В момента чета...50

• 70 518
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
  • София
От трите му книги, за мен най-чудесна е "Август"  Heart Eyes, но и другите харесах много е се радвам, че ги имам в библиотеката си.

# 556
  • София
Чета "Розите на Съмърсет" на Лийла Мийчам. Точно от типа саги е, които харесвам. И много увлекателно пише тази жена, жалко, че само три преведени нейни книги има..

# 557
Americanah не ме грабва. В началото съм, прочела съм около 60 страници, но май не съм в настроение за нея.

... и новата книга за Джак Ричър.
Любим! Изчела съм всичките 20, с удоволствие ще прочета и 21-вата Simple Smile (и 22-рата, и 23-тата... Mr. Green)

Последна редакция: ср, 25 яну 2017, 07:51 от Вейда

# 558
  • Пловдив
Приключих с тази книга

Като се има предвид, че е по действителен случай не може да се очаква някаква сладникава история и стряскащото е, че нищо не се е променило с години, жените са същото нищо, което са били и преди 50 години...историята в книгата се разиграва 2014-2015 година...

# 559
  За съжаление много се е променило отпреди 50 г:
http://www.lifebites.bg/jeni-iran-afghanistan-minalo/
 През 70 -те години Афганистан е била  популярна туристическа дестинация , особено харесвана от младежите , привърженици на тогавашното хипи движение. Този краен радикализъм се наложи след това и завладява нови територии с всяка година. 
  Аз чета "Чистота" на Франзен. Харесва ми този автор.

# 560
Чета една боза, ама за приспиване става "Гатанки от небето" Ивинела Самуилова

# 561
Аз все пак започнах "Три ябълки паднаха от небето"   Laughing Уж само да погледна за какво става въпрос, но ме увлече.

# 562
  • Belgium
Чета една боза, ама за приспиване става "Гатанки от небето" Ивинела Самуилова

Тя толкова си може.

# 563
Това е трета нейна книга, която чета. Само "Бабо, разкажи ми спомен" ми хареса
Но в момента нямам време за четене и както казах, за приспиване става

# 564
Това е трета нейна книга, която чета. Само "Бабо, разкажи ми спомен" ми хареса
Но в момента нямам време за четене и както казах, за приспиване става

По-добре вземи Стопанката на Господ ... Simple Smile

# 565
Търсих я в три книжарници, но я няма. Авторката решила сама да си я продава

# 566
Търсих я в три книжарници, но я няма. Авторката решила сама да си я продава

Да, трябва да си я поръчаш от сайта й.
За съжаление тя си изтегли всичко от книжарниците.
В момента подготвя 5то издание.

Според мен, книгата си заслужава. Има и група във FB.

# 567
  • София
Прочетох го и аз този Въглен връх. Нищо особено, според мен. И по-шантави и оргинални книги съм чела с подобна тематика. Добре поне, че се чете леко.
Мързи ме сега да си ровя в книгите, че имаше от поредица фантастика една такава подобна книга, издавана преди около 20 години.

Определено не съм чела нищо, което прилича на "Въглен връх".  Явно за теб не е така, АртемисPeace

Лу, права си, че не е книга, която типично бих чела. Но все пак по някаква причина (която и на самата мен ми убягва на тоя етап, надявам се да я разгадая) продължавам да чета.  Mr. Green

# 568
Точно "Стопанката" съм подхванала, поръчах си я от сайта на авторката. В началото съм още, хем ми е интересна, хем ме дразнят на моменти някои дребни неща в речта на героите, които са ми недостоверни. 

# 569
  • Belgium
Е, тя авторката на "Стопанката на господ" сподели, че освен че сама си разпорстранява книгите, не ползва и редактор. Защото освен търговците и издателите са зли  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт