"Прости ми" /Beni Affet/ - Тема 5

• 143 221
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
На Тунч явно са му удобни женски пижами преди червената с Мерилин Монро,сега сива със цветя.

# 376
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Нещо ми се губи казуса с намерената огърлица в дома на ''самоубилия'' се разбойник newsm78
Май нещо съм пропуснала...Може ли някой да поясни Praynig

# 377
susy, интригата с огърлицата е, че тя е на мащехата на Фариде и Еюл. Ако си спомняш тя е стои зад отвличането на Фариде и опита й за убийство на 2-те сестри. Понеже е умна кучка се усети, че мъжът на Фериде е намерил парче от огърлицта и търси собственика, който е и фактическия заговорник срещу дъщерите на Азиз. Тя накара кучетата си да убият участника в отвличането на Фариде, когото познава и Осман . Този престъпник обвини Осман в престъплението. След това кучката - мащеха инсценира самоубийството му и подхвърли счупената си огърлица до него , все едно, че е негова кражба. Така се надяваше да заличи съвсем следите си .

# 378
  • София
А кога ще свърши това с разследването за отвличането на Фериде?Скоро ли ще се разбере,че вещицата направи всичко?

# 379
Брех тая проста Севги не мога да я понасям. Как щяла да каже на Бахар,че няма да има деца....ами като умре тогава няма да може да и каже.  #Cussing out

Да попитам ще се разбере ли, че Инджи е блъснала Бахар?

# 380
  • София
Айдее... и "Ангелът" започна да решава кой с кого ще има връзка и с кого ще спи!  #Crazy  ooooh!  Joy

Егати сестрата...  ooooh!
Споделя тайните на собствената си сестра, която я има за богиня, с най-големите и врагове...  ooooh! ooooh! ooooh!

Отврат!!!   smile3550    /това поради липсата на емотикон за драйф...  Wink/

# 381
mumbas, Hug
Да си вреш носа в чуждите работи, явно е дъбоко залегнала черта в турския манталитет  ooooh!
Всеки ТРЯБВА да знае всичко за всички, да дава мнение, да се инати като не става на неговото,да поучава и да се налага над другите. Особено като седи по цял ден без работа. Whistling

# 382
  • София
Суси, то тва май не са само турски черти...  Joy Peace

Но да заповядваш на близките си с кого да спят или да имат връзка е меко казано вщрещяващо!
Особено пък хора, които нямат право на никакви морални преценки! Та нали Йълдъза беше омъжена, пък спа с друг мъж! А за майка Зюхре да не говорим колко гряха и са на "невинната душичка", но сама реши, че вече ги е изкупила и започна да врещи като Севгито...  Joy

И не можело Тунч и Ейлюл да имат нещо общо, освен другото и защото тя била омъжена за брат му... но на Фериденцето нищо не и попречи да се омъжи за същия този човек, въпреки че беше женен за сестра й...   #Crazy #Crazy #Crazy

Висш егоизъм!!!!!!!!!  #Crazy
Ангел отвсякъде!  Joy

# 383
Старото гадже на Джунейт,което се появи днеска (забравих името),ще направи ли някаква интрига се чудя newsm78 Някой знае ли каква и е ролята оттук нататък?
Севгито наистина  е толкова проста и егоистична ,че няма накъде.Да събудят Бахар.и да я питат ooooh!Какво има да я питат- дали иска да умре,но да си запази детеродните способности  #2gunfire
Йелдъз си е стара злобна клюкарка от край време,ама Феридето що и се връзва на акъла.Ей ще се изядат ако не разберат кой с кого си ляга #Crazy

# 384
Записвам се да ви следя.  bouquet

# 385
Суси, то тва май не са само турски черти...  Joy Peace

Разбира се, че не са! Но ако при другите народи това се счита за недостатък и е повод за срам и неудобство, тук е в реда на нещата. Явно лъжата, лицемерието, вмешателството в живота на другите, егоизмът са нещо което им е разбираемо и приемливо, за да правят сериал от 1000 и кусур серии основан на тези ''ценности'' . Ако излезем от сериала и се огледаме в събитията, които се случват тези дни.........???????? no

Севгито що не вземе скалпела и да оправи работата... ooooh!
Горкият Кемал.....Знам че е много труден избор, от личен опит.....Но най-важен е животът на пациента в такива случаи Naughty

Последна редакция: чт, 16 мар 2017, 19:26 от susy

# 386
Общо взето не съм голям фен на турските сериали, но в този се загледох и ми стана интересно как ще се развият нещата. Търсих из разни руски сайтове и на английски, ама нищо съществено не намерих, освен, че една от героините Бахар или Фериде умира, но коя точно така и не открих. А тази махленщина и ние си я имаме. Не мога да фигурирам от къде ни е дошло, разбира се newsm78

# 387
Сигурно Бахар умира,нали актрисата напуска сериала newsm78Но не е в този сезон,може би края на другият сезон така като гледам Rolling Eyes

# 388
В Турция вече са на 1141 епизод и нито Бахар, нито Фериде не е умряла. А тук сме на 692 епизод от техните, понеже нашите ги режат и сглобяват епизодите. Там са по 45 мин., а при нас по 1 час.

# 389
sunshine_93 , а знаеш ли дали някъде може да се гледа из руските сайтове, защото аз от турски - йок нищо не разбирам.

Общи условия

Активация на акаунт