Четки за грим - 7

• 83 208
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас
Здравейте дами,може да ви се стори смешно,но много ми се иска да знам какво се прави с пухкавата четка за сенки и реших да ви попитам.Имам чисто нова на Сефора и като усещане е прекрасна,но съм свикнала с една плоска четка на Екотулс,която даже не е за сенки,но ми е удобна.Може ли пухкавата четка да нанася и прелива сенките самостоятелно или се ползва в комбинация с друга четка?

# 61
  • София
Пухкавата четка нанася и прелива  Peace

# 62
  • Бургас
Пухкавата четка нанася и прелива  Peace
Супер,ще и дам шанс,тя е много луксозна и копринено мека.
Благодаря за отговора.

# 63
Здравейте, какво мислите за комплекта четки за очи на Real Techniques?
http://beautycelekt.com/real-techniques-bg/1406-real-techniques- … -starter?limit=50
Как са като качество? Имам 2 четки на МАК (217 и 239), една на Инглот и една на Сефора и като цяло са ми достатъчно за очи, но ми се иска да имам още няколко по-бюджетни, и все пак добри.
Дали си струват? Като цяло най-вече ми трябват още 1,2 за блендване, за да имам винаги чиста четка под ръка.

# 64
Здравейте момичета Simple Smile
Да ви попитам - Как чистите четките си?
По принцип аз моите ги пера с мек шампоан, обаче последните 2-3 пъти ги изпрах с Кря-кря (мислех че е мек шампоан..) и малко ги посъсипах...Реших да си взема почистващ препарат за четки и се спрях на ето този ( http://goldenshop.bg/index.php?route=product/product&path=59 … mp;product_id=658 ) на Golden Rose..обаче четките ми сега са със сплъстени косъмчета...моля помагайте Heart Eyes
Направо се отчаях - 2 четки на Essence за 6 години ползване (и сума пранета) не пуснаха ни косъм, сега последните 2 месеца почнаха да се скубят..Яд ме, защото имам и на Eco tools няколко четки и на Aura..

# 65
  • гр. София
Мия ги с обикновен течен сапун с помощта на падчето за лице на Ебелин, понякога ползвам и бебешки сапун ( твърд сапун ). Дръжките дезинфекцирам с помощта на спирт и падче ( памуче ).
За по-упорити замърсявания като очни линии и помада за вежди първо измивам с измиващ продукт за лице на маслена основа и след това с течен сапун.

# 66
Благодаря ти за отговора Simple Smile
Сега като се замисля и аз преди с течен сапун ги мих и нямах такъв проблем. Но пък ми се иска да накарам този разтвор от голден роуз да заработи. :/

# 67
  • София
Аз не използвам разтвор за почистване на четки, пера ги със сапун (твърд)  и всичко пада. Ако някоя е по-силно замърсена, повтарям повече пъти  процедурата и става ( и бютиблендера пера така).  Знам , че момичетата използват подобни разтвори за моментно почистване, ако нямаш под ръка чиста четка  слагаш от разтвора на кухненска хартия и разтъркваш леко четката, така тя може да се използва веднага.

# 68
  • Бургас
Моите също ги мия с течен сапун.

# 69
Здравейте, какво мислите за комплекта четки за очи на Real Techniques?
http://beautycelekt.com/real-techniques-bg/1406-real-techniques- … -starter?limit=50
Как са като качество? Имам 2 четки на МАК (217 и 239), една на Инглот и една на Сефора и като цяло са ми достатъчно за очи, но ми се иска да имам още няколко по-бюджетни, и все пак добри.
Дали си струват? Като цяло най-вече ми трябват още 1,2 за блендване, за да имам винаги чиста четка под ръка.
Само хубави да отзивите за тях, не съм ползвала точно тези, но си мисля, че ще ти допаднат. Peace

# 70
  • гр. София
Да, аз ползвам течния разтвор на МАС за моментно почистване на някои четки за лице, но на следващо ползване ги мия. Не е добре да се разчита само на спрейове.

# 71
Шоколадче, какво стана с по-големия пад за лице на Ебелин. Проработи ли или с малкия се получава по-добре?  newsm78 bouquet

# 72
  • гр. София
Не съм го ползвала скоро, тъй като имахме здравословни проблеми и не ми се е налагало да се гримирам и съответно да ползвам четки и да ги пера.

# 73
И аз мия четките си с твърд сапун и падче. Последния път като си ходих в България, в ДМ го нямаше това на Ебелин, така че си купих на Инглот. Различно е, но върши същата работа. С твърд сапун (обикновен сапун за пране)се измива дори наслоен фдт от диорската четка, която по принцип се почиства трудно.

# 74
Момичета, днес забелязах в Дм нови четки и гъбка за фондьотен от ебелин, но нови и в доста по - луксозни опаковки. Изглеждат много добре!
( един въпрос: как се качва снимка от iPhone, за да ви ги покажа Simple Smile?)

Общи условия

Активация на акаунт