♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~♡ Тема 50

• 70 485
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
# 346
  • По света и в нас.
Лава,Честит Рожден Ден!Много здраве и късмет! newsm59

# 347
  • Пловдив
Лава, Честит Рожден Ден! Желая ти здраве, сбъднати мечти и много щастливи мигове! newsm59

# 348
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
ЧЕСТИТА НОВА 2017 ГОДИНА

За много години скъпи виртуални дружки  Hug Hug Hug
Пожелавам ви новата година да ви донесе много здраве, щастие, успехи и безкрайна любов на вас и семействата ви! Нека 2017-та да е по-мирна за всички  Praynig

Пожелавам ви сбъдване на всички мечти  Peace Praynig

Лаве скъпа!

Бъди много здрава, щастлива и обичана  Heart Eyes Hug

# 349
Нова ли е?! Май не съм я виждала до сега?!  newsm78 newsm78

# 350
Нежи  Hug Heart Eyes  ЛейдитУ Ди(Жозефин- VIP НАРЦИС )    Hug Heart Eyes bibisita    Hug Heart Eyes dan4eto24  Hug Heart Eyes Коте Hug Heart Eyes благодаря ви за хубавите пожелания .

Последна редакция: пн, 02 яну 2017, 16:00 от лава

# 351
Нова ли е?! Май не съм я виждала до сега?!  newsm78 newsm78

От серия е  Peace

Момичета,за много години  bouquet всичко най-хубаво  Hug

# 352
Скрит текст:
Нова ли е?! Май не съм я виждала до сега?!  newsm78 newsm78

От серия е  Peace

Заснежения фон ме заблуди, а и бях през телефона  ooooh! ooooh!
Сетих се кога е  Peace

Последна редакция: нд, 01 яну 2017, 23:13 от tempestad

# 353
Момичета, благодаря за пожеланията! Hug

И малко философия от Баръш
Преди 5-6 години, когато моите планове не се осъществиха, аз разбрах колко силно може да бъде разочарованието.Затова престанах да планирам.Сега всичко е много добре. Живот с постоянните мисли и преживявания от типа:" Какво ще бъде/стане с мен утре?" разрушават човека и отнемат от енергията му.

Скрит текст:
— Пять-шесть лет назад, когда мои планы не осуществились, я понял, каким сильным может быть разочарование. Поэтому я перестал планировать. Сейчас все очень хорошо. Жизнь с постоянными мыслями и переживаниями типа: "А что будет со мной завтра?" разрушает человека и высасывает всю энергию.

© Барыш Ардуч

А тук има около 10 снимки изпълнени с много любов- БА

http://www.hurriyet.com.tr/galeri-40322889

Скрит текст:
Не отваряй ако скоро си хапнал

Последна редакция: нд, 01 яну 2017, 23:36 от Slawena

# 354
На втора страница #Crazy

https://cloud.mail.ru/public/76Ey/c7X5PEVbd

Превода на МИЛА

# 355
  • Пловдив
Добър ден!
Много е тихо при нас, всички почивате.
https://twitter.com/MEYRAEFIX/status/815560658674741248

# 356
  • По света и в нас.
Дали почиваме или сме тъжни около новините за Баръш бей newsm78.Не спря да ни навира възлюбената му. ooooh! Crossing Arms

# 357
Здравейте  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Рускините му пожелават на Баръш в Тайланд да посетят някоя ферма за крокодили- там или той да види родата на възлюбената си, или горките животинки да изядат кака  hahaha hahaha

ОТПРАВЛЯЕТСЯ В ТУР СО СВОЕЙ ВОЗЛЮБЛЕННОЙ

Сериал "Любовь напрокат", главную роль в котором сыграл Барыш Ардуч, начался 19 июня 2015 года на телеканале "Стар ТВ". Через несколько недель выйдет финальная 69 серия, и на этом сериал попрощается с телеэкраном. Сейчас Барыш Ардуч получает новые предложения, но он сказал "сначала отдых". Как только закончатся съемки, с его возлюбленной, они отправятся на Дальний Восток. Барыш и его возлюбленная будут 2 недели путешествовать и отдыхать на экзотических островах Таиланда: Ко Липе, Ланта, Самуи, Пхукет и Пханган. Они будут праздновать успех фильма "Золовка", который просмотрели 1.5 млн людей. В этом фильме снялась Гюпсе Озай

Когато видя такива снимки с кака му, тогава и ще повярвам на голямата им любов  Crossing Arms Crossing Arms

И още един Убавец  Whistling Whistling

# 358
История с неочакван край

Скрит текст:

Младия Баръш Ардуч работи като спасител на плаж в  Анталия.  Вижда в гръб девойка с атрактивно телосложение, която влиза във вода. Баръш бей започва да вика:
 - Момиче, не влизай дълбоко е, ще се удавиш!
Тя се обръща да види кой крещи. А той пак:
- А влизай, влизай! Крокодилите не се давят...

Какво се е случило после историята мълчи, но се знае че това е първата му среща с Гюпсе Озай

# 359
  • Пловдив
Бибисита, той не я навира, тя сама се навира навсякъде.
И на мен ми е тъжно от тези новини, но ще видим до къде ще стигне тази "голяма любов"  newsm78
Темпи, Баръш до Елчин сияй, а до кака е като увехнала маруля( извинявам се за израза) но така ми изглежда!
Ох Славена къде този късмет!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт