♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~♡ Тема 50

• 70 601
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
Славена, серията ще гледаш и после , сега виж детето!  Hug

# 31
  • на кой му пука, майна
Много скучна серия. Май се изчерпа сериала, няма какво да дават вече. Разтягат безсмислени локуми....

# 32

https://www.youtube.com/watch?v=a9ZeyfQGp9M&feature=youtu.be

И епизода в youtube Peace

А фрагман май още няма newsm78

# 33
Много скучна серия. Май се изчерпа сериала, няма какво да дават вече. Разтягат безсмислени локуми....

В сравнение с миналата тази си беше ОК, поне за мен  Whistling Whistling
Но си права- усещам как Мерич като нас накрая вече гледа да предаде всичко набързо, почва да ѝ се губи смисъла /не че преди го имаше кой знае колко  Rolling Eyes Laughing/ в действията, мота се сама в мислите си и се чуди после защо рейтингът им от седмица на седмица пада  ooooh! ooooh!

# 34
# 35
# 36
  • Пловдив
https://www.instagram.com/ ФРАГАААА

# 37

Дафа пръстени гледа, той панталона си тупа hahaha

# 38
# 39
Привет, някой може ли да каже какви бяха последните думи на финала, какво каза Йо на спящата Дефо?
 Определено вече си е скучен и изчовъркан този сериал....мисля, че повече ще му тича заглавието "Дефне и диваните"....почти повечето време тя е на някой диван, я в къщата на Йо, я на дивана с баба си, в краен случай е на маса. Няма нищо повече от снимки на Дефне седяща.

# 40
 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Озджан Дениз и Аслы Энвер будут сниматься в новом сериале "Стамбульская Невеста" от "О3 Медия". В актерском составе также есть: Ипек Бильгин и Салих Бадемчи. Салих, будет играть в роли брата главного героя.

# 41
Привет, някой може ли да каже какви бяха последните думи на финала, какво каза Йо на спящата Дефо?

Че всичко е свършило и той вече е добре  Peace Peace

# 42
Темпи, защо се чудиш, сериала си върви към финал,а актьорите нови проекти, нали и те хляб трябва да ядат...Интересно Баръш и Елчин с какво ще се захванат след ЛН

Йо дали хърка

# 43
Мерси Темепи, че на мен ми се счу дума подобна на думата за годеж  Mr. Green Та реших, че казва едва ли не, че е приключил годежа  #Crazy

# 44
Темпи, защо се чудиш, сериала си върви към финал,а актьорите нови проекти, нали и те хляб трябва да ядат...Интересно Баръш и Елчин с какво ще се захванат след ЛН
Скрит текст:

Йо дали хърка

Ми защото уж официално от продуцентите още нищо не е излязло за финал - аз очаквам да е след три седмици максимум,  Rolling Eyes Rolling Eyes а вече се гласят новите роли на актьорите  Whistling Whistling

Общи условия

Активация на акаунт