Кауфланд 19

• 113 000
  • 745
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Здравейте, чух, че в магазина в Младост ще има машина за монети, някой знае ли дали вече са я сложили?
А какво прави тази машина за монети?

# 271
Уедрява ти парите.
Аз много мразя монети и ги пласирам веднага, нищо не събирам.

# 272
Доколкото чух, дава ваучер за стойността, който да се ползва в Кауфланд.

# 273
  • оттам, откъдето започва България
Купих си узрели банани, явно докато ги изкарат са узрели.

# 274
  • София
Благодаря за отговорите и поясненията.

# 275
За другата седмица сме си харесали пангасиус,манго и спален комплект.А вие?

# 276
  • Русе
Днес в 15 ч. в Кауфланд 1 Русе нямаше нито един банан, дори табела нямаше. А заради тях се разходих. Не, че и оня ден, и вчера не се ходи в Кауфланд, но синът ми днес реши, че му се ядат банани.
Отново ми направи впечатление, че плодовете са доста "рехави". И крушите бяха свършили. При зеленчуците беше по-заредено. Купих си намалени лимони на 1,25 лв.
Във вестника днес загледах стъклените купички с пластмасови капаци - 6 бр. за 6 лв. Обаче едва ли ще ме чакат до понеделник вечерта. А не ми се става по-рано да мина преди работа. И портокали ще си купя. Друго не искам.

# 277
Купичките загледах и аз, надявам се да успея да взема.
Вчера имаше банани при нас, бяха узрели, което мен не ме устройва, защото предпочитам зелени.

# 278
Похвалих се аз по-горе, че съм си купила узрели банани, ама - не. Външно изглеждат узрели, а отвътре са корави и въобще не са ароматни. Лепенката им е: Dole. Пише, че са от Еквадор. Явно не трябва да купувам от тях.

# 279
Похвалих се аз по-горе, че съм си купила узрели банани, ама - не. Външно изглеждат узрели, а отвътре са корави и въобще не са ароматни. Лепенката им е: Dole. Пише, че са от Еквадор. Явно не трябва да купувам от тях.
Сега погледнах лепенката на моите, същите са. Купих ги преди два дни са супер на вкус.
Дай им шанс още един път.

# 280
Дадох им аз, втори път купувам, ама предния въобще не погледнах има ли лепенка и бяха външно зелени.
Явно не са моя вкус, аз предпочитам външно даже да имат петна, т. е. презрели, тогава са ми вкусни.
Сега си обелих един - хрупа като го ядеш.

# 281
Пазарувам предимно вечер, т.к. навалицата в събота и неделя е огромна!  От 2-3 седмици плодове и зеленчуци, обаче, почти няма.. newsm78 въпросните банани изобщо не ги и видях!

# 282
Дадох им аз, втори път купувам, ама предния въобще не погледнах има ли лепенка и бяха външно зелени.
Явно не са моя вкус, аз предпочитам външно даже да имат петна, т. е. презрели, тогава са ми вкусни.
Сега си обелих един - хрупа като го ядеш.
Нашите бяха жълти като ги купих и сега имат петна, тези, които останаха.
Поне при нас забелязах, че отстрани срещу входа и промоциите към средната алея, слагат със зелените кашони, а тези по жълтите на обичайните им места към кантарите.

# 283
При нас бяха разположени обратно, за детето купувам узрели, защото тя така ги харесва.

Пазарувам предимно вечер, т.к. навалицата в събота и неделя е огромна!  От 2-3 седмици плодове и зеленчуци, обаче, почти няма.. newsm78 въпросните банани изобщо не ги и видях!
Не само, и през седмицата е ужас, аз от Кауфланд пазарувам млечни продукти, тоалетна хартия, кухненска ролка, препарати. Месо не бих купила, както и нищо от витрината на самообслужване.
Днес ще ходя за напитката с алое, дано има останали, надявам се да не е събудила интереса на текучеството от пазаруващи хора. Laughing

# 284
  • волно калдъръмче
аз от Кауфланд пазарувам млечни продукти, тоалетна хартия, кухненска ролка, препарати. Месо не бих купила, както и нищо от витрината на самообслужване.
И аз така Peace Само дето месо купувам, но съм блокирала каймата и саламуреното сирене - даже не ги поглеждам.

Общи условия

Активация на акаунт