Кауфланд 19

• 111 777
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
  • оттам, откъдето започва България
Дано ябълките да са хубави, както бяха на предната промоция. Ще погледна и киселите краставички и на място ще решавам.

# 661
Мами, голям мерак им мернах на миниатюрните прахосмукачки Ayco, които бяха пуснали на промоция преди няколко седмици, но така и не можах да отида същата седмица и изчезнаха и на официална цена от магазина. Та, вчера случайно гледам сред преоценените стоки два броя и съответно грабвам единия. Прибирам се, разопаковам кашона и какво да видя - прахосмукачка 2-ра употреба! Цялата мръсна, по тръбите наслоен и вкаменил се прахоляк. Дори не я пробвах, ами веднага прибрах обратно в кашона. Какви са тия практики на Кауфланд да продават вече и стоки 2-ра употреба уж на промоционална цена?! Заблуждават хората.  Crossing Arms

Някой ако знае къде мога да си купя нова такава прахосмукачка, моля да ми каже. Благодаря.

# 662
  • София
Според мене прахосмукачката е била върната с касова бележка.
Купувачът я е изпробвал и останал недоволен.
После е поставена при преоценени, а не промоционални стоки.
Би трябвало да отвориш кутията и да я разгледаш преди касата.
Но пък не пречи да явърнеш с касова бележка и опаковка.
Поне за това не правят проблеми.
Аз след малко отивам да върна възглавница против хъркане - ужасно неудобна.

# 663
  • Бургас
Аз си взех от пасатора,който е на промоция тази седмица.
Да видим,кога ще го сефтосам  Thinking

# 664
  • Bulgaria
Доста неща си харесах този път от брошурата -цели 11 Grinning Grinning Кебапчета ,Мед ,ябълки,зехтин,чипс,тиквички ,мандарини ,домати ,сухи пасти и бисквити .Торбите пак ще са пълни Grinning Grinning

# 665
Аз нищо, тази седмица пропускам.

# 666
И аз нищо. Добре, че имаме Триумф, Кауфланд все повече ме разочарова.

# 667
  • русе
На каква цена в гарниер с пилинг четката- измиващ гел?

# 668
  • Gorni Bogrov
Аз ще ходя само за 3 в 1

# 669
И аз само 3в1 си избрах.
Забелязах, че са увеличили цената на прясното мляко К класик на 1,79, а също и на сос Тартар на 2,19 някъде..при млякото увеличението е с 10 стотинки ако не греша, но сосът преди беше с 40 стотинки по-евтин... междувременно намерих подобен сос за малко повече пари и двойно количество в Лидл. Напоследък купувам все повече неща от там.

# 670
И аз само 3в1 си избрах.
Забелязах, че са увеличили цената на прясното мляко К класик на 1,79, а също и на сос Тартар на 2,19 някъде..при млякото увеличението е с 10 стотинки ако не греша, но сосът преди беше с 40 стотинки по-евтин... междувременно намерих подобен сос за малко повече пари и двойно количество в Лидл. Напоследък купувам все повече неща от там.

Млякото и аз го забелязах.

То в последните месеци всичко поскъпва, леко и неусетно с по 10-20-30 ст., но на касата се чудиш за какво си си дал парите.  Tired #Cussing out

# 671

То в последните месеци всичко поскъпва, леко и неусетно с по 10-20-30 ст., но на касата се чудиш за какво си си дал парите.  Tired #Cussing out

Аз винаги взимам крем Здраве на промоция, преди дълго време на намаление беше 1,29 лв, после го направиха по 1,59, сега вече е 1,89 с намалението   Shocked Shocked Shocked

# 672
  • оттам, откъдето започва България
Увеличенията са във всички вериги.  Peace
Но пък продуктите в Лидл в никакъв случай не са на по-ниски цени.

# 673
Аз направо съм оставала втрещена от цените на някои продукти в Лидл, а уж се рекламират с ниски цени #Crazy

# 674
Увеличенията са във всички вериги.  Peace

Определено е така!

Общи условия

Активация на акаунт