Четки за грим - 7

• 83 200
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
  • гр. София
Имам тoзи сет:

Освен средната четка, която ползвам за контур, друга не ми харесва. Голямата не може да стъпи и на малкия пръст на Artis oval 8. Изобщо не разнася добре ФДТ.

# 31
Oval 8 за разнасяне на фдт ли я ползваш?
Предполагам става въпрос за тази?

# 32
  • гр. София
Да, точно тя е, прекрасно разнася ФДТ.
Не си заслужава покупката на реплики. Евтиното винаги излиза по-скъпо както се случи и при мен.

# 33
Здравейте Simple Smile на път съм да си купя четки за грим.. първите ми четки за грим.. изчетох и изгледах доста мнения, но все пак искам да попитам и по конкретно. Колебая се между един сет от 3 двойни четки на ecotools  и един сет от 12 бр четки на naked 3 които си мисля че по всяка вероятност са реплики.. но има ли шанс да са сполучливи? Някоя от вас пробвала ли ги в какво е мнението ви? И имате ли други предложения за читави четки на достъпни цени.. 

# 34
Здравейте Simple Smile на път съм да си купя четки за грим.. първите ми четки за грим.. изчетох и изгледах доста мнения, но все пак искам да попитам и по конкретно. Колебая се между един сет от 3 двойни четки на ecotools  и един сет от 12 бр четки на naked 3 които си мисля че по всяка вероятност са реплики.. но има ли шанс да са сполучливи? Някоя от вас пробвала ли ги в какво е мнението ви? И имате ли други предложения за читави четки на достъпни цени.. 
Една приятелка си ги поръча от нета, тези Нейкед 3, и каза, че са, меко казано, ужасни. Нищо не правели. По-добре не си ги взимай тези :/

# 35
По-добре екотулс пред китайски ментета. Погледни също Зоева и Риъл техникс за по-бюджетни четки.

# 36
Потърси отзиви за комплекти четки от Ибей, има на много добри цени и страшно сполучливи. Само трябва да разучиш и да знаеш кои точно са хубави. Четките за грим не трябва да са скъпи, за да ти вършат работа. Аз си поръчах комплект имитация на Real Techniques от Ибей и утре ще си ги взема. Ако искаш може да ти споделя как са, но когато търсех мнения за тях се оказа, че също са много хубави и при употреба не можеш да различиш фалшивите от истинските. Ако знаех по-рано да не се хвърлям на скъпи четки. ooooh!
Разбира се това си е мое мнение, със сигурност има хора, които предпочитат оригиналните скъпи четки, но за мен няма смисъл да се дават толкова пари.
За тези Naked 3 и аз съм чувала лоши отзиви, разглабят се на първото ползване. Peace

# 37
От кои скъпи четки си се разочаровала?

# 38
От кои скъпи четки си се разочаровала?
Ами аз и преди в темата го бях коментирала, че си взех уж оригинална РТ (за която все още съм убедена, че не е) и като видях, че в Ибей ги има на много по-ниски цени. Stop За 15 лева си поръчах комплект от 6 четки, а аз дадох 20 за една. Също четките на Аура, не казвам, че са лоши, доволна съм, но можех да си взема за същите пари доста повече със същото качество.
Не съм точно разочарована, но за мен лично тези пари не си струват. Мое мнение си е, не искам да го налагам. А и оставам с впечатление, че това, което за мен е скъпо, за други в темата е бюджетно (например РТ), така че всеки си има разбиране. Peace

# 39
Благодаря 😚 Разрових се още из темата и смятам все пак да се спра на ecotools, доста от вас не са много очаровани от тях, но ми изглеждат за момента най-достъпни, а като се има предвид и че до сега съм ползвала и клечки за уши, мисля че ще съм очарована от каквито и четки да са 😂

# 40
  • София
Момичета,  моята четка Мак 224 много се скубе. Дали някоя от вас има същия проблем. Интересно ми е дали моята се е паднала дефектна... newsm78

# 41
Мислите ли, че четките на Сигма са толкова добри колкото и на МАС? В сайта на Ели ( makeupbuthow) видях един сет с към 15 четки за 450 лв. Като се замисля, аз съм дала близо 150 за три на МАС :/. Да, добри са и си ги харесвам, но ми идват малко скъпи така, както да единични. Мнения? Heart Eyes

# 42
Мислите ли, че четките на Сигма са толкова добри колкото и на МАС? В сайта на Ели ( makeupbuthow) видях един сет с към 15 четки за 450 лв. Като се замисля, аз съм дала близо 150 за три на МАС :/. Да, добри са и си ги харесвам, но ми идват малко скъпи така, както да единични. Мнения? Heart Eyes
Какви четки ти трябва, предимно за лице или за очи? Виж и тези на Fancy Witch, но те са повече за лице, почти нямат за очи.
Новите на Риъл Техник не ми харесват, тези със сивите калъвчета, не са същите като старите с черните, но единичните им изглеждат като преди, може и тях да видиш. За по-скъпите нищо не мога да кажа, видях ги, хубави изглеждат, не знам дали си струват парите, тези за очи ми изглеждат огромни.
Ако са за очи - Зоева имат хубави сетове и доставят до БГ  Peace

# 43
  • Бургас
И на мен ми харесват четките на Зоева.

# 44
Четките на Зоева са много добри, но вече не мога да ги причисля към бюджетните.

Общи условия

Активация на акаунт