Боледуване на децата ни - тема 46

• 61 096
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
  • гр.София
Ей,защо не сте споделили отзиви за този Авирон до сега?
Прочетох за него,пише че може и да се дава профилактично по време на грипна епидемия! 20дни по 2 таблетки(от този за деца). Гледам няма страшни химии в него,...пише с натурален произход са двете активни съставки.
Направо мисля да го взема. Добро ли е,има ли ефект?

Последна редакция: ср, 28 дек 2016, 14:11 от mariq13

# 376
Ей,защо не сте споделили отзиви за този Авирон до сега?
Прочетох за него,пише че може и да се дава профилактично по време на грипна епидемия! 20дни по 2 таблетки(от този за деца). Гледам няма страшни химии в него,...пише с натурален произход са двете активни съставки.
Направо мисля да го взема. Добро ли е,има ли ефект?
+1

# 377
На бебето му го изписаха на сироп. Според педи и ние сме изкарали точно грипа - тръгна от баткото, мина през мен и ММ, които го изкарахме на крак, зарази и свеки, а тя - свекъра, и бебето също не успяхме да опазим.

# 378
Палитра,казаха ли от какво се е получило? А бил ли е по-сериозно болен наскоро? Представям си как ти е свита душата,моля се скоро да се приберът у дома здрави!
Ами казват, че вероятно се е влачил дълго с някаква инфекция. Странното е, че той скоро не е боледувал сериозно. Даже се замислих, че от пролетта насам нямам спомен и температура да е вдигал. Боледуванията последните са му все хрема, от която накашля. Аз си го задържам и у дома на всеки сопол и докато не премине, не го пускам и на градина. Винаги го водя при педиатъра и/или личния лекар, защото се притеснявам от кашлицици и е винаги редовно преслушван и с назначено от тях лечение. Ама явно сме изтеглили късата клечка Sad Все ни повтарят да не се притесняваме и че ще се оправи. Надявам се да е така и да не са празни успокоения.
Днес баща му казва, че синините са започнали да поизбледняват, вече зачерввал и бузки и не изглеждал толкова блед. Утре или други ден казали, че ще изследват пак нивата на тромбоцитите. Дано са се вдигнали и скоро ги изпишат.
Чета малко през редовете, за което се извинявам. Надявам се всички болни да оздравяват бързо!

# 379
  • shumen
Ей,ще взема и аз да го пробвам щом е толкова ефикасен.
Дъждец,в болницата ли сте още?Аз също съм доволна от Терафлуто при настинка.
Моме,може и грипа да си е бил при Вас.
Лино,не,не бих му го пратила болен.Той сам заяви,че да пиеш АБ и лекарства било безмислено за него и съм се втелявала излишно.
Щруделче,няма как да се редуваме.Той не живее с нас,а и е в друг град.Идва на 3 месеца веднъж да види детето и като е болен все мърмори и вика какво го правите,как го разболявате.Сякаш аз искам да е болен малкия.
Палитре,дано се оправи скоро детенце и да ги изпишат.
Ние днеска ходихме на контролен.Продължаваме с АБ 7 дни,но сиропа му го смениха с Амбрекс.Той без туй е по-добре,само тази отхрачваща кашлица дето го мъчи.

# 380
  • Пловдив
бързо оздравяване на всички болнички
Палитра дано да е нещо моментно ,да се оправи детенце и повече да не се случва.
Племенничката  на 3 месеца след ваксина получи усложнение тромбоцитопения-бяхме много притеснени тогава.Помня че тогава взеха да се появяват синини и червени точки по тялото , като направиха кръвните тромбоцитите бяха супер ниски.

# 381
Мария,този Авирон кидс аз не успях да го дам,тъй като докато го купя и детето направи ФГ и влязохме в болница,а там лечението е друго,както писах. Преди 2г. ни го изписа педи, при грип...беше на домашно посещение сутринта,но на обед стана белята. Та нямам впечатления как точно действа. Само теоритично го познавам..

# 382
  • shumen
Аз също не съм запозната с Авирона.Само от Вас съм чувала за него.Сега като отида при педи ще я питам и ще взема да го пробвам и аз.

# 383
Щях да звъня на ММ да го взема тоя авирон за всички вкъщи още довечера, но се сетих, че утре ще излизам да пазарувам и ще накупя аз, каквото трябва. Не вярвам в чудеса, но пък и не пише за някакви странични ефекти... ще го почнем профилактично даже.
Някоя запозната с хомеопатията мама - монопрепаратите колко преди храна и течности трябва да се дават и колко време след приема им не трябва да се слага нищо в устата? Благодаря!
Скрит текст:
Каката отиде да се шляе в МОЛ-а. Пууу, да има за какво да се притеснявам. Накрая ще се изнесем с малкия докато мине тоя грип  ooooh! Хубаво сме си вкъщи с малкия, но другите домашни са много социални начиии  #Cussing out

# 384
Мутафова аз се чудя дали не трябва да им бием противогрипна ваксина на нашите newsm78

# 385
  • shumen
Тете,аз една година си сложих противогрипна,но ефект не видях.Изкарах си пневмония и с нея.
Мутафова,ооф,то колкото ги пазим малките,толкова големите се чудят къде да отидат и да довлекат нещо.

# 386
Тъй ли...
Пре пневмония поне няма високи Т Mr. Green а ние нея искаме да избегнем...

# 387
  • гр.София
Мутафова 30мин преди и 30мин след. Приятелка в момента дава на детето,и хомеопата и казал стриктно да спазва времето!
Аз реших и ще го взема този авирон за детето. Гледам схемата и ще ми трябват 3-4 опаковки.
А да питам,ако се разболееш от грип след това "имунизиран" ли си срещу него. Или може да те повтори,потрети и т.н?

# 388
  • shumen
Тете,то висока Т няма при пневмония,но има една такава гадна,суб фебрилна до 37.5-38 и си отпаднал.Аз лично нямах сила да стана от леглото,че и до болница стигнах тогава.
Мария,мисля,че повтаря грипа.

# 389
Вирус...едва ли си имунизиран. Зависи и кой щам ще срещнеш втория път Mr. Green  Дани..така е,да...

Общи условия

Активация на акаунт