Коледни елхички греят, ОКТОМВРИйчетата се смеят! -тема 3

• 30 787
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
Дайте съвет как мога да му помогна на малкия за зъбките. Личи си, чего дразни и се тормози детето. Постоянно ръката е в устата, страшно слюноотделяне е, чак се дави в слюнката си,лиги текат. Гризалка още не е вариант, че е малък и я изтървава и не може да я държи.

Другият проблем е, че кожата около брадичката, бузките и шията е много суха, с едни много дребни пъпчици. Педиатърката беше каза с мицеларната вода да почиствам, но това не е достатъчно. Слагам и колд крем сутринта след като почистя с мицеларната вода и вечер след баня. Замислям се обаче за козметика за дерматит, на А-Дерма например. Някой има ли отзиви? Или да не избързвам и да изчакам консултацията след Нова година с педиатър?

# 211
Ели, благодаря за линка! Според мен, не взимай козметика сега. Изчакай да видиш педиатърката какво ще каже.

# 212
И аз мисля да изчакаш с козметиката за дерматит. Аз на А-дерма ползвам Primalba Крем Кокон. Пише, че е за хидратиране. Имах мостра и останах много доволна, затова минах само на това кремче. Ползвам го и за лице, и за тяло.

# 213
  • Шоплука
Ели ако имате само бебешко акне, не го мажи с нищо, ще си мине само.
За венци има препарати, но трябва да се консултирай д педито. Аз леко масажирам бузката, където е надутото венче и това я облекчава.

# 214
Ели, и аз мисля да изчакаш с козметиката, пък ако има нужда педиатъра ще препоръча нещо.
Аз също давам по 2 капки Вигантол по предписание на педиатъра, даже беше споменал, че ако качва много може да се увеличи дозата и че предозиране много трудно би се получило.
И аз искам да се откаже от нощното хранене нашия бебок ама май няма да е скоро Sad, буди си се упорито между 3 и 5.

# 215
Благодаря ви, момичета. Няма да предприемам нищо на своя глава, ще изчакам консултацията при педиатърката след Нова година. Ние ще ходим и без това да дадем втората част на Ротарикса и тогава ще си задам въпросите към нея.

# 216
Краси, и на мен така ми беше казал моя, но сега Chuby ме стресна с тая фонтанела Rolling Eyes Нямам търпение другата седмица да му измерят главата и да питам дали да продължавам със същата доза.

# 217
Кристи, не се притеснявай нищо му няма на фонтанелата. Даже в една книжка която ми дадоха от родилното също пишеше нещо от сорта, че трудно може да се предозира витамин Д от тия дози.

# 218
Проблемът е, че давам с пипета и е трудно да уцеля капките като тези от оригиналния дозатор. Ама пък и с рахит ме бяха наплашили, че нали си е голямо бебе и така. Утре ще минавам през велата, та ще питам и там.

# 219
Дами, благодаря за подкрепата! Днес съм се наспала и съм направо друг човек. Дойде бабата на помощ за два дни и след сутрешното пъшкане и хранене й я дадох да се гушкат, а аз спах още близо 4 часа.
Замерих на везната 70гр беше разликата и додадох още 100-тина мл. Беше видимо недоволна от количеството, та, ще видим колко ще й държи сито.
Патето беше много неспокойна и вчера и нощта, четох, че имало силно земетресение, гледам, че и други бебоци са били така, та, чудя се дали не са усетили нещо и има ли връзка?!
Едит:
Ели, измивай на бебо вратлето и бузките хубаво, когато къпеш и после с мицеларната вода ще си сигурна, че мястото е хубаво почистено. Важното е да диша кожата. Питай педиатъра си, но и според мен е по-добре да не избързваш с козметика за дерматит.

# 220
Моят спа като пор. Сега киселее  Crossing Arms

# 221
Ние продължаваме да киселеем, току заспи и приплаче едно жално-милно, не знам какво му става.
Започнах отново да давам по 3 пъти на ден Лефакс, днес вечерта ще видя дали ще има ефект, между 18-23 когато са най-силните ревове.
В момента избирам бебефон и ми е чудно къде се слага устройството с камерата? Може ли да се закрепва на кошара? Моля помогнете, защото ако не може аз нямам къде да го сложа, за да хваща бебето. Вие къде сте поставили вашите? Thinking

# 222
За нашият бейбифон ММ проби дупка на стената и е захванат над леглото му, така че да има перфектна видимост към креватчето. Ама ние не сме от тези, дето пазят да не дупчат, та не сме много критерии Simple Smile

# 223
Проблемът е, че давам с пипета и е трудно да уцеля капките като тези от оригиналния дозатор. Ама пък и с рахит ме бяха наплашили, че нали си е голямо бебе и така. Утре ще минавам през велата, та ще питам и там.
Сподели после какво са ти казали.
Аз давам с оригиналния дозатор  ама къде уцеля устата, къде не....та капя пак Simple Smile и става една мацаница....

# 224
Е, аз точно заради това минах на пипета. С оригиналния дозатор нищо не правя - тече с триста зора, малкият се върти и беснее...накрая изобщо не знам какво е влязло и какво не, а мазньочът е навсякъде Crazy

Общи условия

Активация на акаунт