а  "Океанът..." е една от любимите ми негови книги.
Скрит текст:
Имам си и любим цитат оттам: "-Всъщност никой не прилича на това, което е отвътре. Ти. Аз. Хората са много по-сложни. Това важи за всички."

# 578
  • Belgium
Е, тя авторката на "Стопанката на господ" сподели, че освен че сама си разпорстранява книгите, не ползва и редактор. Защото освен търговците и издателите са зли  Twisted Evil

Розмари-то не се ли самоиздава?  newsm78

Самиздат-ът не е извинение за липсата на редактор  Laughing

# 579
  • София

То и аз не вярвах, че някой може да номинира за Малина "451 градуса по Фаренхайт", ама на, случи се.

Изрових книгата - Господарят на светлината, Роджър Зелазни

# 580

То и аз не вярвах, че някой може да номинира за Малина "451 градуса по Фаренхайт", ама на, случи се.

Изрових книгата - Господарят на светлината, Роджър Зелазни

То аз и за Брулени хълмове не вярвах, ама на ... и те в класацията.

# 581
Прекалено персонално усещане са книгите, аз често оценявам как са се отразили на мен, а не на качествата им като цяло и също мога да номинирам за Малинка книга, считана за шедьовър.
Започвам "Да защитаваш Джейкъб" на Уилям Ландей.

# 582
  • София
Аз пък изключително много харесвам "Бабо, разкажи ми спомен". Не съм чела нищо друго на Ивинела Самуилова и купих книгата случайно.
Доста книги съм изчела и въпреки това бих я определила като най-хубавата, прочетена от мен през 2016, може би заедно с "Баба праща поздрави и се извинява", като първата ми е по-близка като душевност.
И ми е странно колко много хора не я харесват  Crazy, но явно вкусове разни  Peace.

# 583
  • Кърджали
"Бабо, разкажи ми спомен" ми хареса на мен. Само патоса ми дойде малко в повече. Все едно ако не живееш на село, не носиш нищо от душевността на българите... Имаше и други кусури, но като цяло ми хареса. Но други книги от авторката нещо нямам намерение да чета.
А иначе, всеки има различен вкус, вярно.
Аз в последните дни си довърших "Кървави разкази" на Александър Чакъров. Че една година ми седя започната, но недовършена. Все хайде тая книга, хайде оная книга. Доволна съм, че накрая наистина и дойде реда.
Прочетох и "Всяка сутрин пътят към дома става все по-дълъг" на Бакман (а заглавията на книгите му все по-дълги). Типично неговият си стил, малко еднообразен ми идва на моменти. Но книжката е кратка, бързо се чете, разчуства ме, хареса ми.Някак си като усещане ми е най-близо до Уве.
Сега съм подхванала "Доброжелателните" на Дж. Лител. Обаче ако я дочета тази година, ще е чудо (рядко ми остава време да чета на хартия, и затова усещам че ще има да я влача много много време). Някъде из началото съм още....

# 584
Ще започна "61 часа" на Лий Чайлд. Като повечето романи за Ричър и този ще се чете бързо.

Общи условия

Активация на акаунт