Зайци

• 1 241
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте. Ще си взимаме заек но много пътуваме и искам да питам може ли да се остави заека за няколко дни

# 1
Не си взимайте заек. Въобще не си взимайте никакво животно, ако смятате да го оставяте за по няколко дни.  #2gunfire

# 2
Не.

А и как ще се остави само животно, било и в клетка? И то редовно? Не по изключение?   Rolling Eyes

Един път сме оставяли котка сама 2 дни, като един приятел ходеше по два пъти на ден да я наглежда и ни събори къщата и си отмъсти за оставянето.

# 3
Здравейте , аз имам заек.Има доста изписано в интернет за навиците на животинката, по-принцип има хранилки , които са автоматични и щом се изпразни паничката пускат храна , както и такава поилка.Аз лично не разполагам с такива , защото не бих го оставила сам дори за ден...
Преди да си вземете животно , поинтересувайте се малко.Едно е да се наложи веднъж да го оставите , друго е тенденциозно.

# 4
Az mnogo hodq na turnirii zatova me nqma dosta vreme

# 5
# 6
Не! Как ще го оставиш без храна и вода? Ние нашето зайче с ММ си го взимаме даже на почивки като ходим (ако няма на кого да го оставим). Тази година зайка беше 3пъти в Гърция с нас  ooooh! Joy

# 7
В никакъв случай не го оставяй самичко дори и за два три дни. Най -добре ще е ако нямаш възможност да го вземеш с теб да го дадеш на хотел за домашни любимци. В големите зоомагазини има такива и аз също оставям зайчето си там, когато пътуваме.

Общи условия

Активация на акаунт