Четки за грим - 7

• 83 169
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
Днес си получих четките имитация на РТ. Много са хубави, а като добавим и цената - нямат равни! Crazy Peace

# 46
Неви, от къде ги поръча четките и на каква цена? И аз се чудя какви да си поръчам, нямам възможност за скъпи четки.

# 47
# 48
Неви, от къде ги поръча четките и на каква цена? И аз се чудя какви да си поръчам, нямам възможност за скъпи четки.
Моите са от Ибей, но точно тези, които взех не мога да ти ги покажа, защото продавачът е прекратил за известно време продажбата. Струваха към 15-16 лева, сега като търся май за толкова малко пари не се намират, но просто трябва да се разровиш. Проверявай много продавачи, защото всеки продава на различна цена и трябва да се поровиш, за да намериш най-изгодния вариант. Моите са тези: . А ако търсиш оригиналните, в сайта http://www.iherb.com/Real-Techniques-by-Samantha-Chapman са най-изгодни, доставката до Б-я е около 6-7 лева. В българските сайтове много надуват цените, а в Амазон ми се струват доста скъпи също и не знам как стоят нещата с доставката до тук.

В Ибей има и други добри четки, потърси мнения в Youtube, разни блогове. Чувала съм, че на Jessup са хубави, има различни варианти и комплекти от доста четки на много добри цени.
Надявам се съм помогнала, ако те интересува друго - питай! Peace

# 49
Благодаря за изчерпателния отговор  Hug  Ще се разровя и ще си потърся нещо което да ме устройва  Peace

# 50
Четките на Зоева са много добри, но вече не мога да ги причисля към бюджетните.
Да, и аз останах неприятно изненадана от покачването на цените. Не бих купила четки за лице от там, доволна съм си от моите на Fancy Witch, но отдавна заглеждам сетовете за очи. Миналата година си купих две четки за очи на МАК, много съм доволна от тях, но цените им са безумни и не бих повторила покупката, а ми трябват хубави четки за очи.

# 51
Някой ползва ли четка за руж на Сигма? F10 удачна ли е за прахообразни ружове? Heart Eyes

# 52
Здравейте момичета Simple Smile Тъй като темата е от 2013год, ще ми е трудно да я изчета цялата, за това се извинявам, ако вече сте писали за това. Интересува ме хубави ли са четките Naked3? Видях ги в един сайт намалени от 50лв на 22лв. Цял комплект. Мислех да си поръчам на Impala, на които пише,че са с естествен косъм, но ако тези са хубави, ще ми излезе по изгодно.

# 53
Здравейте момичета Simple Smile Тъй като темата е от 2013год, ще ми е трудно да я изчета цялата, за това се извинявам, ако вече сте писали за това. Интересува ме хубави ли са четките Naked3? Видях ги в един сайт намалени от 50лв на 22лв. Цял комплект. Мислех да си поръчам на Impala, на които пише,че са с естествен косъм, но ако тези са хубави, ще ми излезе по изгодно.
Не, не са хубави. Имам позната, която си ги купи и каза, че са отвратителни. Аз също пробвах една и Sick

# 54
Благодаря много за отговора. А Impala дали ще вършат работа имайки предвид,че са доста евтини? Simple Smile
[Яquote author=mishoka55 link=topic=957322.msg34454017#msg34454017 date=1485709771]
Не, не са хубави. Имам позната, която си ги купи и каза, че са отвратителни. Аз също пробвах една и Sick

[/quote]

# 55
Благодаря много за отговора. А Impala дали ще вършат работа имайки предвид,че са доста евтини? Simple Smile
[Яquote author=mishoka55 link=topic=957322.msg34454017#msg34454017 date=1485709771]

[/quote]
Не съм ползвала Impala, но предполагам, че не са много зле. Можеш да погледнеш четките на RT или на Zoeva. За цената си не са никак лоши.  Heart Eyes bouquet

# 56
Момичета какво мислите за гримовете, които се продават в фейсбук? Малко ми се струва нереално комплект на Mac - спирала,очна линия и молив за 15лв...

# 57
Момичета какво мислите за гримовете, които се продават в фейсбук? Малко ми се струва нереално комплект на Mac - спирала,очна линия и молив за 15лв...
Не е много по темата, но...
Скрит текст:
Точно тези дни и аз започнах да им обръщам внимание на тези страници и много ме дразнят! Това са абсолютни ментета и искрено ви моля да не ги купувате. Едно, че ще си дадете парите на вятъра, второ - никой не може да ви каже какво има в състава, т.к. пише състава на оригиналния продукт, а това естествено е нереално. Същите реплики ги продават в Ибей, вероятно на по-ниски цени, отколкото в тези страници (нали трябва да си сложат надценка). Не знам как някой може да им се върже и да вярва, че са оригинални?!? За останалата част от света се продават на двойни и тройни цени, но ние тук, нали сме с привилегии и за нас ги дават по-тънко...(например палитра на Lorac, която струва около 100 лева, те ти я продават за 40) Абсурдно е, хората ползват тази козметика с кой знае какви химикали вътре, да не говорим, че и качеството, естествено, е далеч от оригинала! Китайците са го докарали само на вид, нищо друго! #Cussing out
Извинявам се ако съм звучала доста грубо, но ме е яд на такива "търговци", които ги представят за "оригинални" и си играят със здравето на хората. Ето един клип за Lip Kit-овете на Kylie по темата, като казаното важи и за всички други подобни "оригинални" продукти.

# 58
  • Бургас
Абсолютни ментаци,не си давайте парите.

# 59
  • София
Момичета, какво ви е мнението за четките на Лолипоп? Аз имам 4 техни четки, честно казано, доста са добри, особено за парите си.

Общи условия

Активация на акаунт