♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~♡ Тема 50

• 70 489
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
Нежи,  Heart Eyesмного хубави и качествени снимки на Бурак и Фахрие! Rolling Eyes

Данче, радваш ни с чудесни колажи, благодаря! bouquet bouquet Ще си гледаме първия сезон на Ашка за утешение! Crossing Arms

Славена, lovekiss аз отначало много се цупих на 309. Crossing Arms
Лордът ми се виждаше много скован и изкуствен, но като се позагледах започна да ми харесва и са голям смях. Joy Joy

Сериалът на Киво е доста обещаващ. Надявам се , че след като той  имаше толкова претенции към сценария, няма да успеят да го провалят. Thinking

И защо са скрили на кака прелестното лице Cry

Феновете извадиха теорията, че Борко ползва тази шапка за Кака през съвместните им нощувания! hahaha hahaha hahaha

# 391
# 392
Oт руското разузнаване!  #Puppy dog Joy Joy Joy

Тези двамата в една кола... ooooh! ooooh! ooooh! Май снимат сватбата.. newsm78 newsm78

# 393
Моята бухтичка Heart Eyes

Аз пък ще хвърля един поглед на "Този град..." , че резюмето ме грабна Peace

# 394
Как успяха да разгадаят снимката в тая мацаница  Joy  Joy едни казват,че на снимката били - Боре,Елка и малкия, други казват,че са - Санем,Елка и малкия  hahaha  hahaha важното е,че Елка е там пък другите не са важни  Joy

# 395
Как успяха да разгадаят снимката в тая мацаница  Joy  Joy едни казват,че на снимката били - Боре,Елка и малкия, други казват,че са - Санем,Елка и малкия  hahaha  hahaha важното е,че Елка е там пък другите не са важни  Joy

Вери, и аз го гледах при мамашите и четох и освен ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! това друго не мога да кажа. школа КГБ е в действие с пълна сила Crazy

# 396
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Как успяха да разгадаят снимката в тая мацаница  Joy  Joy едни казват,че на снимката били - Боре,Елка и малкия, други казват,че са - Санем,Елка и малкия  hahaha  hahaha важното е,че Елка е там пък другите не са важни  Joy
Аз пък докато рацепя за каква снимка иде реч  ooooh! ма слаб ми е чая сигурно  hahaha hahaha

# 397

Вери, и аз го гледах при мамашите и четох и освен ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! това друго не мога да кажа. школа КГБ е в действие с пълна сила Crazy
Славе  Hug
Да им имам КГБ-то  Joy свободни съчинения  hahaha виж вече,ако е цветна снимката е друго  hahaha  види ли се рижо,тогава вече може се позамисля  hahaha

# 398
Как успяха да разгадаят снимката в тая мацаница  Joy  Joy едни казват,че на снимката били - Боре,Елка и малкия, други казват,че са - Санем,Елка и малкия  hahaha  hahaha важното е,че Елка е там пък другите не са важни  Joy
Аз пък докато рацепя за каква снимка иде реч  ooooh! ма слаб ми е чая сигурно  hahaha hahaha

Коте, Heart Eyes няма как да си на висотата на руското разузнаване и да имаш фантазията на рускините! newsm62

Става дума за това, че Борко държи в ръката си телефон на екрана , на който се вижда сцена от 67 серия!

# 399
Kiralık Aşk |Любовь напрокат| Official community

Для тех, кто ещё не знает😽:
68 серия - 13 января❣(по этой причине нет фрага, будет он скорее всего в пятницу-субботу)
69 серия (финальная) - 20 января❤😭

yes

Великото изкуство на Кака! smile3515

https://www.instagram.com/p/BO1317TjuNH/?taken-by=gupseo

# 400
По версии награждения "Что происходит" были представлены следующие номинации, в которых одержали победу:

# 401
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Скрит текст:

- Ашкъм, знаеш ли колко дълго живее свинята?
- Любима, да не ти е лошо?

- Боре, знаеш ли какво прочетох скоро- "Зад всеки успял мъж стои една жена, заради която той не е искал да се прибира вкъщи. "
- ???
- А само споделям...

Просто е гениална, толкова ум на едно място... Whistling Whistling Whistling

Последна редакция: ср, 04 яну 2017, 19:18 от Slawena

# 402
# 403
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Скрит текст:

- Ашкъм, знаеш ли колко дълго живее свинята?
- Любима, да не ти е лошо?

- Боре, знаеш ли какво прочетох скоро- "Зад всеки успял мъж стои една жена, заради която той не е искал да се прибира вкъщи. "
- ???
- А само споделям...

Просто е гениална, толкова ум на едно място... Whistling Whistling Whistling
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Славенче  Hug той Боре затова успява  Mr. Green щот бяга по-далеч от вкъщи  Naughty, ама не че не иска да е с мис чар  Joy Joy просто момчето обича да спортува  hahaha hahaha

# 404
Докато пишехме нашия сценарий с Котето бяхме обсъждали темата, ама тук май не сме  newsm78
Защо според вас Йомер все още не е завел Дефне на гроба на родителите си  Thinking Недомислица на Мерич или  Thinking Thinking

Общи условия

Активация на акаунт