♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~♡ Тема 50

• 70 628
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
# 556
# 557
От Санем  Heart Eyes Heart Eyes

# 558

Тези вече се приспаха, както в повечето случаи Дафа е с дрехите, но поне събута Mr. Green

Лека Hug

Коте, утре ще ти отговоря за проект По следата, че много ми е скапано днес Sick

А и мамашите пишат, че фраг няма да има, изявление на Стартв, но не знам до колко е достоверно.

# 559

https://www.youtube.com/watch?v=Mh2ztCkAqJE

Комшиите пак в шок, ама и аз съм в шок, че нищо не разбрах,освен името на Елка и май се говори за творческия и житейски път newsm78

Първи април далеко, но нали има и паралелен свят Rolling Eyes

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 11 яну 2017, 01:06 от Slawena

# 560
Добро утро !  Hug Hug Hug

# 561
Добро утро  Heart Eyes Heart Eyes

# 562
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Добро утро  Hug Hug Hug

Коте, утре ще ти отговоря за проект По следата, че много ми е скапано днес Sick

Славенче  Hug Heart Eyes снощи бях скапана и бързо се приспах  Tired
не се притеснявай, за никъде не бързам  Wink

Ауу Темпи   Hug Heart Eyes джанъм беним ми то кафе не ми трябва просто  Heart Eyes Heart Eyes smile3544 smile3544

# 563
Елчин чудна бременост кара - вече два месеца е все във втория месец и половина  hahaha hahaha

Скрит текст:
Ходят слухи, что актриса Эльчин Сангу на 2.5 месяце беременности от своего возлюбленного Юнуса Оздикена, с которым она 5 лет вместе. Поговаривают, что у Эльчин Сангу сложная беременность. Какое совпадение, что героиня Эльчин в сериале Любовь напрокат "Дефне" , тоже оказалась беременной.
В серии, которая выйдет 13 января, Дефне будет тянуть на определенные продукты и она сделает тест на беременность.
Сериал завершится 20 января.

Добре де, измислят си, измислят... Ама следете поне какви глупости пишете  Joy Joy Joy

# 564
Елчин чудна бременост кара - вече два месеца е все във втория месец и половина  hahaha hahaha

Скрит текст:
Ходят слухи, что актриса Эльчин Сангу на 2.5 месяце беременности от своего возлюбленного Юнуса Оздикена, с которым она 5 лет вместе. Поговаривают, что у Эльчин Сангу сложная беременность. Какое совпадение, что героиня Эльчин в сериале Любовь напрокат "Дефне" , тоже оказалась беременной.
В серии, которая выйдет 13 января, Дефне будет тянуть на определенные продукты и она сделает тест на беременность.
Сериал завершится 20 января.

Добре де, измислят си, измислят... Ама следете поне какви глупости пишете  Joy Joy Joy

Темпи чак т не си четат измишльотините  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 565
Здравейте!

И в-к Hyrriyet публикува статия за бременната Елчин Сангу и възлюбения и / изкараха го от нафталина, не е актуален и популярен като другото севгили/. Когато предния път пак публикуваха супер " новината" и после ЕС я отрече, веднага си махнаха материала, та да видим сега...
http://www.hurriyet.com.tr/galeri-40332660

Темпи, Елка сигурно кара бременност не по лунния календар, а по марсианския, където един лунен месец се равнява на два наши ooooh!

Коте, нещо за ободряване

Скрит текст:

И една изтекла незнайно как финална снимка

Скрит текст:

.... По следата... Mr. Green

Последна редакция: ср, 11 яну 2017, 10:42 от Slawena

# 566

Коте, нещо за ободряване

Скрит текст:

Славенче   Hug Heart Eyes
Скрит текст:
благодарско за кафенцето  Wink въртят ми се едни карашък мисли в гланата, ама ако имам възможност по-късно да ги избистря и ще ти пиша  Peace

# 567
Темпи, Елка сигурно кара бременност не по лунния календар, а по марсианския, където един лунен месец се равнява на два наши ooooh!

Според мен не Елчин, ами Китодар е виновен.. С това негово име какво ли да си мисли човек  Whistling Joy Joy

# 568

Според мен не Елчин, ами Китодар е виновен.. С това негово име какво ли да си мисли човек  Whistling Joy Joy

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 569
Скрит текст:
Според мен не Елчин, ами Китодар е виновен.. С това негово име какво ли да си мисли човек  Whistling Joy Joy[/spoiler]

Joy Joy Joy Joy

... когато Боре се съблича и облича в сериала...

newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт